benim bir aylık kızım var sanırım onda da göz yaşı tıkanıklığı var. şu an bizde damla ve masaj uyguluyoruz. inşallah geçer .ama operasyon sanırım kolaymış canını sıkma geçmiş olsun
kızım 2 aylık ve doğduğundan beri sağ gözü çapaklanıyor hatta bazen kızarıyor. 3 kez damla kullandım 5 gün boyunca ama geçmedi. Önümüzdeki hafta göz dr una gitmeyi düşünüyordum iyi bir dr var mı bildiğiniz. Sanırım kızımda da aynı sorun var.
Sorun diyorum ama Allah daha büyük dertlerde korusun. Eminim kızınızda bu küçük operasyonu kolayca atlatacaktır...
selam canım ilk önce gecmiş olsun demek istiyorum..benim oğlum 8 aylıkken böyle bi operosyon gecirdi sonda uygulaması..narkoz veriyolar ama endişelenme az veriyolar bizimde sağ gözümüzdeydi ilkkinde acılmadı 2.cide acıldı..uygulama sonrası biraz zor oluyo yemek yiyemediği için belirli saat ağlıyo onun dısında korkulacak bişey yok..
canım çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah oğluşunun gözü tamamen iyileşmiştir canım ya neden 8 aylıkken bu operasyonu yaptırdınız genelde 1 yaş bekleniyor bu operasyon için ..bir de neden yemek yiyemedi operasyon sonrası oğluşun narkozdan dolayı mı acaba?cevaplarsan çok sevinirim...
saol canım iyleşti allaha sükür.biz ilk doğdugunda anlamamıştık hani kafasını üşütüyo ondan dediler büyüklerimiz cayı denedik damla kullandık olmadı..6 aylıkken doktora gittik bize masaj önerdi sürekli yapacaksınız dedi bir sürüde krem verdi aslında benim oğlumun iki gözündede vardı birini masaj yoluyla actık..doktorumuz gec olursa acılması dahada zorlasır dedi ondan erken yapıldı ne kadar erken o kadar kolay oluyomuş.ewt canım narkoz verildiği için bi operasyon olmadan önce bekliyosun 6 saat kadar bide operasyondan sonra aynı şekilde eee cocukta acıkıyo haliyle ondan canım..benimki bide 8 aylıktı baya zorlandım..
benim yigenimdede vardı masaj ve damla uyguladılar bir süre sonra geçti Allah şifa versin
canim gecmis olsun benim kizimdada olmustu 1 yasina girmeden kendiliginden gecti bende bi cok jel ve damla sürdüm pek ise yaramadi suan oglumdada basladi ama anne sütü de damlatabilirsin o biraz ise yariyor suan oglumda sütümü damlattim azalma oldu.
tekrar yavruna gecmis olsun ins. kolay gecer amelyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?