Aklıma üni.de yaşadığım bi ilişki sarmalı geldi.
Yeni arkadaş grubuyuz, 4 erkek 3 kız filandık galiba, geçmiş zaman. Çocuklardan birinden etkilendim, farkındayım ki o da benden etkilendi, "Aaa o şarkıya bayılırııım" filan aynı çıkıyor zevklerimiz, ilgi alanlarımız vs ve gülüşüp duruyoruz. Aynı grupta bir başka erkek arkadaşımız daha vardı ve bu iki arkadaş çok samimilerdi. O kişi, "Ben Strobe'dan çok hoşlanıyorum, aşık oldum galiba" diye gitmiş açılmış bizim bu etkileşim yaşamaya başladığımız, uyumlu olduğumuz çocuğa. Sonra çocuk kendini aniden geri çekti ama ben anlam veremiyorum. "Bak yeni bi grup keşfettimmm senin de tarzııın" filan diye işte şarkı atıyorum çocuğa, "Hıı iyiymiş" filan diyor geçiştiriyor. 2-3 hafta belki geçti, geçmedi, bu benden hoşlandığını, benim hoşlandığım çocuğa açan kişi geldi benden hoşlandığını söyledi, flört etmeye çalıştı vs. O zaman çaktım olayı, diğer çocuk yakın arkadaşım Strobe'dan çok hoşlanıyor ben çekileyim gönül koyar arkadaşım, diye kendini geri çekmiş. Yav olaya bak, hoşlandığım çocukla gelişecek ilişkiyi baştan bitirdi diğeri ahshs.. Tabii ona hiç pas vermedim ama bi kere "Arkadaşım hoşlandı, arkadaşımın aşkıdır" dendi ya, gül gibi çocuk gitti ahshs.... İki haftada hemen söyleyip birinç yapmış beni yav.