Graves hastası olan var mı

raincu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
146
94
28
27
Merhaba ben graves hastasıyım ve şuan ilaç tedavisi alıyorum hormonlarım 6. Ayın sonunda duzene girdi ve gebe kalmam da bir problem olmadığı söylendi . Benim gibi graves olan tedavi gördüğü sırada hamilelik planladı mi yada hamile kalabildi mi hastalığı atlatabildi mi .. gibi gibi kafama takılan bir çok soru var yardımcı olur musunuz?

Kimse yok mu

Ben varım 1 yıldır graves hastasıyım

Geçmiş olsun ilaç kullanıyor musunuz şuan tedaviniz nasıl ilerliyor. Hormonlarınız şuan ne durumda bilgi verebilir misiniz
2 ay olucak ilacı bırakalı benim tsh 3.28 olmuştu tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum 2 buçuk olsun dedi endokrin bıraktırdı 2.65 şuanda.
1 ay sonra kontrolüm var ne durumdayız bilmiyorum yeni bıraktım ilacı.
Ve transfer oldum hamile kalıcakmıyım sonra süreç nasıl ilerler bilmiyorum

Bu hastalık yüzünden mi tüp bebek tedavisi oluyorsunuz? Doktorum bana hamile kalmaya engel bir hastalık değil demişti

Hayır canım eşimde problem var ondan.
Gebeliğe engel değil tsh doğru ayarda tutulursa
İnsalah hormonlarınız hep düzgün kalır. Ve en yakın zamanda evlat sahibi olursunuz. Peki saç dokulmeleriniz ve kalp carpintilariniz var mıydı sizinde hormonlar düzene girince onlarda da düzelme oldu mu?

İnsalah hormonlarınız hep düzgün kalır. Ve en yakın zamanda evlat sahibi olursunuz. Peki saç dokulmeleriniz ve kalp carpintilariniz var mıydı sizinde hormonlar düzene girince onlarda da düzelme oldu mu?
Teşekkür ederim inşallah.
Evet çarpıntı gecti saç dökülmesinde bi etki görmedim ya işin aslı ben başka bi işlem sırasında öğrendim bu hastalıgı hiç dert yanmadım belirtilerinden meğer hepsi varmış bende. Onun için şuna iyi geldi buna iyi geldi diyemicem sadece çarpıntım azaldı onu biliyorum

Ben de hamilelik olmuyor diye kadın doğuma başvurduğum da hormon testinden öğrendim. Ama vücudumu da kanserli gibi hissediyordum. Çok şükür öğrendim de bı adım atıldı tedavi için. Sizin bu kadar erken sonuç almanız da çok iyi bence doktor bana 18 aylık bir süreç dedi bir sene içinde ilacı bırakmanız işlerin iyi gittiği anlamına geliyor demek ki . Sanırım üzüntü ve doğum hastalığı tekrar ettiriyormus. Doğum için bişey diyemem ama üzüntüye strese çok dikkat etmemiz gerekli. Allah yardımcımız olsun inşallah. Yanıt verip ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin

Rica ederim.
Bana 1 sene ilaç kullanıcaksın demişlerdi öylede oldu ama gebelik bunu tetikler ilaç kullanman gerekebilir dediler korkmayın tedaviyr yanıt veriyomuyuz ona bakın yoksa ilerisi daha zor

Rica ederim.
Bana 1 sene ilaç kullanıcaksın demişlerdi öylede oldu ama gebelik bunu tetikler ilaç kullanman gerekebilir dediler korkmayın tedaviyr yanıt veriyomuyuz ona bakın yoksa ilerisi daha zor
Çok şükür veriyorum şuan . İnşallah boyle güzel sonuclarla devam eder

Arkadaşlar graves hastaliginda tsh yüksek mi çıkar yoksa düşük mü ?
Ve t4 serbest nasıl çıkar ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba .Doğumdan sonra Graves teşhisi kondu .Ani kilo kaybı yaşıyorum ve moralim bozuluyor .İlaç kullanmaya başladım kilo kaybu hep devam mi ediyor acaba .İlaçlar kilo aldırıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…