• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözüme uyku girmiyor

ne demek canım benim bu hayat senin , ne yaparsan kendine iyiside kötüsüde. üniversiteden pişman olan varmıki. geçmişi boşver geleceğinin kalitesi için, geleceğininde geçmişine benzememesi için yap. sıfırdan başlamıcaksınki hazır olan bilgilerine yenilerini ekleyip dahada iyi yerleri kazanıcaksın. kimseyede muhtac olmadan gidiceksin. surda ygs ye 6 ay , lys yede 10 ay kaldı. yapmışsın yine yaparsın.
Çok teşekkür ederim bugun tekrardan çalısmaya basladım ınanıyorum hersey daha güzel olcak.

Abinden cikardigi dersten dolayi istemiyodur belki baban.yazdigin okulda bursun devamliligi icin basari sarti var mi bu da cok onemli.sende abin gibi basarisiz olabilirsin.bunuda goz onunde bulundur derim.vakif universitelerindeki ogrencilerin genel olarak kaderi abin gibi oluyo.cogunun uzar ve aileleri son sene ogrenir.yeniden hazirlanmak cok daha kolay.vakif universitesinde okuyan biri olarak soyluyorum.insallah daha iyi bi sonuc alirsin.:)

Back