• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözüm kaydi kusura bakma:(((

ISte bende bundan bahsediyorum
Demekki obez kadinlardan hoslaniyor
Yoksa neden baksin
Sizde benimle ayni fikirdesiniz iste
AYRICA ben ne var bunda diyebileceğim kadar midem genis degil kimse kusura bakmasin

Boşa o zaman bu adamı...
Yeğenine bile sapıkça bakabileceğini düşündüğün bir adama nasıl tahammül ediyorsun?

Hiç bu kadar güldüğüm bir derdim var konusu okumamıştım.
Konu sahibi allah başka dert vermesin sana
Kızlar sizde süper komiksiniz ya, hele sen millan karnım acıdı gülmekden :27:

Son düzenleme:
bu arada manken hanım yaşadığı şehirde hiç kendinden daha güzel kadın görmüyor herhalde. tek üzüntüsü kocasının kendinden çirkin olduğunu düşündüğü kadınlara bakması.
güzel olduğu için acı çekiyor :9:

Yorumların bir kısmını okudum. Öncelikle boyu kısa şişman vs. gibi şeyler söylemeniz hiç hoş değil. Evet uzun boylu olabilirsiniz ve fiziğiniz güzel olabilir ama bu şekilde konuşmanız yanlış olmuş. Her neyse.. Bende aşırı aşırı kıskanç biri olarak şunu söylemeliyim biraz abartmışsınız. Haklısınız evet bakması moral bozmuş olabilir ama bakıpta dalmamış ki bu adam. Sevgilimle konuştuğumda ona bir soru sormuştum. "Mini etekli birini görsen bakar mısın?" (amacım neydi bilmiyorum ama eski çalıştığım plazada mini etekli kızlar çok oluyordu sanırım bu yüzden sormuştum :21: ) "bakmam" dedi, inanmadım tabi 2.kez sordum ve "anlık bakılır sonuçta göz önünde duruyosa ama sonra kendimi toplarım ve bir daha bakmam, çeviririm kafamı" demişti. Bozulmuştum ama bişey demedim. Hatta şunu söyleyim. Dün yürüyorum bir kız gördüm poposu bir garipti ve penye bir şalvar tarzı bişey giymiş. Herkese dikkat ettim millet bakıyo. Kızın yanında sevgilisi var ama ne biliyim ya değişik görünüyodu ve gerçekten hoş görünmüyodu.Kızlar fısır fısır konuşuyo falan ve kız önümden gidene kadar gözüm sürekli kaydı.
Bence çok abartma arayada soğukluk sokma. Arkadaşların dediği gibi bakmadımda diyebilirdi. Ayrıca cevabını da çok beğendim. Çok kızdıysan bir gün sende bakarsın hemde belli ederek olur biter. Biraz sakinleşmen lazım. Bir bakıma seni anlayabiliyorum bende kıskanırdım ve tavır alırdım ama uzatma, iğrenilecek ve nefret edilecek bir durum yok ortada:34:
Tamam

senden 1 cm uzun 2 kilo zayıfım senden de büyüğümdür eminim bu yaşa geldim asla böyle böbürlenmedim. hormon dengen bir bozulur bir tiroid çıkar bir şeker çıkar görürüsün fiziğinle övünmeyi bayan taşşş
Ya ben sadece simirliyim anlatabiliyomuyum
Yoksa tabii ki bunun hastalığı filan da olabilir
Herkes fit olmak zorunda degilki
Allah onu da oyle yaratmis
Sadece esime cok kizginim
Hepiniz kadinsiniz anlayin
vatandaşın birinin mantıklı yada değil bir sıkıntısı varmış. onun için bu problemmiş. burda paylaşmış.

HERKESE DİYORUM PEKİ BU SALDIRI NEDEN..
Konunun Kapanmasini istiyorum ya rica etsem
Mune ye mesaj atanilirmisin
Ben atamiyorum da
Dalga gecin diye acmadim bu konuyu

Canım bazı insanlar o kadar garip giyiniyor ki bende dönüp bakıyorum hatta eşimin elini sıkıyorum anlıyor etrafta garip biri olduğunu sonra birbirimize bakıp gülüyoruz, yani göz bu,illa sapık duygularla bakmaz ki insan,garip giyimli yaşlı bi teyze olabilir çok tatlı bir bebek olabilir hatta koca memeli bi kadın da olabilir bunlara bakıldı diye eşinle niye kavga ediyorsun ki gülün geçin :21: hem şöyle düşün eşin sana yalan söylememiş bence sana bakmıyormuş gibi yapması daha tehlikeli:50: sen zaten tehlikeli bakışı bir kadın olarak sezersin eşin de öyle yapacak bir insana benzemiyor mutluluklar:16:
Bilemiyorum artik

Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda:(((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi:((( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi :( evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum:((
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum:((((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.

biraz fazla abartıyorsunuz bence. erkeklerin değil kadınların bile gözü kayabiliyor bazılarına. o kadar tuhaf gözüküyorlar ki bakmadan duramıyorsun. bence abartma. adam yanlış yaptığını da söylemiş sonuçta. bu kadar abartmanı gerektirecek bir durum yok.

bu arada manken hanım yaşadığı şehirde hiç kendinden daha güzel kadın görmüyor herhalde. tek üzüntüsü kocasının kendinden çirkin olduğunu düşündüğü kadınlara bakması.
güzel olduğu için acı çekiyor :9:

Isin ilginci su ki, mevzu daha oglen olmus ama bu surekli korkuyomus birilerine bakiyo mu adam diye
Dur bikac gun gecsin

siz böyle diyince ben psikolog olmayarak kendimce şöyle bir yorumda bulundum: bence kocasıyla sevişmek istemediği için böyle saçma sapan şeyleri bahane olarak kullanıyor. bunu da bilinçsizce yapıyor, savunma mekanizması olarak bunu geliştirmiş.
mantıklı :13:

Hic komik degil. Ne alakasi var. Ben elestiri yaptim sadece!
neden komik olmasın ki kendimi de kattım işin içine..bende popo meme yok arkadaşım,o sebeple zannımca görünce bakıyorum yani..
bu aşağılamak küçümsemek için değil ki.nedne öyle algıladınız ki..bizde yok ki bakıyoruz :ssz:

:52::52::52::52: arkadaş bana kızmış ama ben alay etmiyorum ki gözüm kayıyor kapatamam ki gözümü :32: ama şu kendini ticky sanan kızlara çok gülüyorum garip saçlar, renk uyumu olmayan komik kıyafetler :1: birde onların erkek modeli var saçlarını yuksrı doğru joleliyorlar ıyyy:52:
valla benim de kayıyor,yalan yok bende..hepsinin beğeniyor muyum hayır ama yine de güzel mi değil mi diye anlamak için bakmak lazım..:1:
evet o oğlan çocuklarının saçlarına çok gülüyorum,biri kalk gidelim der,diğeri mok yeme otur der jöleli böyle diken gibi :):) en çok da burnu havada çanta kolunda giden kokoşlara bakıyorum ben:ssz:

Back
X