hayir canim maalesef esi yaninda degil...4 eltiyiz...öteki kaynim yaninda karisinin...esi yaninda olsa birakip gitmezdi eltim...anneme saygi duymayan birini istemem demis kaynim....eltimde annenle gecinmek zorunda degilim demis...sirda bu ayriligi daha yeni ögrendim...esim sirlidirda onu kastettim ama bilmiyormus oda...kultur meselesi canim...o yeni genclikten ama severim eltimi...ben odamda muzik dinliyorum diye kaynanam 3 yil laf etmisti.,...doydunmu muzige diye...yani belli bir terbiyem var...milletin icindede dinlemiyorum...odama bile karisip bunu senelerce laf etmisti...kaynanam konusur ben cevap vermem..bir kere cevap verdim kadin daha zit gitti...Biraz toparlayarak anlatsanız?
Siz gitmem dediniz eşiniz kabul etti mi?
Kayınvalide diğer eltiyi evden kaçırtmış onların sorunu bu ki eşi yanında olmuş anladığım kadarıyla.
Elti hoppa zippa siz sizin kültürle yetiştiniz de sizin kültür hangisi?
Ne sırrı,kimin sırrı? Adı üstünde sır,siz neden merak ettiniz?
Bunlar hep anlattığın konularda gözün neyden korktu anlamadım ..
kiz su yazina bayildim sabrima sabir kat Allahim AMINNNNNNilginç
Amin canim cok iyi kavramissin konuyu valla sizi tebrik ediyorum...senin sıkıntıların hep aynı aslında.annesine aşırı düşkün bir eşin ve gelinlerine eziyet etmekten keyif alan bir kaynanan var
sende 10 yıldır evlisin artık sözün eşine geçsin seninde fikirlerin önemsensin istiyorsun
haklısın aslında bütün iş eşinde bitiyor:97:
her erkeğin bir cahillik dönemi olur ama zamanla az da olsa olgunlaşır seninki sanırım hiç değişmemiş
işin zor allah yardımcın olsun canım umarım bir çözüm yolu bulursun
Amin canim cok iyi kavramissin konuyu valla sizi tebrik ediyorum...
diğer konularını da hep okudum biliyorum seni tanımış kadar oldum canım
diğer sorunun cevabına gelince bence eşin değişecek bir yapıda olsaydı şimdiye kadar değişim gösterirdi 10 yılda hiç yol katetmdiyse bundan sonra yapılabilecek pek birşey yok gibi geliyor bana:44:
yinede inatlaşmadan tatlılıkla güzellikle konuşup fikirlerini önemsemesini sağla şansını dene
tek bildiğim birini iyilik yola getiremezsen kavgayla zıtlaşarak hiç getiremezsin
inşallah başarılı olursun canım
Heee aynen öyle kizlar yaa yapacak birsey yok bugun mihriban arkadasimin tavsiyesiyle esimle guzelce konusmaya calistim....esime dedimki ben gitmek istemiyorum..orada annen bize tat vermez dedim aramizi acarsa canim dedimzekiyim eşin artık kafaya koymuş belliki konuşmaktan falan da anlayacak biri de değil.en iyisi hiçsesini çıkarma git.inatlaştıkça ters tepiyor belliki.hiçbir işe yaramıyor.istiyormuş gibi göster kendiniiyi gidelim bende bunaldım burdan falan de.kayınvaldene de saygılı davran sorun çıkarmamaya çalış o çıkarırsa da belki eşin senin haklılığını görür.1-2 haftayı da böyle geçir bakalım.nasıl olsa tartışsan da kavga etsen de eşin düzelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?