Gözümün önünden gitmiyor

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
İlk defa başıma geliyor biraz uzun yazabilirim. Arkadaş olarak tanışıp birkaç hafta konuştuğum sonra birkaç günlük ilişki sürdürüp beklentilerimin karşılanmayacağını anlayınca saygı çerçevesinde ayrıldığım biri vardı. Arkadaş grubumuz çok güzel olduğu için arkadaşlığımız bozulsun istemedim gene grupça oturup kalkmaya vs. Devam ettik. Aslında hata bende burada bunu kabul ediyorum eski sevgiliden arkadaş olmaz. Bir de kendisinden ayrılan bendim ama hoşlantım tamamen bitmemişti. Arkadaş grubundaki kişilerin doğum günleri hep ardarda denk geldi planlamaları sürprizleri de ben yaptım keza bu arkadaşınki de aynı şekilde oldu ben planladım. Planlamadan önce de sürpriz olacak diye birkac gün herkesi denk getirmeye uğraştım. Neyse ayrılığın üzerinden bir hafta geçti aşağı yukarı doğum günü geldi pasta kesildi mum üflendi grupta 3 kız 2 erkeğiz bu arkadaşın yanında da kız arkadaşlardan biri oturuyor inanır mısınız cafede olduğumuz süre boyunca modum düsük demesine sürekli ikisi kahkalarla birbirlerine bakıp bakıp güldüler ve ben yokmuşum gibi davrandı desem yeridir, tabiki öyle coşkulu tepkiler vs. Değildi beklentim birkaç teşekkür dahi yeterdi. Kız arkadaşımı da biz sadece flört ederken bile uyarmıştım bak bu çocuğa bu kadar samimi davranma yanına oturma biz sohbet edelim fırsat ver vs.. çünkü kız çocuğun yanına bir oturuyor sürekli onunla konuşuyordu biz konuşamıyorduk, doğum gününde kız kalkıp konuşurken çocuğun telefonuna baktı WhatsApp'ına ben bile bakmamıstım , konuşurken kahkaha atıp koluna dokundu. Kızın bu arkadaşı begendiginden değil (diğer erkek arkadaşı beğeniyor) tamamen flörtözlügünden yaptı onunla araya mesafe koydum. Eski erkek arkadaşımın cafede beni yok saymasına yanımdaki kızla o kadar cilvelesmesinden sonra sinir olup masadan kalkıp gittim o gün ne olduğunu söylemedim bir dahaki grup bulusmasinda sürekli kızın adı x olsun x nerede neden gelmedi diye sorup durdu orada yüzüne bakmayarak ortamı bozdum. Daha sonra neye kizdigimi söyleyerek muhabbeti tamamen kestim. Ama hayatımda kendimi bu kadar değersiz hissettigim çok nadirdir. Saygısı sevgisi olmayan birçok flörtüm/erkek arkadaşım oldu ama hiçbiri yanımdaki kız arkadaşıma yurumemisti. Hatırladıkça elim ayağım titriyor sinirden ağlamak istiyorum. Yani dışarıdan bir kıza yuruseydi veya sevgili yapsaydı inanın böyle agirima gitmezdi ama gözümün önünde doğum gününü planlamisken benim tanistirdigim yakın arkadaşım dediğim kızla kahkalar atması kaldıramıyorum hazmedemiyorum.

