Gozume batan kaynana

Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Zaten mesafelıydım iyice oldum.banane dımı oğlu dusunsun
Yazi yazmayi ögren bence 😉

Benim kv de aynı Allahtan benim aramamı istemez ya da istiyorsa da benim haberim yok ama eşim birkaç gün aramasın kızar küser telefona gelmez. Ki eşim kolay kolay aksatmaz, ailelerden uzakta yaşıyoruz, bazen kendi yoğunluğundan arayamıyor. Bilmiyor ki oğluşu buralarda nelerle uğraşıyor. Pandemi nedeniyle eve hastalık getirmeyeyim diye ayrı uğraşıyor, evin çoğu yükü onda alışveriş vs. evde bana da yardım ediyor çamaşır bulaşık yemekte, kendine sigara içimlik vakit ancak ayırıyor. Kv nin derdi de beni neden aramadın.
Düşünmüyorlar iste kendileri bir onemli oluyor.

Ay siz iyi misiniz yasjhdjdkdl milyonlarca kadın doğuruyor her gün neyinizi nazlıcaklar normal bi şekilde hamile kalmışsınız işte. Her şey bitti kayınvalidenin ilgisi mi kaldı. Size tavsiyem kocanızın onun canı sizin de el kızı oldugunuzu iyice kavramanız. Herkesin evladı kıymetli bunu kabul ederseniz daha az canınız yanar böyle saçma sapan şeyleri dert etmezsiniz.

Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Belki size öyle geliyordur. Size karşı tavırları kötü mü?
Benim yengemde hamile ama annem hiç ilgi alaka göstermez, iki tarafta birbirini aramaz çünkü yengem anlatmak istemiyor gibi hep geçiştiriyor bizde sormuyoruz. Kayınvalideniz Sizden filan çekiniyordur belki 🤷‍♀️

Sizde az değilsiniz. Hamileliğinizi, bebeğinizi düşüneceğinize kaynanam ilgi göstermiyor kafalarına girmişsiniz.
çocuğu kaynananıza yapmadınız değil mi? dünyaya ilk çocuk getiren insan da siz değilsiniz. O anne oğlunu düşünüyormuş keşke sizde sadece bebeğinizi düşünseniz :)

Bazi kadinlar hamile kalinca ilgi yumagi seklinde sevilsin istiyorlar yada coxuk dogurunca cocugum cocugum dunyanin merkezi olsun. Banane hamileliginden cocugundan diyesim geliyor böylelerine. Kv ne yapsın seni dizinde mi sallasin. Hepimiz doğurduk kardeş abartma

Eski köye yeni adet.... yarın başka bişeye takarsınız acele etmeyin..

Back
X