Bende aynı bu şekildeyim. Hayatta çok ezildim. Hep kırılan ben oldum. Bir çözümü varsa ben de uygulayayım.Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var bu benim için gerçekten tuhaf ve canımı sıkan bir problem. Ben aniden cevap veremiyorum. Daha sonra üzerine düşündüğümde keşke şöyle söyleseydim, böyle söyleseydim diye aklımdan binlerce şey geçen konuşmalara o anda aniden hiç birşey söyleyemiyorum. Özellikle de bana birkez iyiliği dokunmuş insanlara bunu hiç yapamıyorum. İçimde gereksiz bir minnet duygusu var halbuki ben de herkese iyilik yaparım ama insanlar bunu takmıyor ya da ben iyilik olarak yansıtmıyorum yaptıklarımı, aslında onlarda yansıtmıyor ama anlamadım neden insanlara bu kadar minnettarım. Örneğin geçen gün eltim durup dururken abuk subuk birşey söyledi bir anda hem şoka girdim, hem ne desem bilemedim, aklımdan bir sürü şey geçti aşırı kırıcı olur dıye soylemedim ama tepki veremedim yani sinirlerim bozuldu. Bu genelde böyle. Bunu nasıl çözebilirim. Bazen gözüne far tutulmuş tavşan gibi donup kalıyorum. Ne yapabilirim acaba bu konuda
İnşallah vardırBende aynı bu şekildeyim. Hayatta çok ezildim. Hep kırılan ben oldum. Bir çözümü varsa ben
Eskiden sizin gibiydim şoka giriyordum beynim uyuşuyordu kalakalıyordum sonra da neden onu demedım neden bunu demedım diye kendime yükleniyordum.Zamanla yaşadıklarım beni çileden çıkardı şimdi söylemediklerimden değil söylediklerimden pişman oluyorum.Hani o akıl süzgeci var ya elediğiniz onu diyemem falan diye zamanla o delik deşik oluyor.Sinirlendim mi dilim ile kalbim arası akım öyle hızlı oluyor ki beyne uğramıyor hiç bir sözcük bende ,direk ağızdan çıkıyor. Benim duruma gelmeden tepki vermeye başlayın. Ben hep böyleyim ya hep ya hiç....Hiçbir konuda orta yolu bulamıyorumArkadaşlar merhaba benim bir sorunum var bu benim için gerçekten tuhaf ve canımı sıkan bir problem. Ben aniden cevap veremiyorum. Daha sonra üzerine düşündüğümde keşke şöyle söyleseydim, böyle söyleseydim diye aklımdan binlerce şey geçen konuşmalara o anda aniden hiç birşey söyleyemiyorum. Özellikle de bana birkez iyiliği dokunmuş insanlara bunu hiç yapamıyorum. İçimde gereksiz bir minnet duygusu var halbuki ben de herkese iyilik yaparım ama insanlar bunu takmıyor ya da ben iyilik olarak yansıtmıyorum yaptıklarımı, aslında onlarda yansıtmıyor ama anlamadım neden insanlara bu kadar minnettarım. Örneğin geçen gün eltim durup dururken abuk subuk birşey söyledi bir anda hem şoka girdim, hem ne desem bilemedim, aklımdan bir sürü şey geçti aşırı kırıcı olur dıye soylemedim ama tepki veremedim yani sinirlerim bozuldu. Bu genelde böyle. Bunu nasıl çözebilirim. Bazen gözüne far tutulmuş tavşan gibi donup kalıyorum. Ne yapabilirim acaba bu konuda
Valla yakın olsaydık. Ders alırdım sendenBöyle narin kalpli insanla hayatta hep üzülmeye mahkum oluyorlar.
Bende anında cevap veriyorumbak o da pek harika bir şey değil. Ama kırılacağıma , karşımdaki kırılsın kafasındayım.
Bana dert olacağına , ona olsun. Bencilce düşünmek gerekiyor böyle birisi olmak için.
Çok iyi niyetlisiniz demek ki. Kafanızı laf sokmaya, kavga etmeye çalıştırmadığınız, o niyette olmadığınız için, insan gibi davranmayı seçtiğiniz için, yanlış bir şey dendiği zaman ne diyeceğinizi şaşırıyorsunuzdur. Bence bi çok insan laf sokmadan önce kafasında kurup öyle söylüyor sizin de aklınızda birilerinin canını sıkma düşüncesi yok demek ki. Bizim ülkede fazla iyi niyet işe yaramıyor ezmeye çalışan çok oluyor.Ben dili diye bir şeyden bahsediyor psikologlar bi onu dinleyin isterseniz belki işinize yarar.Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var bu benim için gerçekten tuhaf ve canımı sıkan bir problem. Ben aniden cevap veremiyorum. Daha sonra üzerine düşündüğümde keşke şöyle söyleseydim, böyle söyleseydim diye aklımdan binlerce şey geçen konuşmalara o anda aniden hiç birşey söyleyemiyorum. Özellikle de bana birkez iyiliği dokunmuş insanlara bunu hiç yapamıyorum. İçimde gereksiz bir minnet duygusu var halbuki ben de herkese iyilik yaparım ama insanlar bunu takmıyor ya da ben iyilik olarak yansıtmıyorum yaptıklarımı, aslında onlarda yansıtmıyor ama anlamadım neden insanlara bu kadar minnettarım. Örneğin geçen gün eltim durup dururken abuk subuk birşey söyledi bir anda hem şoka girdim, hem ne desem bilemedim, aklımdan bir sürü şey geçti aşırı kırıcı olur dıye soylemedim ama tepki veremedim yani sinirlerim bozuldu. Bu genelde böyle. Bunu nasıl çözebilirim. Bazen gözüne far tutulmuş tavşan gibi donup kalıyorum. Ne yapabilirim acaba bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?