Doğuma Hazırlık graco fusio?chicco lite way ?chicco multi way ? bu arabalardan hangisini almalıyım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

durusevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
165
0
26
Ankara
kızlar ben bu arabalar arasında kaldım...araba koltuğu yani ana kucağını ayrı alıcam..hafif kullanışlı bir araba olsun istiyorum.. yaşadığım yerin yolları çok bozuk bu arada...bunları kullanan memnun olan var mı?yA da başka önerilerde olabilir

biz graco fusio aldık ama daha kullanamadık tabi :)hem baston tipi hemde travel olması avantaj gibi geldi ondan bu arabayı tercih ettik tek kafamı karıştıran ana kucağı çok derin gibi inş.sorun yaratmaz diyorum.aldığımız yerde chicco ve daha bir çok marka vardı satıcı sağlam bi araba olduğunu söyledi,ne kadar güvenilir bilmem ama benim bildiğimde graco sağlam iyi bir marka

ben chıcco lıte way aldım cnm kullananlar cokmemnun yarın ılk gezımızı yapcaz ınşalla

liteway çok küçük görünüyor ya..onun yerine multiway neden düşünmediniz?aslında hafif baston vs. ama yinede biraz daha gösterişli mi olsa diyorum bazen:) multiwayle aralarında 1 kilo var sadece

bende lıte way aldım kullanamaıdk tabı daha ama kullanan kısıler cok memnun yolda gorup cevırmıslıgım var 3 yasına kadar cok rahat sıgar multıvay kapandıgı zaman daha kba duruor bız hafıflıgıne ve kapandıgı halıne baktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…