İlk defa başıma geliyor biraz uzun yazabilirim. Arkadaş olarak tanışıp birkaç hafta konuştuğum sonra birkaç günlük ilişki sürdürüp beklentilerimin karşılanmayacağını anlayınca saygı çerçevesinde ayrıldığım biri vardı. Arkadaş grubumuz çok güzel olduğu için arkadaşlığımız bozulsun istemedim gene grupça oturup kalkmaya vs. Devam ettik. Aslında hata bende burada bunu kabul ediyorum eski sevgiliden arkadaş olmaz. Bir de kendisinden ayrılan bendim ama hoşlantım tamamen bitmemişti. Arkadaş grubundaki kişilerin doğum günleri hep ardarda denk geldi planlamaları sürprizleri de ben yaptım keza bu arkadaşınki de aynı şekilde oldu ben planladım. Planlamadan önce de sürpriz olacak diye birkac gün herkesi denk getirmeye uğraştım. Neyse ayrılığın üzerinden bir hafta geçti aşağı yukarı doğum günü geldi pasta kesildi mum üflendi grupta 3 kız 2 erkeğiz bu arkadaşın yanında da kız arkadaşlardan biri oturuyor inanır mısınız cafede olduğumuz süre boyunca modum düsük demesine sürekli ikisi kahkalarla birbirlerine bakıp bakıp güldüler ve ben yokmuşum gibi davrandı desem yeridir, tabiki öyle coşkulu tepkiler vs. Değildi beklentim birkaç teşekkür dahi yeterdi. Kız arkadaşımı da biz sadece flört ederken bile uyarmıştım bak bu çocuğa bu kadar samimi davranma yanına oturma biz sohbet edelim fırsat ver vs.. çünkü kız çocuğun yanına bir oturuyor sürekli onunla konuşuyordu biz konuşamıyorduk, doğum gününde kız kalkıp konuşurken çocuğun telefonuna baktı WhatsApp'ına ben bile bakmamıstım , konuşurken kahkaha atıp koluna dokundu. Kızın bu arkadaşı begendiginden değil (diğer erkek arkadaşı beğeniyor) tamamen flörtözlügünden yaptı onunla araya mesafe koydum. Eski erkek arkadaşımın cafede beni yok saymasına yanımdaki kızla o kadar cilvelesmesinden sonra sinir olup masadan kalkıp gittim o gün ne olduğunu söylemedim bir dahaki grup bulusmasinda sürekli kızın adı x olsun x nerede neden gelmedi diye sorup durdu orada yüzüne bakmayarak ortamı bozdum. Daha sonra neye kizdigimi söyleyerek muhabbeti tamamen kestim. Ama hayatımda kendimi bu kadar değersiz hissettigim çok nadirdir. Saygısı sevgisi olmayan birçok flörtüm/erkek arkadaşım oldu ama hiçbiri yanımdaki kız arkadaşıma yurumemisti. Hatırladıkça elim ayağım titriyor sinirden ağlamak istiyorum. Yani dışarıdan bir kıza yuruseydi veya sevgili yapsaydı inanın böyle agirima gitmezdi ama gözümün önünde doğum gününü planlamisken benim tanistirdigim yakın arkadaşım dediğim kızla kahkalar atması kaldıramıyorum hazmedemiyorum.
Haklisin ama yerinde olsam içimde yangınlar da olsa asla bunu onlara hissettirmezdim umursadığımi düşünmelerini istemezdim

Sen ayrilmissin,dogru degil mi ?
Bu satten sonra kiminle gorustugu neden seni baglasin ki..
Whats'ap'ina bakmis,kolunu tutmus vs vs...Artik baglamaz seni..
Belki de hoslanma oldu karsilikli,bilemezsin..
Kör olur badem gozlu olur seninkisi.
Hayır kızı tanıyorum çok yakın arkadaşım dediğim biriydi sürekli birileriyle flörtlesiyor ve diğer erkek arkadaştan hoşlanıyor ve dediğim gibi aynı ortamda benim kız arkadaşıma yürümesini hazmedemiyorum dışarıdan birine yuruse vallaha böyle olmazdı

