Gözümün önünden gitmiyor..iyiye gitmiyorum

pearl:)

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
282
12
298
Giresun
=( ben mi buyutuyorum bilmiyorum.siz danışmak istedım arkadaslar.eşim iş gereği arkadaşlarıyla yemege gitmişti.birincisi beraber gidelim dememesi ikincisiii o gun her iki yanında işyerınden bayan arkadaslarıyla cekılmış içinde samimiyet olan gayet mutlu fotografları(arkadasının sayfasında rastlantı eseri gördüm).birde eve geldığınde of bu formalite işler dıe soylenmesı..günah cıkarır gibi..işte o gün bu gündür keyifsizim

canım iş hayatındaki arkadaşlıklar bazen farklı olabiliyor yani samimi olmaları kötü niyetli oldukları anlamına gelmez aslında bizimde iş yerinde çok samimiydik erkek arkadaşlarımızla bile ama yıllardır beraber çalışmışlığın verdiği bir samimiyet vardı ama hiçbirimiz kötü niyetli değildik bu açıdan düşün bence ekstra dışarı çıkmaları gezmeleri yoksa tabii...

evet insan kendini cidden kötü hisseder.. ama biliosun ki büyütecek birşey değil.. zamanla geçecektir.

yıllar yok ki henüz 2 aydır çalışıyor.bilmiyorum ben her zaman seviyeyi korumaya dıkkat ederım.böyle rahatlıkları görünce

Sen gözünü üzerinden ayırma ve yüreğini ferah tutmaya çalış. Kendi kendine şunu telkin et; hirbir şey gizli kalmaz...

eşini en iyi sen tanıyorsun canım ben ortada büyütülecek birşey görmedim
bilmiyorum ama sağlıklı bir evlilik için güven şart yoksa böyle en ufak bir olayda bile niye neden niçin diye kendi kendimizi yer bitiririz
eşine güveniyorsan bunları dert etme derim beneğer çok takıyorsan da kafana eşine resimde gördüğün samimiyetten rahatsız olduğunu söyleyebilirsin:97:

iş yemekleri,iş arkadaşlarıyla fotograflar oluyor ve ne yazık ki aralarında bizler olmuyoruz
sanırım empati yapmamız gerekiyor ve güvenmemiz

benim bildiğim iş yemeklerine eşli gidilmez.zaten bu tarz eğlencelerin amacı çalışanlar arasında ortak bir duygu yaratmak, takım ruhunu canlandırmak içindir.çok çok emekli olan birinin vedası gibi ekstra durumlar olabilir. siz gitseniz bile ortak bir konu olmadığından mutlaka sıkılacaksınız ya da eşiniz sizinle ilgilenmek zorunda olacağından arkadaşlarıyla gitmesinin anlamı olmayacak... onun için bu kısmı kafaya takmayın.
samimi fotograflara gelince , samimiyet ölçüsü nedir? masada oturuken kadın erkek ayrı haremlik selamlık oturmayacaklarına göre karışık oturulmuştur. ve resimlerde 2li 3lü yada daha kalabalık bölüm bölüm çekilmiş yan yana oturulan fotograflardır diye düşünüyorum. ne biliyim eşiniz bir başka bayana sarılmış mı ? elini kızların omzuna atmış mı ? sarmaş dolaş dans ederken resimler mi var? bu tarz görüntüler yoksa resimlerde bir sorun yoktur.
siz ben resmi olmayı severim tarzı bir cümle kullanmışsınız. eşinizin sektörünü bilmiyorum ama artık ofislerdeki yaşantı birbirine resmi olmaktan çok uzak. Aynı ortamda çalışan genelde aynı yaş gruplarında insanlar çalışıyor. ve akşama kadar resmi bir şekilde değil daha yakın ilişkiler kuruluyor. bu demek değil eşiniz sizi aldatacak... sonuçta eşiniz aldatma fikrini kafasına koyduysa illa iş yemeğinde yapacak diye bir kural yok.. siz boşu boşuna kendinizi üzmeyin, eşinizle de aranızı bozmayın..sonuçta artık iş hayatında da çevre edinmek , sosyalleşmek önemli ve bu tarz organizasyonlar yöneticilerin elemanlarını tanımaları açısından çok önemli. eski şirketimde bu tarz toplantılara erkek arkadaş yüzünden katılmayan, katılsa da sohbete girmeyen, bir kenarda duran arkadaşlar müdürümüz tarafından uyarılırdı.

