merhaba kızlar beni ve konularımı yaşadıklarımı azçok biliyorsunuz.. boşandım bitti.. şu an o kadar huzurluyum ki..
aşkından öldüğüm onsuz yaşayamam dediğim adama dair hiçbişey kalmamış içimde.. duruşma görülürken o kadar huzurlu ve o kadar sakindim ki, sanki karşımda bir duvar vardı hiç canım yanmadı ... bi süredir ayrıydık zaten ve ayrı gecen hergün içimde daha bir huzur oluşuyordu, geceleri düşünmeden uyumaya başlar olmuştum.ben bu 1.5 senede çok göz yaşı döktüm sanırım dökmem gereken bukadardı ve katlanamam dayanamam dediğim boşanma işi hiç canımı yakmadı aksine hafifledim.
artık bebeğimle huzurlu yalansız aldatmasız bir hayata başlıyorumm... çok ama çok güçlü hissediyorum.. ailem arkadaslarım da hep arkamdalar herkesin dilinde ben ve kızım için güzel temenniler. dua edin lütfen bundan sonra yavrumla mutlu olayım, karşıma çıkacak insanlar da doğru dürüst insanlar olsun...
şimdiden yorumlarınz ve bana olan desteğiniz için teşekkür ederim

artık bebeğimle huzurlu yalansız aldatmasız bir hayata başlıyorumm... çok ama çok güçlü hissediyorum.. ailem arkadaslarım da hep arkamdalar herkesin dilinde ben ve kızım için güzel temenniler. dua edin lütfen bundan sonra yavrumla mutlu olayım, karşıma çıkacak insanlar da doğru dürüst insanlar olsun...
şimdiden yorumlarınz ve bana olan desteğiniz için teşekkür ederim