İlk defa başıma geliyor biraz uzun yazabilirim. Arkadaş olarak tanışıp birkaç hafta konuştuğum sonra birkaç günlük ilişki sürdürüp beklentilerimin karşılanmayacağını anlayınca saygı çerçevesinde ayrıldığım biri vardı. Arkadaş grubumuz çok güzel olduğu için arkadaşlığımız bozulsun istemedim gene grupça oturup kalkmaya vs. Devam ettik. Aslında hata bende burada bunu kabul ediyorum eski sevgiliden arkadaş olmaz. Bir de kendisinden ayrılan bendim ama hoşlantım tamamen bitmemişti. Arkadaş grubundaki kişilerin doğum günleri hep ardarda denk geldi planlamaları sürprizleri de ben yaptım keza bu arkadaşınki de aynı şekilde oldu ben planladım. Planlamadan önce de sürpriz olacak diye birkac gün herkesi denk getirmeye uğraştım. Neyse ayrılığın üzerinden bir hafta geçti aşağı yukarı doğum günü geldi pasta kesildi mum üflendi grupta 3 kız 2 erkeğiz bu arkadaşın yanında da kız arkadaşlardan biri oturuyor inanır mısınız cafede olduğumuz süre boyunca modum düsük demesine sürekli ikisi kahkalarla birbirlerine bakıp bakıp güldüler ve ben yokmuşum gibi davrandı desem yeridir, tabiki öyle coşkulu tepkiler vs. Değildi beklentim birkaç teşekkür dahi yeterdi. Kız arkadaşımı da biz sadece flört ederken bile uyarmıştım bak bu çocuğa bu kadar samimi davranma yanına oturma biz sohbet edelim fırsat ver vs.. çünkü kız çocuğun yanına bir oturuyor sürekli onunla konuşuyordu biz konuşamıyorduk, doğum gününde kız kalkıp konuşurken çocuğun telefonuna baktı WhatsApp'ına ben bile bakmamıstım , konuşurken kahkaha atıp koluna dokundu. Kızın bu arkadaşı begendiginden değil (diğer erkek arkadaşı beğeniyor) tamamen flörtözlügünden yaptı onunla araya mesafe koydum. Eski erkek arkadaşımın cafede beni yok saymasına yanımdaki kızla o kadar cilvelesmesinden sonra sinir olup masadan kalkıp gittim bir dahaki grup bulusmasinda da yüzüne bakmayarak ortamı bozdum. Muhabbeti tamamen kestim. Ama hayatımda kendimi bu kadar değersiz hissettigim çok nadirdir. Saygısı sevgisi olmayan birçok flörtüm/erkek arkadaşım oldu ama hiçbiri yanımdaki kız arkadaşıma yurumemisti. Hatırladıkça elim ayağım titriyor sinirden ağlamak istiyorum. Yani dışarıdan bir kıza yuruseydi veya sevgili yapsaydı inanın böyle agirima gitmezdi ama gözümün önünde doğum gününü planlamisken benim tanistirdigim yakın arkadaşım dediğim kızla kahkalar atması kaldıramıyorum hazmedemiyorum.
Sizin genel anlamda ilişkilerle ilgili bazı sorunlarınız var bence. Amacım sizi kırmak değil ama genel olarak konularınıza hakim olduğum içni, böyle düşündüm.

Sevgili bile değil, flört olan birinden ayrılıp doğum günü organize etmeler, ortamda surat asıp oturmalar, teşekkür beklemeler..

Yani zaten hoşunuza giden biri olsa görüşmeye devam ederdiniz, böyle birine doğum günü organize etmek nedir?

Yani ben olsam benden başkasının organize etmiş olduğu partiye de katılmam öyle ciddi anlamda ortak arkadaş grubu falan değilse.

Hem siz ayrıldınız diye arkadaşınıza o kişinin güvenilmez vb olduğunu söylemeniz de yanlış. Belki de yaşadıklarınızdan ötürü o kişi sizde negatif duygular uyandırdı.

Ben tanıştırdım, ona rağmen böyle yaptılar olayı falan da gerçekten çocukça. Sonuçta ortak bir arkadaş grubu orası, elbette sohbet muhabbet olacak.

Ha siz bu çocuk hakkında çok hassassanız, ve o hanım yakın arkadaşınızsa, sizin hassasiyetinize uygun davranabilirdi ama zorunda da değildi.

Yani başkasıyla flört etmesinden rahatsız olup, arkadaş kalamayacağınız aslında en başından belli olan birine doğum günü organize ederek baştan hata yapmışsınız. Gereksiz olmuş. Üzgünüm ama bence beklentileriniz vardı hala organizasyon yaparken. Ne bileyim bana baştan aşağı ilginç geldi olanlar. Ben olsam katılmazdım, en fazla doğum gününü mesajla falan kutlardım herhalde. 🤷🏻‍♀️

Denemissiniz olmamış ayrilmissiniz .Ayrıca hala hoslaniyordum diyorsunuz.Siz sanırım adamı biraz yalvartmak istediniz fakat adam baskın çıktı.Bu duruma bozuldunuz
Valla bozuldugum tek şey benim kız arkadaşıma yürümesi. Başka hiçbir şey umurumda değil:kızgın:

Sizin genel anlamda ilişkilerle ilgili bazı sorunlarınız var bence. Amacım sizi kırmak değil ama genel olarak konularınıza hakim olduğum içni, böyle düşündüm.

