İlk defa başıma geliyor biraz uzun yazabilirim. Arkadaş olarak tanışıp birkaç hafta konuştuğum sonra birkaç günlük ilişki sürdürüp beklentilerimin karşılanmayacağını anlayınca saygı çerçevesinde ayrıldığım biri vardı. Arkadaş grubumuz çok güzel olduğu için arkadaşlığımız bozulsun istemedim gene grupça oturup kalkmaya vs. Devam ettik. Aslında hata bende burada bunu kabul ediyorum eski sevgiliden arkadaş olmaz. Bir de kendisinden ayrılan bendim ama hoşlantım tamamen bitmemişti. Arkadaş grubundaki kişilerin doğum günleri hep ardarda denk geldi planlamaları sürprizleri de ben yaptım keza bu arkadaşınki de aynı şekilde oldu ben planladım. Planlamadan önce de sürpriz olacak diye birkac gün herkesi denk getirmeye uğraştım. Neyse ayrılığın üzerinden bir hafta geçti aşağı yukarı doğum günü geldi pasta kesildi mum üflendi grupta 3 kız 2 erkeğiz bu arkadaşın yanında da kız arkadaşlardan biri oturuyor inanır mısınız cafede olduğumuz süre boyunca modum düsük demesine sürekli ikisi kahkalarla birbirlerine bakıp bakıp güldüler ve ben yokmuşum gibi davrandı desem yeridir, tabiki öyle coşkulu tepkiler vs. Değildi beklentim birkaç teşekkür dahi yeterdi. Kız arkadaşımı da biz sadece flört ederken bile uyarmıştım bak bu çocuğa bu kadar samimi davranma yanına oturma biz sohbet edelim fırsat ver vs.. çünkü kız çocuğun yanına bir oturuyor sürekli onunla konuşuyordu biz konuşamıyorduk, doğum gününde kız kalkıp konuşurken çocuğun telefonuna baktı WhatsApp'ına ben bile bakmamıstım , konuşurken kahkaha atıp koluna dokundu. Kızın bu arkadaşı begendiginden değil (diğer erkek arkadaşı beğeniyor) tamamen flörtözlügünden yaptı onunla araya mesafe koydum. Eski erkek arkadaşımın cafede beni yok saymasına yanımdaki kızla o kadar cilvelesmesinden sonra sinir olup masadan kalkıp gittim o gün ne olduğunu söylemedim bir dahaki grup bulusmasinda sürekli kızın adı x olsun x nerede neden gelmedi diye sorup durdu orada yüzüne bakmayarak ortamı bozdum. Daha sonra neye kizdigimi söyleyerek muhabbeti tamamen kestim. Ama hayatımda kendimi bu kadar değersiz hissettigim çok nadirdir. Saygısı sevgisi olmayan birçok flörtüm/erkek arkadaşım oldu ama hiçbiri yanımdaki kız arkadaşıma yurumemisti. Hatırladıkça elim ayağım titriyor sinirden ağlamak istiyorum. Yani dışarıdan bir kıza yuruseydi veya sevgili yapsaydı inanın böyle agirima gitmezdi ama gözümün önünde doğum gününü planlamisken benim tanistirdigim yakın arkadaşım dediğim kızla kahkalar atması kaldıramıyorum hazmedemiyorum.