yok musluğun civatası bozuldu yok olmuo...
3 yasında kuzenim var benim, beni bir kere aglarken görmüştü, gelip boynuma sarılıp yanaklarımı silmişti, sırtımı sıvazlamıştı.. şimdi bitek onu istiyorum yanımda...
kardeşim msj atmış, nasılsın diye.
kızmıs anneme herseyine karısma bu kdr üstüne gitme diye..
byza hani derler ya al birini vur ötekine diye..
biz seninle öyle olmuşuz baksana.
gelince hepsi üst üste geliyor işte.
vallahi kelin merhemi olsa başına sürermiş.
senle ben yarın doğru medikoya gidelim en iyisi :)
yemekhane çığrından çıkmış ben sabah kahvaltılarında bile yarım saatten çok sırada bekledim geçenlerde.
okul inanılmaz kalabalık ve her şey yetersiz.
kapasiteyi zorladılar resmen.
o yüzden yemekhaneye gidemiyorum. bi yemek yiyip dönmek 1 buçuk saati buluyor.
çamaşır yıkamaya gittim dün, attığım makine bozukmuş meğer, söylemiyolar da. bi daha baştan makineye doldurdum.
çs. ler dolu ağzına kadar. odada çalışmak imkansız. bilgisayar, oda arkadaşları derken olmuyor.
kütüphaneye gitmek daha mantıklı.
annenle olan durumlara bi tavsiyem var. evet anne haklısın de geç. çünkü aileler nedense bir yaştan sonra çocuklarını yönetmemeleri gerektiklerini anlamıyorlar. yol göstermek, dert paylaşmak ayrı, öğüt vermek nutuk çekmek, kendisinin istediği gibi olmana zorlamak ayrı. ve malesef etkisiz.
en azından yapmasan da dinle, aranız gergin olmasın...
yapma ama.. bi başlayınca susamıyor insan biliyorum. bugün sevgilimle de atışınca bütün 7. cadde boyunca hem yürüdüm hem ağladım. ee noldu hiç bişey düzelmedi. ben daha çok üzüldüm olan o oldu. hiç de rahatlamadım
bak istersen gelir yanaklarını siler sırtını sıvazlarım
canım, ben okulun yurdunda değilim ama kaldım yaz okullarında orada..
ben kurtuluşta yarı özel bir devlet yurdundayım. yurt kapasitesi küçük olunca bu sorunlar daha da büyüyor. çamaşırhaneye 5 tl para veriyorum, yaptıkları işe bak..!!
benim annem babam ayrı, ve ben ufacık yastan beri annemin en yakın arkadası olmusum cocuk olmamışım hiç.. keşke olsaymısım hata etmişim, annem herkese baska iyidir ama beni yönetmeye bayılır.. bu kuşak çatısmasından cok daha baska, ben cok hassasım cogunlukla bişey diemem ama o gece uykuma olan olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?