Gozume batan kaynana

Sorun kv. değil aslında. Sorun eşi. Eşinden yeterli ilgi alaka görebilse kayınvalideyi bu kadar takmaz bence.

Yanı kendı annemden de ilgi beklemezdim şahsen arayıp hal hatır sorsa yeter başka napacak ki kocam dururken :KK70: he kocam ilgisiz olursa yataktan tekmeleyip atarım o ayrı sfhjkk
Benim kv hal hatir da sormuyor bunu dedim diye de elestiri aldim ama okusana bak ilk yazdgimi 😀
En son ilgi bence kv de den beklenir zaten ama onlar gelinden bekliyor nedense 😀

Arkadaşlar şimarıklık degil farkındasanız oglu bırakırım derse tamam dermiş demekki ilgi görmemiş ve hamile ve adamda ilgi alaka görmemişki şimarsın benim kaynanamla bir sıkıntım yok uzak biraz ama hiç ilgisiz defil bana karşı ve oglun dan da üstün görüyor kendi ogluna bile savunuyor cok şükür bi sıkıntım yok bi kaynana degilde sanki öz kızıyım sırdaş arkadaş gibiyiz ilgi alaka iyice şimarmak degildir da ha cok sevmek istiyordur mutsuzki ilgili görmemiş ondan söylüyor hemen yerin dibine gömdünüz ilgilenseler keşke şimarsa

Gelinlerin en büyük hatası kv ve kocalarına kızıp sürekli dırdır ediyorlar. Şikayeti de kimse sevmiyor maalesef. Benim favori taktiğim kv e gıcık mı oldun oğluşuma çok mu düşkün? kocanla normalin 10 katı ilgilen, sev, tatlı konuş. Kv ni kendi silahıyla vur. Kocan da anasını aramayınca ağrıza mı yapıyor? Ara sık sık ara hatta kocişinin yanından ara ‘Dur anne oğluşuna da veriyorum de.’ her aramanda ver kocana 1-2 bunalacaktır o da bakalım bir daha sık sık ara haber ver anneme diyor mu o saatten sonra.

Vay arkadaş ya hamilesiniz diye size özel ne yapılmasını bekliyorsunuz hamile kalmak doğurmak çok matah bir şey değil ki kediler köpekler de doğuruyor hem de sokakta hemde çifter çifter :kızgın:
Yahu nasıl matah bir şey değil insan soyu bu sayede var ..bir canlı meydana geliyor Allah'ın yaratmasiyla ..daha ne olsun acaba ..en mucizevi şey ..karnında senden bir parça büyüyor ...yani bu kadarda olmayın ..sürekli gördüğünüz şeyler normallesmis gözünüzde ..mesela herkes ucsaydi...şöyle derdini .. uçmak çokta matah bir şey değil kuşlarda uçuyor gibi ..yani biraz daha geniş açı diyorum

Şurada derdinizi anlatmak için kuracağınız 15-20 cümle. Gönder tuşuna basmadan önce okuyup düzenlemek ne kadar zor olabilir acaba?
Sizin konuyu okuyacak olanlara saygıyı geçtim, kendi derdinize saygınız yok en başta. Biz nasıl ciddiye alalım bu derdi? :işsiz:

Çocuğu da ekstra ilgi görmek için mi yaptınız nedir? Nasıl bir ilgi beklediğinizi anlamadım.
İlgilense de "kaynvaldiem cko boğuyyr" derdiniz kesin.

Ay deli misiniz? Kadindan zaten hazzetmiyormussunuz birakin uzak kalsin. Her seyinize karissa ararsiniz bu gunlerinizi.

Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Zaten mesafelıydım iyice oldum.banane dımı oğlu dusunsun
İlgi konusunda ilgilenmemesi daha iyi degil mi? Neler okuyoruz burda ilginin dozu kaciyo falan hani🤭😅
Diger her seyde oglum haklidir konusunda seni anladim ben. Benimki de esmle tartisirken bile gider oglum hakli der sanki ona soran var gibi. Ben mal gibi kalırım 😂 her seyde oglum oglum oglum oglum diyince gercekten itici oluyo. Ogluna hizmet etmek icin evlendin sen her sey oglumun istedigi gibi olcak mesaji veriyo yani o alttan alttan😅
Senin de öyleyse mesafe koy böylece hicbiseyini görmek takmak zorunda kalmazsin. Ogluyla gorussun sen o kadar sık görüsme

