Gozumde batma hissi

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
kizlar bugun disari ciktim sag gozum surekli sulandi. Eve gelir gelmez hemen makyajimi temizledim bol suyla yikadim ama hala batma hissi kizariklik ve sulanma var. Oneriniz varmi nasil gecer bu agri

Demlenmiş çaya batırılmış çok temiz bir pamukla silinebilir. Sabah şikayet devam edere dr a görünün. çok geçmiş olsun.

Canım ben geçen sene böyle bisey yasadım önemsemedim geç er dedim dr.a gitmekte geciktim .meğer cok ciddi bir enfeksiyonmuş ve gözümde görme kaybı oldu 3 hafta neler çektim.Hemen yarın göze git gecikme .geçmiş olsun

Demlenmiş çaya batırılmış çok temiz bir pamukla silinebilir. Sabah şikayet devam edere dr a görünün. çok geçmiş olsun.
Acile gideyim diyorum ama bakmazlar fazla cayi deniyim tesekkurler

Acilde ilgilenmiyorlar canin en erken 15 gune randevu alirim hastaneden sanki kirpik batmis gibi acip kapattikca agri yapiyor

Eger gecmezse mutlaka gidin. Kucuk bir kum tanesi bile korneaya zarar verebiliyor ve dediginiz belirtiler görünüyor. Allah sifa versin.
Bu arada benimde son zamanlarda var bu durum fakat devamli; göz kurulugundanmis.

Acilde ilgilenmiyorlar canin en erken 15 gune randevu alirim hastaneden sanki kirpik batmis gibi acip kapattikca agri yapiyor

Ya uff o zaman ciddi birsey olabilir. Olsun acile gidin bence yinede en azindan sevk ederler. Dezenfekte ederler belkide

Dilimlenmis patates koyabilirsiniz biraz iyi geliyor. Gözünüze disaridayken birsey kacmis olabilir. Benimde ayni şikayetim vardi çok kotu kanlanmisti gözlerim meğer kullandigim rimel alerji yapmış damla kullanmistim.

kizlar bugun disari ciktim sag gozum surekli sulandi. Eve gelir gelmez hemen makyajimi temizledim bol suyla yikadim ama hala batma hissi kizariklik ve sulanma var. Oneriniz varmi nasil gecer bu agri

Istanbulda hangi ilcedesin melo?beyoglu kuledibinde resat belger egitim arastirma hastanesi var zaten neredeyse göz hastaliklari uzerine tamamen.sikayetlerin azalmazsa Acile gitsem bakmazlar diye dusunme eger gidebiliyorsan mutlaka oraya git lisedeyken falan cok sık gozlerim iltihaplanirdi en ufak yanma batma kum kacmis hissi vs gibi durumlarda babam beni oraya gotururdu hic de geri cevrilmedik zaten agrisi olan hastanin cevrilmesi mumkun değil

Son düzenleme:
Kirpik dönmüş olabilir. Ya da bişey kaçıp tahriş etmiştir. Acile giderseniz yıkarlar. Ama bence bu gece çay pansumanı yapın. Ilık olsun çay. Yarına kadar düzelmezse gidersiniz acile.

Evet benimde aklıma ilk kirpik dönmesi geldi. Çok rahatsızlık hissi verir

Limon sıkın. Bilmiyorum zararli mi ama benim gozlerim de cok yanar ve hep yorgundur, agrir. Limon siktigimda öyle ferah oluyor ki. Birisi soylemisti ve gaz bombasına karsi da polisler limonlari gozlerine bolca siktiklari için sorun olmaz diye düşünüyorum. ..

Eger gecmezse mutlaka gidin. Kucuk bir kum tanesi bile korneaya zarar verebiliyor ve dediginiz belirtiler görünüyor. Allah sifa versin.
Bu arada benimde son zamanlarda var bu durum fakat devamli; göz kurulugundanmis.
Gecmezse mecburen gidicem cok sulaniyor

Bahcelievlerdeyim canim orada acil varmi hemen gideyim

Dilimlenmis patates koyabilirsiniz biraz iyi geliyor. Gözünüze disaridayken birsey kacmis olabilir. Benimde ayni şikayetim vardi çok kotu kanlanmisti gözlerim meğer kullandigim rimel alerji yapmış damla kullanmistim.
Rimel alerjisimi bende bugun makyaj yapip ciktim disari cikar cikmaz basladi goz makyajim akmisti acaba rimelden mi

Cesme gibi akiyor valla kuruluk olsa yasarma yapiyormu

Kirpik dönmüş olabilir. Ya da bişey kaçıp tahriş etmiştir. Acile giderseniz yıkarlar. Ama bence bu gece çay pansumanı yapın. Ilık olsun çay. Yarına kadar düzelmezse gidersiniz acile.
Cay demledim canim ilisin koyucam annem babama yapardi

Ah ah o limon nasil yakiyor ama biber gazindan daha iyi vaktinde cok o gaza maruz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…