Sevgili bile değil, flört olan birinden ayrılıp doğum günü organize etmeler, ortamda surat asıp oturmalar, teşekkür beklemeler..

Yani zaten hoşunuza giden biri olsa görüşmeye devam ederdiniz, böyle birine doğum günü organize etmek nedir?

Yani ben olsam benden başkasının organize etmiş olduğu partiye de katılmam öyle ciddi anlamda ortak arkadaş grubu falan değilse.

Hem siz ayrıldınız diye arkadaşınıza o kişinin güvenilmez vb olduğunu söylemeniz de yanlış. Belki de yaşadıklarınızdan ötürü o kişi sizde negatif duygular uyandırdı.

Ben tanıştırdım, ona rağmen böyle yaptılar olayı falan da gerçekten çocukça. Sonuçta ortak bir arkadaş grubu orası, elbette sohbet muhabbet olacak.

Ha siz bu çocuk hakkında çok hassassanız, ve o hanım yakın arkadaşınızsa, sizin hassasiyetinize uygun davranabilirdi ama zorunda da değildi.

Yani başkasıyla flört etmesinden rahatsız olup, arkadaş kalamayacağınız aslında en başından belli olan birine doğum günü organize ederek baştan hata yapmışsınız. Gereksiz olmuş. Üzgünüm ama bence beklentileriniz vardı hala organizasyon yaparken. Ne bileyim bana baştan aşağı ilginç geldi olanlar. Ben olsam katılmazdım, en fazla doğum gününü mesajla falan kutlardım herhalde. 🤷🏻‍♀️
Ya olayın nereisnden tutsam elimde kalıyor zaten lütfen o meseleye girmeyelim ben hangi kafada bunu yaptım bilmiyorum :kızgın:

Ya olayın nereisnden tutsam elimde kalıyor zaten lütfen o meseleye girmeyelim ben hangi kafada bunu yaptım bilmiyorum :kızgın:

Hayır normal bir sohbet muhabbet değil tabiki olacak arkadaş grubu sonuçta. Flörtöz yaklaşımlardan bahsediyorum ben. Başkasıyla değil yakın arkadaşım dediğim insanla flört etmesinden rahatsiz oldum yoksa gitsin kime yürürse yürüsün nedense aşırı saygısızlık olarak algıladım kendime

Ayrılayım ama doğum gününü de organize edeyim ki adam benden kopamasın demişsiniz ama diğer tarafta mercimeğin fırına verilebileceğini hesaba katmamışsınız.

Bundan sonra hoşlandığınız insanlarla ya ayrılmayın ya da ayrılırsanız aynı ortamda kalmaya devam etmeyin.

böyle böyle hata yaparak tecrübe ediniyoruz.bu olay sana ders olur bir daha ki ilişkinde daha akıllı davranırsın olur biter.takma boşver olan olmuş

Ayrılayım ama doğum gününü de organize edeyim ki adam benden kopamasın demişsiniz ama diğer tarafta mercimeğin fırına verilebileceğini hesaba katmamışsınız.
Aynen bu yalan yok. Ama ben yakın arkadaşıma yürüyebilecegine ihtimal vermemiştim

Çok matah bir adam olsaydı atlardın zaten. Kör ölür badem gözlü olur olayı seninki… önündeki maçlara bak
Valla gönül bu, kime konacağı belli olmaz. Boşa çıkınca kapmışlar çocuğu. Geçmiş olsun.
Benim derdim çocuk değil. Yaptığı kendi kalitesini ortaya koyar. Ben gözümün önünde beni yok sayarak bu saygısızlığın yapılmasını hazmedemiyorum.

İşte bu yüzden ayrıldığım insanla arkadaş kalmam diyorum. Daha az önce başka bir konuda yazmıştım. Olmaz yani. Ne kadar oldurmaya çalışsanda böyle şeyler yaşanır illaki. Sonuç olarak artık aynısınız. Kimle cilveleşmiş,kimin elini,kolunu tutmuş seni bağlamaz. He ama yok gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar kaldıramıyorum diyorsan görüşmeyi kesmeni öneririm.

Back
X