• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözüm kaydi kusura bakma:(((

Sonrafan konuştuk biz.
Yanlis anlasilma oldugu kararina vardim.

İşte böyle bir yanlış anlaşılma olmaz.
Ya senin ciddi psikolojik problemlerin vardır,yada bu adam sana bunu düşündürtecek kadar sapkınca eğilimlere sahiptir.
Normal bir evlilikte,kimse kimseyi kuzeninden,yeğeninden kıskanmaz...

üzgünüm ben turabiciyim ama :27: eskiden gıcıktı şimdi düzeldi en azından dürüst diye seviyorum ben onu :21:

Hadi ya. Bence o çocuğun azmi kompleksinden kaynaklanıyor. Dışarıdaki hayatında bence küçüklüğünde falan bir konuda çok ezmişler onu. Sindirememe var onda.
Ben de pek izlemiyorum da bu çocuk da dikkat çekmeyecek gibi değil ki.

Ya konu değişiktir saçmadır vs tmm da bazn gercekten suyunu çıkarıyorsunuz ya. Onlarca sayfa bos muhabbet cevirmissiniz. Sunu eskiden biz yapsak aylarca ban yerdik.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Isin ilginci su ki, mevzu daha oglen olmus ama bu surekli korkuyomus birilerine bakiyo mu adam diye
Dur bikac gun gecsin

aaa bak olayın bugün olduğuna hiç dikkat etmemiştim, birkaç gün önce oldu diye düşünmüştüm çünkü şunu görmüştüm: "Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok."

direkt yatağı, sevişmeyi düşünüyor. o zaman benim yaptığım tespit %90 doğru.

bu kadın kocasıyla sevişmek istemediği için kıskançlığı savunma mekanizması olarak kullanıyor.

​direkt aklı yatağa gitmiş, dur bi daha eve bile gitmemişsiniz.

Ya konu değişiktir saçmadır vs tmm da bazn gercekten suyunu çıkarıyorsunuz ya. Onlarca sayfa bos muhabbet cevirmissiniz. Sunu eskiden biz yapsak aylarca ban yerdik.

Elmayra lutfen mune ye soyler misin konuyu kapatsin
Sacma sapan yorumlar yapsinlar diye acmadim
KiMsenin de yardim edecegi yok
Kapanirsa iyi olur

Hımm Asude hanıma verdiği cevapla konu sahibinde ileri düzeyde sorun saptadım. Dikkat dikkat!!!
Konu sahibi elenaya göre kısa boylu, kilolu hatunlar sex içindir. Başka bir işe yaramazlar, sadece yatak için işe yararlar. Onun haricinde yüzüne bakılmaz, 1.75lik ve zayıf hatunlar gezmek, sevmek ve şımartılmak içindir. Herşeyi zayıf ve uzun boylu hatunlar hakeder, diğerlerinin sadece bir işlevi vardır, sex...
Yani eşi o kadına bakmışsa, sadece sex için bakmıştır. Zira öyle kadınlar başka gözle bakılmaz.
Konu sahibi hangi paralel evrende yaşıyorsun sen? Cidden söyle yani, 2 sezon fringe izlesem senin kafana erişemem. Cidden her konuda olduğu gibi bu konuda da beni geçtin. Ne de olsa 1.60 lık bir bayanım gördün mü?:26:

Hani bazen KK taşlamalarına kızardım, tepki gösterirdim yüklenmeyin diye.
Ama bu defa haketmiş konu sahibi. Küçük dağları sen mi yarattın?
Neymiş fiziği güzelmiş, yok kız kiloluymuş. Bu ne egodur, kızın ölçülerine kadar vermiş yahu...:52:
Seni kınıyorum bayan, suçlu yok olayda ama hesap soracaksan o kocandır. Tanımadığın, olaydan bihaber olan, suçsuz bir kızcağız değil. Eşinin ona bakması, senin ona hakaret edebileceğin manasına gelmiyor.
Ha bu arada konunun başında eşimin şimdiye kadar bir yanlışını görmedim demişsin. Ama yeğeninden şüphelenmişsin, paranızı ona buna vermiş. Ve sen bir yanlışını görmedim mi diyorsun?
Not: Kiloluydum, zayıfladım bakılmaya değer miyim sizce?

