Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avonun kalem şeklindeki likitinin kullanıyorum. süüperrrr
arkadaşlar bana likit hiç yakışmıyor evde denedim siyah likit zaten cinlilere benziyorum küçüçük gözlerim var likiti sürünce daha da küçülüyomuş gibime geliyor ama çok beğeniyorum sürenleri
ben hiç beceremiyorum likit sürmeyi:çok üzgünüm: hani kalem gibi olanlardan önereceğiniz bir marka var mı?yerimseniben:dance:
ben flormarınkni kullanıyorum![]()
kalem likitler göz kalemi gibi.. kolay ama kuruyunca kalem gibi duruyo.. ben golden rose eye liner aldım.. süper! simsiyah ve parlak.. kesinlikle ıslak ve eye liner gibi duruyo kalem gibi deil tavsiye ederim.. bu arada bende baya araştırdım çok çekerim ama zor bişi.. bi sitede şu resim vardı tavsiye ederim.. birde ben önce göz kalemiyle çekerdim ardından eye liner o zaman düzgün oluyo![]()
şu siteye bakın..
[
ben hiç beceremiyorum likit sürmeyi:çok üzgünüm: hani kalem gibi olanlardan önereceğiniz bir marka var mı?yerimseniben:dance: