gözümden tek damla yaş süzülmedi... boşandık

ve sonunda bir erkekte kaybetme duygusunu yaşadı. hak etiğini buldu. aldatmanın sonu bu olmalı. bravo sizin gibi güçlü kadınları çok takdir ediyorum. inşallah sizden çalınan mutlu günleri bundan sonra fazlasıyla yaşarsınız.

Canım inş bundan sonra yüzün güler.Karşına seni hiç ağlatmayacak, üzmeyecek, kadir kıymet bilecek biri çıkar inşşş..Bende boşanma sürecindeyim.İnş bende senin gibi boşandıktan sonra bukadar güçlü olabilirm.Herşey gönlünce olsun inş...

Canım her gecenin bir sabahı vardır derler ya sen geceyi atlatmışsın. bebeğin Allahın sana bir hediyesi belki o olmasa bu kadar kolay olmazdı onların kokusu insana her şeyi unutturuyor
Senin adına da inanki çok sevindim simdi en büyük mutluluklar seninle ve meleğinle olsun inşallh....
kötülükyapanın cezasını en iyi ALLAH verir ben ayrıldığın eşin için üzüldüm Allaha nasıl bir hesap verecek diye........
neyse yolun hep aydınlık olsun arkadaşımmm

Canım benım hayırlı ugurlu olsun umarım bundan sonra karsına senı hıc uzmıcek senı hakedıcek bırısı cıkar bundan sonra aglamazsın mutlu olursun ınsallah

Birçok kişinin cesaret edemediği birşeyi yapıp kendin ve evladın için yeni bir hayata başladığın, hayatından daha fazla ödün vermediğin, aman kocam aman yuvam diye susup oturmadığın için seni çok tebrik ederim. Bende evliyim yani bekara karı boşamak kolay mevzusu değil ve burda okuduğum biçok konuya "boşansanaaaa" diye cevap yazasım var! Evlenmek ne pahasına olursa olsun o adamın himayesine girmek değil, nikah defteri tapu değil, hiçbir mecburiyet yokki eşim dediğim insan beni üzme hakkı bulsun! Hayatını birleştirmek hayatını değiştirmek değil, hayatına o kişiyle devam etmek demek tabiki anne babamızla bile tartışıyoruz ama seçme şansımız bile olmayan ailemiz bizim tırnağımıza kıyamazken seçerek severek evlendiğimiz kişinin ruhen bedenen vs bize kıyması asla kabul edilemez!
Ben eşimi çok seviyorum çokta iyi anlaşıyorum ailesine pek kanım kaynamasada hiçbi sorunumuz yok ama eğer herhangi bi sorun olsaydı bende kendimi asla ezdirmezdim ben eşimden öncede vardım gerekirse sonrada var olabilirim. İşim mesleğim olmasada, 10 tane çocuğum olsada karşımdaki beni insan yerine koymazsa insanlığı çok gizel öğretirim asla ya dövsede seviyorum, aldatsada affettim dicek insan değilim. Benim babaannem yıllaaar yıllarrr önce -ki boşanma olayları pek yokken- almış 6 çocuğunuda yanına ayrılmış dedemden kuaförlük terzilik elinden her iş gelir o zamanların ünlü kuaförlerinden olmuş herkes tanır tabi dörtdörtlük bi hayatları olmamış ama alnının akıyla yaşamış hayatını o zamanlar o durumda bi kadın bunu başarabildiyse bu zamanda hayli hayli başarır çok şükür eşimin eşiyim eşimin köpeği olmam!
Allah yeni hayatında yardımcın olsun inşallah kötü günlerin sona ermiş sınavın bitmiştir Allah hastalıkla kayıpla sınamaktansa seni eşten sınamış dua etki kolay kurtulabileceğin bi dert vermiş bundan sonrası daha güzel olcak hayırlısıyla...

Mutluluklar dilerim canım. Kızınla çok mutlu ol inşallah.
O adam da, çektirdiklerinin hepsini kat kat çeksin inşallah ...​

Kızınıza ve size tertemiz çok mutlu bir hayat dilerim..
Hayat tüm üzüntülerinizi unutturacak güzellikler sunsun size inşallah..

