gözümden tek damla yaş süzülmedi... boşandık

geçmiş olsun öncelikle arkadaşım.içindeki gücü hiçbir zaman yitirmemeni gelecekle ilgili doğru kararlar vermeni dilerim yavrunada sağlıkla huzurla uzun ömürler versin rabbim...darısı tüm darda kalan arkadaşlara diyeyim...sevgiyle huzurla kalın

Arkadasim nekadar guclu bir kadinsiniz, takdir ettim sizi, imrendim hatta!
iNSALLAH, ben de birgun sizin kadar guclu olabilirim, onun ne yaptigini, nasil yasadigini umursamayacak kadar, bunu cok ama cok istiyorum...
Bebegin ve senin icin yasanilacak en guzel gunleri diliyorum, Rabbim bundan sonra karsina seni hakedecek insanlari cikarsin, yuzunu guldursun iNSALLAH...

ne güzel canım darısı diğer boşanan bayanların başına
benim sürecim yeni başladı inş bende senin gibi düşünebiliri:46:m kutluorum seni

yeterince ağladın arkadaşım artık gülme zamanı...
dilerim ömür boyu mutlu olursun yavrunla....
ne zaman istersen yazabilirsin bana...
Allah yardımcın olsun.
sevgiler...:16:

inşallah canım sende herzaman yazabilirsin... görüşüyorlarmı, seviyormu, bittimi, varmı, yokmu,...... bunları artık düşünmüyor olmak bile beni çok rahatlattı inan bana ... kızımın da böyle bir ailede büyümesindense annesiyle beraber huzur içinde büyümesi çok daha iyi olacak ben onun herşeyi olabilirim o gücüm var şükür rabbime..
bundan sonra bizi üzmeyecek güldürecek insanlar çıksın karşımıza inşallah canım ya

merhaba kızlar beni ve konularımı yaşadıklarımı azçok biliyorsunuz.. boşandım bitti.. şu an o kadar huzurluyum ki..:nazar: aşkından öldüğüm onsuz yaşayamam dediğim adama dair hiçbişey kalmamış içimde.. duruşma görülürken o kadar huzurlu ve o kadar sakindim ki, sanki karşımda bir duvar vardı hiç canım yanmadı ... bi süredir ayrıydık zaten ve ayrı gecen hergün içimde daha bir huzur oluşuyordu, geceleri düşünmeden uyumaya başlar olmuştum.ben bu 1.5 senede çok göz yaşı döktüm sanırım dökmem gereken bukadardı ve katlanamam dayanamam dediğim boşanma işi hiç canımı yakmadı aksine hafifledim.

artık bebeğimle huzurlu yalansız aldatmasız bir hayata başlıyorumm... çok ama çok güçlü hissediyorum.. ailem arkadaslarım da hep arkamdalar herkesin dilinde ben ve kızım için güzel temenniler. dua edin lütfen bundan sonra yavrumla mutlu olayım, karşıma çıkacak insanlar da doğru dürüst insanlar olsun...

şimdiden yorumlarınz ve bana olan desteğiniz için teşekkür ederim

yeniden doğmuş gibi oldun değilmi cnm
bundan sonra hayat sana en güzel mutlulukları getirsin
hep yaşamak istediğin gibi yaşaaaa:46::46:

Allahım bundan sonra gözünüzden sadece mutluluk için yaşlar akmasını nasip etsin,hep mutlu,hayırlı,huzurlu,sağlık ve sevgi dolu bir yaşam senin ve yavrunun olsun..

merhaba kızlar beni ve konularımı yaşadıklarımı azçok biliyorsunuz.. boşandım bitti.. şu an o kadar huzurluyum ki..:nazar: aşkından öldüğüm onsuz yaşayamam dediğim adama dair hiçbişey kalmamış içimde.. duruşma görülürken o kadar huzurlu ve o kadar sakindim ki, sanki karşımda bir duvar vardı hiç canım yanmadı ... bi süredir ayrıydık zaten ve ayrı gecen hergün içimde daha bir huzur oluşuyordu, geceleri düşünmeden uyumaya başlar olmuştum.ben bu 1.5 senede çok göz yaşı döktüm sanırım dökmem gereken bukadardı ve katlanamam dayanamam dediğim boşanma işi hiç canımı yakmadı aksine hafifledim.

artık bebeğimle huzurlu yalansız aldatmasız bir hayata başlıyorumm... çok ama çok güçlü hissediyorum.. ailem arkadaslarım da hep arkamdalar herkesin dilinde ben ve kızım için güzel temenniler. dua edin lütfen bundan sonra yavrumla mutlu olayım, karşıma çıkacak insanlar da doğru dürüst insanlar olsun...

şimdiden yorumlarınz ve bana olan desteğiniz için teşekkür ederim

hakkında hayırlısı olsun....allah sana asıl bundan sonra güç kuvvet versin namerde muhtac olmadan bebeğini büyütürsün inşallah ..

Arkadasim nekadar guclu bir kadinsiniz, takdir ettim sizi, imrendim hatta!
iNSALLAH, ben de birgun sizin kadar guclu olabilirim, onun ne yaptigini, nasil yasadigini umursamayacak kadar, bunu cok ama cok istiyorum...
Bebegin ve senin icin yasanilacak en guzel gunleri diliyorum, Rabbim bundan sonra karsina seni hakedecek insanlari cikarsin, yuzunu guldursun iNSALLAH...

ah canım ne gözyaşları ne ağlamalar ne haykırışlar yaşadım sindirdim hazmettim ve baktım ki.... sadece kendime ediyorum dedim kimi seviyosun kızım sen hala diye sordum kendime hep . geçtim aynanın karşısına defalarca sordum ve anladım ki ben geçmiş günlerimizi seviyorum ve artık onu sevmiyorum 1 ay olmadı bu his içimde uyanalı ve o andan beri çok hafifim güçlüyüm yavrumla anne babamla çok mutluyum

ne güzel canım darısı diğer boşanan bayanların başına
benim sürecim yeni başladı inş bende senin gibi düşünebiliri:46:m kutluorum seni

Allaha sığın canım o bizleri görür ve elbette yardım edicektir.. şükürler olsun benim içimdeki hüznü ve acıyı aldı

Kendinizi güçlü hissetmeniz çok güzel. Çevrenizdekilerin desteğiyle daha da güçlü, daha hissedeceksiniz inşallah.
Kendiniz ve kızınız için hayırlı olsun.

yeniden evlenmeyi düşünürmüsün peki. eskisi kötü geçti diye yenisi kötü olacak anlamına gelmez.

asla diyordum okadar çok seviyordum ki ölene kadar yalnızım bundan sonra diyordum en başlarda... ama şimdi bilmiyorum iyi bir insan çıkarsa karşıma neden olmasın.. hayat bu belli olmaz umarım iyi insanları çıkarır karşıma eş olacaksa da arkadas olacaksa da hayırlısı olsun

yeniden doğmuş gibi oldun değilmi cnm
bundan sonra hayat sana en güzel mutlulukları getirsin
hep yaşamak istediğin gibi yaşaaaa:46::46:

çok ağlamışım ve çok yıpranmışım ama her ağlayışım beni güçlendirmiş meğer farkına varmadan...şimdi içim buz gibi kafam öyle rahatki ne ağlıyorum ne düşünüyorum yavruma doyasıya sarılıyorum onu çok seviyorum iyiki var

Güçlü Kadınları seviyorum :ssz:
Bebeğinle mutlu yıllar diliyorum sna. Dilerim bundan sonra gözünden ancak mutluluk için gözyaşları akar

Back
X