Çok hoşuma gitti yorumun. Ben de sigarayı bıraktım ve kilo aldım. Konu sahibinin dediği kadar olmasa da azıcık lömbür olduğumu düşünüyorum. Şimdi bu konu sahibi arkadaşın eşi beni görmüş olabilir mi?(konu sahibinin paranoyasını arttırmak adına) :53:
Şaka bir yana, ne gerek var ki bu kadar kasmaya, hatta kastıkça kasmaya, kasım kasım kasınmaya... Yazık...

evet eskiden şak diye ban oluyordu :D değişti kanunlar heralde :D

Hımm Asude hanıma verdiği cevapla konu sahibinde ileri düzeyde sorun saptadım. Dikkat dikkat!!!
Konu sahibi elenaya göre kısa boylu, kilolu hatunlar sex içindir. Başka bir işe yaramazlar, sadece yatak için işe yararlar. Onun haricinde yüzüne bakılmaz, 1.75lik ve zayıf hatunlar gezmek, sevmek ve şımartılmak içindir. Herşeyi zayıf ve uzun boylu hatunlar hakeder, diğerlerinin sadece bir işlevi vardır, sex...
Yani eşi o kadına bakmışsa, sadece sex için bakmıştır. Zira öyle kadınlar başka gözle bakılmaz.
Konu sahibi hangi paralel evrende yaşıyorsun sen? Cidden söyle yani, 2 sezon fringe izlesem senin kafana erişemem. Cidden her konuda olduğu gibi bu konuda da beni geçtin. Ne de olsa 1.60 lık bir bayanım gördün mü?:26:

Valla kendiylesorunlu; bombasın sen ya :52: :52:

Tamam

Ya ben sadece simirliyim anlatabiliyomuyum
Yoksa tabii ki bunun hastalığı filan da olabilir
Herkes fit olmak zorunda degilki
Allah onu da oyle yaratmis
Sadece esime cok kizginim
Hepiniz kadinsiniz anlayin

Konunun Kapanmasini istiyorum ya rica etsem
Mune ye mesaj atanilirmisin
Ben atamiyorum da
Dalga gecin diye acmadim bu konuyu

Bilemiyorum artik

hepimiz kadınız da hepimiz bir değiliz . ben hiç de kıskanmam. güzel kadın görsem maşallah ne güzel derim, tatilde rusları beraber keseriz. allah nasıl da yaratmış maşallah su gibi hepsi:))

Super yazmissin dostum!!!!!!!!:emir_bebek::emir_bebek:

elmişim bildiğim kadarıyla artık,konu dışından dolayı ban yok,sadece polemik hakaret vs banlanıyor ....ne çektiniz be kuzum:ssz:
döndün mü sahalara bu arada??

Elmayra lutfen mune ye soyler misin konuyu kapatsin
Sacma sapan yorumlar yapsinlar diye acmadim
KiMsenin de yardim edecegi yok
Kapanirsa iyi olur

Ilettim.

@norwe ülke karışık diye bize ilismiyorlar ama mune eline bi alırsa bizi sittin sene çıkamayız :)

elmişim bildiğim kadarıyla artık,konu dışından dolayı ban yok,sadece polemik hakaret vs banlanıyor ....ne çektiniz be kuzum:ssz:
döndün mü sahalara bu arada??

Var cnm, eski sistem geri dondü de bdv biraz basibos kaldı :)

Dönmedim henüz iphone saolsun :)

süpersin canımmm:1::1:.

Bende kocamla Ian somerhalder mı yoksa Wentworth Miller mi yakışıklı kavgası edıyoruz.. Anammmmm
giitti benim koca kanımca:18::18:
Bildiğin karısıyla adam kavgası edıyor benim ki.. Abowwwwwww:14::14::1::1:

Cevap veriyorum Wentworth Miller tabiki de,diğeri çok itici;kavgayı durdurabiilrsiniz artık:6:.Bu arada Wentworth Miller gay malumunuz,kocana sahip çık bacım.:20:

Back
X