• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözümdeki kanlanma

balsurattt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
102
14
33
merhaba arkadaşlar ben bir hafta önce iki gözümden lasik amaliyatı oldum lazer le gözleri mi çizdirdim yani.. 4,50 numara miyop tum.Şuan da bulanık görüyorum ve gözlerim çok çabuk yoruluyor bu amaliyat sonrasında normalmiş fakat sağ gözümde birşey yok sol gözüm aşırı biçimde kanlanmış.Ve amaliyat gününden beri kanın renginde en ufak bir açılma yada azalma yok..korkum böyle mi kalır yoksa? gerçekten cok morallim bozuldu amaliyat sırasında oluşan bu kan kalıcı mı dır yani leke gibi

merhaba arkadaşlar ben bir hafta önce iki gözümden lasik amaliyatı oldum lazer le gözleri mi çizdirdim yani.. 4,50 numara miyop tum.Şuan da bulanık görüyorum ve gözlerim çok çabuk yoruluyor bu amaliyat sonrasında normalmiş fakat sağ gözümde birşey yok sol gözüm aşırı biçimde kanlanmış.Ve amaliyat gününden beri kanın renginde en ufak bir açılma yada azalma yok..korkum böyle mi kalır yoksa? gerçekten cok morallim bozuldu amaliyat sırasında oluşan bu kan kalıcı mı dır yani leke gibi

canım doktorunu arayıp sordun mu birde bu operasyon sonrasında ertesi gün ve 1 hafta sonra kontrolleri oluyo onlara gittin mi???

doktorunuza gidip yada arayıp sorsanız ya...
belki bişiler yan etkidir. yada ameliyat sonrası normaldir. biz nerden bilelimki:50:

canım doktorunu arayıp sordun mu birde bu operasyon sonrasında ertesi gün ve 1 hafta sonra kontrolleri oluyo onlara gittin mi???

amaliyattan ikigün sonra dr a gittim gördü..Kanlanma geçici birşey dedi giderek daha net görmeye başlıyacağımı söyledi...AmA ne netleşme var nede kanlı gözümde iyileşme. perşembe günü randevum var yine gidicem..sağ gözüm de hiç birşey yok..ama sol gözüm yani kanlı olan gözüm aşırı derecede ağrı yapıyor sanki yerinden fırlıcak gibi ağrıyor bazen çalışıyorum ve çalışırken zorlanıyorum oldukça.sağa sola döndürürken acıyor acaba diyorum ki sol gözümü amaliyat esnasında yanlışlık yapıp zedelediler mi de bu kadar ağrıyor ve acıyor

Geçmiş olsun canım bende lasik oldum kanlanma 3 haftada tam olarak açıldı bende ve göz kuruluğum yeni yeni geçiyor aralıkta oldum ameliyatı suni gözyaşı damlasını yeni yeni azaltıyorum suni gözyaşını devamlı kullan gözlerin kuruluk yaptıkça görmen bulanıyor çünkü kanlanmayıda takma kafana o ilk etapta göz bebeğini sabitledikleri cihaz yapıyor dediğim gibi bende 3 hafta sonra açıldı kanlanma ama şimdi pırıl pırıl görüyorum herşey yolunda

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım bende lasik oldum kanlanma 3 haftada tam olarak açıldı bende ve göz kuruluğum yeni yeni geçiyor aralıkta oldum ameliyatı suni gözyaşı damlasını yeni yeni azaltıyorum suni gözyaşını devamlı kullan gözlerin kuruluk yaptıkça görmen bulanıyor çünkü kanlanmayıda takma kafana o ilk etapta göz bebeğini sabitledikleri cihaz yapıyor dediğim gibi bende 3 hafta sonra açıldı kanlanma ama şimdi pırıl pırıl görüyorum herşey yolunda

Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun..benim bir hafta oldu daha erken demekki inşALLAH kısa zamanda bende kurtulurum damlalarımı aksatmadan kullanıyorum...

Gözün her zorlandığında görüşün her bulanıklaştığında suni gözyaşını kullanırsan çok daha kolay geçer onun zararı yok bazen yeri geldi 4 5 tüp kullandım günde bazen 3 tüp 2 tüp vede kanlanmanın biran önce geçmesi için ovalama ovuşturma makyajda bir süre yapma canım

Back
X