Canım fotoğraflar gereğinden fazla samimiyse rahatsızlığını eşine ifade et bence ve bundan sonrada bir süre gözlemle eşini bu süreçte kuşkularını ve tedirginliğini ona yansıtmazsan ilişkiniz yıpranmamışta olur.

bence o fotoğrafları bir yerde sakla. Ve çaktırmadan eşini takipte ol. Durum tekrarlanırsa, eşine açılır fotoları da gösterirsin. Dürüst olmakta fayda var. Kartlar açık olmalı

Ben de iş yemeklerine "formalite" gözüyle bakarak katılıyorum ve içimden lanet etsem de yemek boyunca yüzüm gülüyor. Fotoğraflarda da tam bir şirinlik abidesi oluyorum.

Yani eşinin davranışında bir tutarsızlık olmayabilir bence. Bir konuş sor diyecem, ama farklı bişey işitmeyeceksin herhalde kendisinden.

iş yemekleri genelde eşsiz olur, ben eşim olmadan tatile gidiyorum, iş yeri götürüyor.gitmekte mecburi aslında. eşimde aynı şekilde. tabikii yanımda olamadığı için içim buruk oluyor ama anın ve yemeklerin tadını çıkarmaya çalışıyorum. ve sonuçta iş yemeği işte tabiki formalite. bence keyfinizi bozmayın.

Yanındaki bayanlar işyerindense problem yok bana göre ama değilse aldatıyo olabilir kim olduklarını öğrenemezmisin

herkes is arkadaslariyle bu tur fotograf cektirebilir, cok normal.
bence cok buyutmeyin bunu.
''off bu formalite isler'' diye de belki gercekten sikildigi icin belki de siz yemege gitmediginizden dolayi uzulmeyin diye yemegi sikiciymis gibi gosterip sizi rahatlamaya calismis olabilir...

eşine karşı güven duyuyorsan bunu sorun etmemelisin bence... çünkü iş ortamlarında ya da böyle formalite icabı olan toplantı vs. gibi yapılan etkinliklerde iş arkadaşları arasında böyle bir samimiyet olabiliyor. ben de bir bayan olarak eşimin iş arkadaşı dahi olsa bayanlarla o şekilde bir araya gelmesinden ister istemez rahatsızlık duyarım ama bu rahatsızılığım güven anlamında olmaz mesela...
ortada bişey olacağını sanmıyorum o yüzden içini ferah tutabilirsin kendi kendine başka şeyler kurup da evine ve eşinle olan ilişkine yansıtma derim ben

kıskanman çok doğal ama güvenini zedeleyecek birşey yapmadıysa kıskanmanı gözünde büyütme. zamanla azalır. samimiyetten kastın ne onu söyle bence sen bize
ne demişler "birine söz söylesen dilini kıskanırım"

kötü birşey yasmamama ragmen zor güvenen biryim zaten böyle seyler ağır gelıo..arkada manzara 3 bayan birde benim bey ortada kollarını açmş..artistk bakşlar güvensizlik değil ama hoş değil bence..neyse kıskanmayı bırakıp kıskandırsam daha rahat olcm sanırım

ben de olsam rahatsız olurdum, işyeri yemeği bayanlarla pozlar verip resim çektirmesini gerektirmez. bence resmi göster ona, ve rahatsız olduğunu belirt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…