canım iş hayatındaki arkadaşlıklar bazen farklı olabiliyor yani samimi olmaları kötü niyetli oldukları anlamına gelmez aslında bizimde iş yerinde çok samimiydik erkek arkadaşlarımızla bile ama yıllardır beraber çalışmışlığın verdiği bir samimiyet vardı ama hiçbirimiz kötü niyetli değildik bu açıdan düşün bence ekstra dışarı çıkmaları gezmeleri yoksa tabii...
hiçbirşey gizli kalmaz ama o hiçbirşey hiçbir zaman olmasınSen gözünü üzerinden ayırma ve yüreğini ferah tutmaya çalış. Kendi kendine şunu telkin et; hirbir şey gizli kalmaz...
yıllar yok ki henüz 2 aydır çalışıyor.bilmiyorum ben her zaman seviyeyi korumaya dıkkat ederım.böyle rahatlıkları görünce
=( ben mi buyutuyorum bilmiyorum.siz danışmak istedım arkadaslar.eşim iş gereği arkadaşlarıyla yemege gitmişti.birincisi beraber gidelim dememesi ikincisiii o gun her iki yanında işyerınden bayan arkadaslarıyla cekılmış içinde samimiyet olan gayet mutlu fotografları(arkadasının sayfasında rastlantı eseri gördüm).birde eve geldığınde of bu formalite işler dıe soylenmesı..günah cıkarır gibi..işte o gün bu gündür keyifsizim
kıskanman çok doğal ama güvenini zedeleyecek birşey yapmadıysa kıskanmanı gözünde büyütme. zamanla azalır. samimiyetten kastın ne onu söyle bence sen bize
ne demişler "birine söz söylesen dilini kıskanırım"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?