- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
merhaba kızlar.büyük muylulukla hamile olduğumu öğrenince onun ötrsinde değerlerim iki günde bir 2.5 kat arttığı için çok mutluydum.taki bugün üniversiteye kese görmek için ultrasona aldıkları zamana kadar. şu anda bile gözyaşlarımdan ekranı zor görerek yazıyorum. hcg değerim yine çok güzel ilerlemiş ve 1775 olmuştu. dktor alttan bakalım dedi. önce çoook küçük bir kese var normal ama 4 haftalıksın çünkü dedi. sonra daha başka yerlere baktı ve sessiz sessiz yanındakine miyommu onlar dedi. hocayı çağıralım dedi. ben ne var söyleyin dedikçe tek kelime etmediler. hoca geldi içimi dışıma çıkarıyasıya kadar acı vererek inceledi. sağlılsız gebelik bu yarın kürtaj ol dedi. neden neden dedim. önemli olan neden sorusu değil ne olacak bunu sorman lazımdı dedi.ya ben hamileyim zaten söylediğin şeyle şok olmuşum birde gelmişşin sorumu sorguluyorsun. bende dış gebelik mi dedim. öyle düşünüyorum dedi!!!! bunu söyllerken elinde çay kupasıyla bir bayan doktor geldi. oda baktı. mol gebelik bu dedi. diğeri de ona bu kadar erken belli olmaz mol gebelik dedi. dış gebeliksin derken asistan kız ama hocam değerleri çok güzel artmış diyince doktor hımmmm bilemedim yaaa dedi. bu nasıl iş yaaa derken bir yandanda ağlarken profosör geldi.durumu ona anlattılar oda gülerek bunlar boş şeyler. değerleri güzel hiç belliolmaz sağlıklı gebelik olabilir perşembe gelsin dedi ve beni çıplak halde bırakıp gittiler profun yanına.kendi kendime kalktım giyindim çıktım yanlarına. ne oldu şimdi dedim. bilemicez 2 gün sonra gel dediler.
bu nasıl iştir.ben benlikten çıktım.biri dış der biri mol der biri sağlıklı der. ben bittim kendimi üzüntüden mahvettim. dış gebelik desem ne kanamam var ne ağrım. mol gebelik desem değerlerim çok yüksek değil. hepsini geçtim değerlerim çok güzel artıyor. diyecek laf bulamıyorum artık
bu nasıl iştir.ben benlikten çıktım.biri dış der biri mol der biri sağlıklı der. ben bittim kendimi üzüntüden mahvettim. dış gebelik desem ne kanamam var ne ağrım. mol gebelik desem değerlerim çok yüksek değil. hepsini geçtim değerlerim çok güzel artıyor. diyecek laf bulamıyorum artık