Kımın olsa batar.tek derdi oğlu.lğlu ne derse dogru haklı. Ben bıyle bır eey gormedim.onumde egil bana tap dese tapar herhalde. Hamıleyım.ılgk alaka sıfır.bana degil yanı torunu sonucta.hıc heveslı degil ,laf olsjn dıye konusuyor.cok itici bi kadın ya.oglu mesala dese cocugumu da karımj da istemıyorum bırakıcam falan hemen tamam der.yanı dunyadakı tek dogrusu oğlu..
Halıyle ben de sogudum. Ilk bebegkm.ınsan ılgı alaka beklıyor mutluluk gormem istiyor karsıskndakınjn yuzunde. Ama nerde...
Adresinizi verir misiniz? Size en acilinden Bir TDK sözlük göndermek istiyorum

Bu çocuğun babası kayınvalideniz gibi bahsetmişsiniz 🙄🙄 babası ruhsuz davransa canınızın sıkılmasını anlarım ve size hak veririm ama kayınvalideniz size ne yapabilir ki?? Bir yerde de karakter meselesi bu.. Hem bahsettiğiniz kadar oğlunu seven bir kadın onun evladını da çok sever.. Haaa sizi belki sevmez ona birşey diyemem 😊 ama unutmayın sizi çok sevmek zorunda da değil.. Kavga gürültü patırtı çıkmasın kafi.. siz hamilesiniz diye kadın zil takıp oynaması mı lazım.. Bir de bizler hamile olduğumuzda herkesten naz beklememeliyiz bence.. Tabi kayınvalidemiz sevincini belli etse azıcık nazlasa güzel olabilir ama ben mesela böyle birşey beklemiyorum.. Kayınvalidem USG fotolarını seviyor torunun gerçi ama😂diğer türlü olsa da hiç zoruma gitmezdi.. önemli olan eşimin tavrıdır..

Doğurmak matah bir şey değil kedi köpekte doğuruyor, ne kadar şımarıksın, kraliyet ailesine veliaht mı doğuruyorsun diyin diyin sonra adamlar ne değer biliyor ne kıymet. Bir şeye heves ediyorsun ne gerek var oluyor, aman bi sen mi doğuruyorsun abartma, zavallı anacığım on tane doğurmuş tarlada, ninem bahçede on beş tane doğurmuş, anam neler çekti gık demedi, şimdi bulaşığınızı çamaşırınızı makine yıkıyor siz evde yan gelip yatıyorsunuz bide mızmızlanıyorsunuz gibi laflara maruz kalmak size hak. Yaptıklarınızın değerinin bilinmemesi, hanzo kocalar size müstehak. Değerinizi düşürmeye devam edin, zaten ülkede kadına çok değer veriliyor...

Son düzenleme:
Yahu nasıl matah bir şey değil insan soyu bu sayede var ..bir canlı meydana geliyor Allah'ın yaratmasiyla ..daha ne olsun acaba ..en mucizevi şey ..karnında senden bir parça büyüyor ...yani bu kadarda olmayın ..sürekli gördüğünüz şeyler normallesmis gözünüzde ..mesela herkes ucsaydi...şöyle derdini .. uçmak çokta matah bir şey değil kuşlarda uçuyor gibi ..yani biraz daha geniş açı diyorum

Doğurmak matah bir şey değil kedi köpekte doğuruyor, ne kadar şımarıksın, kraliyet ailesine veliaht mı doğuruyorsun diyin diyin sonra adamlar ne değer biliyor ne kıymet. Bir şeye heves ediyorsun ne gerek var oluyor, aman bi sen mi doğuruyorsun abartma, zavallı anacığım on tane doğurmuş tarlada, ninem bahçede on beş tane doğurmuş, anam neler çekti gık demedi, şimdi bulaşığınızı çamaşırınızı makine yıkıyor siz evde yan gelip yatıyorsunuz bide mızmızlanıyorsunuz gibi laflara maruz kalmak size hak. Yaptıklarınızın değerinin bilinmemesi, hanzo kocalar size müstehak. Değerinizi düşürmeye devam edin, zaten ülkede kadına çok değer veriliyor...
Her canlı ürüyor sadece insan değil o canlar da acı çekiyor yük taşıyor falan şımarıklık yapmaya gerek yok evet zorunuza mı gitti bebeğine kendine iyi bakarsın olur biter sağdan soldan aaa hamile geliyor aaa nasıl ya hamile sen çok yaşa sen bir tanesin tanrıçasın demelerini beklemek de ne bilim

Back
X