çok ağlamışım ve çok yıpranmışım ama her ağlayışım beni güçlendirmiş meğer farkına varmadan...şimdi içim buz gibi kafam öyle rahatki ne ağlıyorum ne düşünüyorum yavruma doyasıya sarılıyorum onu çok seviyorum iyiki var

içinin rahatlamasına okadar sevindim ki bunları yazabilmen çok güzel sen güçlü bir kadınsın dahada güçleneceksin inşallah dahada güzel günler çıkacak karşına bundan sonra

ve sonunda bir erkekte kaybetme duygusunu yaşadı. hak etiğini buldu. aldatmanın sonu bu olmalı. bravo sizin gibi güçlü kadınları çok takdir ediyorum. inşallah sizden çalınan mutlu günleri bundan sonra fazlasıyla yaşarsınız.

umarım arkadaşım.. en güzel günlerimi çaldılar benden yavrumu ilk kucağıma aldığım günleri. o günleri geri getiremeyeceğim buna üzülüyorum ve başka günlere üzülmemek adına boşandım oda istiyordu aten boşanmak

Canım inş bundan sonra yüzün güler.Karşına seni hiç ağlatmayacak, üzmeyecek, kadir kıymet bilecek biri çıkar inşşş..Bende boşanma sürecindeyim.İnş bende senin gibi boşandıktan sonra bukadar güçlü olabilirm.Herşey gönlünce olsun inş...

canım seni ve konunu çok iyi biliyorum bir an geliyor içinde ne varsa silinip gidiyor.. o soğukluk o hafiflik geldi mi gerisi çooook kolay. bardağı taşıran bir damladır işte o damkla lazım aslında.ama şunu sakın unutma hayat kısa ve bunu sana zehir eden birini sevmek çok saçma onun ardından üzülmekte öyle.. hatta zil takıp oynamalı diyorum ben artık

Canım her gecenin bir sabahı vardır derler ya sen geceyi atlatmışsın. bebeğin Allahın sana bir hediyesi belki o olmasa bu kadar kolay olmazdı onların kokusu insana her şeyi unutturuyor
Senin adına da inanki çok sevindim simdi en büyük mutluluklar seninle ve meleğinle olsun inşallh....
kötülükyapanın cezasını en iyi ALLAH verir ben ayrıldığın eşin için üzüldüm Allaha nasıl bir hesap verecek diye........
neyse yolun hep aydınlık olsun arkadaşımmm

çoook teşekkür ederim evet haklısın iyiyki var benim güzel yavrummmm.. annesi onunla mutlu inşallah hepinizinde dilediği gibi düzgün hakedecek biri çıkar karşıma :) çıkmazsa da kendi bilir :)))))

Birçok kişinin cesaret edemediği birşeyi yapıp kendin ve evladın için yeni bir hayata başladığın, hayatından daha fazla ödün vermediğin, aman kocam aman yuvam diye susup oturmadığın için seni çok tebrik ederim. Bende evliyim yani bekara karı boşamak kolay mevzusu değil ve burda okuduğum biçok konuya "boşansanaaaa" diye cevap yazasım var! Evlenmek ne pahasına olursa olsun o adamın himayesine girmek değil, nikah defteri tapu değil, hiçbir mecburiyet yokki eşim dediğim insan beni üzme hakkı bulsun! Hayatını birleştirmek hayatını değiştirmek değil, hayatına o kişiyle devam etmek demek tabiki anne babamızla bile tartışıyoruz ama seçme şansımız bile olmayan ailemiz bizim tırnağımıza kıyamazken seçerek severek evlendiğimiz kişinin ruhen bedenen vs bize kıyması asla kabul edilemez!
Ben eşimi çok seviyorum çokta iyi anlaşıyorum ailesine pek kanım kaynamasada hiçbi sorunumuz yok ama eğer herhangi bi sorun olsaydı bende kendimi asla ezdirmezdim ben eşimden öncede vardım gerekirse sonrada var olabilirim. İşim mesleğim olmasada, 10 tane çocuğum olsada karşımdaki beni insan yerine koymazsa insanlığı çok gizel öğretirim asla ya dövsede seviyorum, aldatsada affettim dicek insan değilim. Benim babaannem yıllaaar yıllarrr önce -ki boşanma olayları pek yokken- almış 6 çocuğunuda yanına ayrılmış dedemden kuaförlük terzilik elinden her iş gelir o zamanların ünlü kuaförlerinden olmuş herkes tanır tabi dörtdörtlük bi hayatları olmamış ama alnının akıyla yaşamış hayatını o zamanlar o durumda bi kadın bunu başarabildiyse bu zamanda hayli hayli başarır çok şükür eşimin eşiyim eşimin köpeği olmam!
Allah yeni hayatında yardımcın olsun inşallah kötü günlerin sona ermiş sınavın bitmiştir Allah hastalıkla kayıpla sınamaktansa seni eşten sınamış dua etki kolay kurtulabileceğin bi dert vermiş bundan sonrası daha güzel olcak hayırlısıyla...

evet kurtuldum arkadaşım haklısın ama çok acılı oldu .. şükürler olsun ki bitti güzel günler versin mevlam bundan sonra.. ama inan kolay iş değil yada benim için kolay olmadı çok zordu. fakat şimdi düşünüyorumda demekki benim sürecimde böyle geçmeliymiş ben ağladıkça silinecekmiş ve en sonunda içimde hiçbir his kalmadığında kuş gibi hafif olacakmışım hayırlısı böyleymiş.. Allah çok büyük dilerim bundan sonra yavruma ve bana mutluluk verir....

içinin rahatlamasına okadar sevindim ki bunları yazabilmen çok güzel sen güçlü bir kadınsın dahada güçleneceksin inşallah dahada güzel günler çıkacak karşına bundan sonra

evet güçlü bir kadınım güçlüydüm de bu olay beni nasılda güçsüzleştirdi nasılda bitirdi derken küllerimden doğdum sanki Allahım eksikliğini vermesin ve benim durumumda olan herkese güç versin imkansızlıklar varsa imkan versin inşallah:3::3:

Canım her şey gönlünce olsun. Rabbim sana ve bebeğine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin.

Sevgili fakabasan huzurlu olmana çokkk sevindim canım..İnşşş bundan sonra hayatında yaşadığın mutluluklar eski eşinin mutsuzluğu olur..Yaptıkları kötülükler yanlarına kalmaz inş..Ve o da seni böyle güçlü, dimdik gördükçe hergün daha da yıkılır.Seninde karşına çok düzgün, Allah korkusu olan biri çıkar inş..Herzaman yanındayım...Dilerim benimde çabucak biter bu süreç.

canım cok tebrık ederım .yazından da anlasıldıgı gıbı kımse vazgecılmez degılmıs .
o acıyı bır sure yasıyorsun ve sonrası hersey yoluna gırıyor .
senın de dedıgın gıbı ,sen zaten onun yoklugunun acısını bosanmadan once yasamıs
ve gozyaslarını tuketmıssın .geldı ve gectı .
rabbım sana ve bebegıne huzurlu bır yuva nasıp etsın ,mutlugu hıc eksık etmesın .

herbir yorumunuz okadar kıymetliki daha da güçleniyor sanki insan birileri benim için dua edip iyi dileklerde bulunuyor.. ne güzellll...
amin arkadaslarım inşallah mutluluğum katlanır doğru düzgün biri de elbet bir gün çıkar karşıma iyiki varsınız desteklerinizi eksik etmeyin

herbir yorumunuz okadar kıymetliki daha da güçleniyor sanki insan birileri benim için dua edip iyi dileklerde bulunuyor.. ne güzellll...
amin arkadaslarım inşallah mutluluğum katlanır doğru düzgün biri de elbet bir gün çıkar karşıma iyiki varsınız desteklerinizi eksik etmeyin

Canım benim birbirimizin desteği sayesinde daha da iyi olucağız.Güzel günler bizi bekliyor :) Kimsenin yaptığı da yanına kar kalmıyacak.İlahi adalet var.Karşımızada düzgün biri çıkacak hayırlısıyla ve çok çok mutlu olucağız.İyi düşünelim ki herşey iyi ve güzel olsun :) Buda bizim bir imtihanımızdı.Hiçbir kadında yuvasını yıkmaz kolay kolay bu raddeye gelmişsek demekki tükenmiş bazı şeyler.Hakkımızda hayırlısı olsun...

Back
X