bicirkiz Canıma can katan canımsın... Kayıtlı Üye 24 Nisan 2008 1.418 19 683 12 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi bicirkiz #1 kullanan ve memnun kalan arkadaşlar var mı acaba, arama stesinden adını yazınca bilgi edinebiliyorsunuz.
kullanan ve memnun kalan arkadaşlar var mı acaba, arama stesinden adını yazınca bilgi edinebiliyorsunuz.
N Nirva Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2011 2 0 36 Konya 13 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi bicirkiz #2 1 aydır kullanıyorum beyazlarda bir değişme görmedim üstelik saçlarım sertleşti ve dökülmeye başladı.
1 aydır kullanıyorum beyazlarda bir değişme görmedim üstelik saçlarım sertleşti ve dökülmeye başladı.
bicirkiz Canıma can katan canımsın... Kayıtlı Üye 24 Nisan 2008 1.418 19 683 20 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi bicirkiz #3 Nirva .!.: 1 aydır kullanıyorum beyazlarda bir değişme görmedim üstelik saçlarım sertleşti ve dökülmeye başladı. Genişletmek için tıkla... çok iddalı reklamları yapılıyor açıkcası boya kullanmadan denemek cazip geldi...teşekkür ederim acaba farklı görüşte olanlar var mı?
Nirva .!.: 1 aydır kullanıyorum beyazlarda bir değişme görmedim üstelik saçlarım sertleşti ve dökülmeye başladı. Genişletmek için tıkla... çok iddalı reklamları yapılıyor açıkcası boya kullanmadan denemek cazip geldi...teşekkür ederim acaba farklı görüşte olanlar var mı?
gloriauuu Guru Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 21 3 286 Antalya 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi bicirkiz #4 Selam bicirkiz. Seninle özel bir konuda konuşup fikrini almak istiyorum. Umarım mesajımı görürsün.
biberdolma Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 2.500 1 116 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi bicirkiz #5 hah fake tipler burda yine
gloriauuu Guru Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 21 3 286 Antalya 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi bicirkiz #6 Ne alaka fake? Bicirkiz bi konu açmış bu sayfada araştırırken gördüm. Beni anlatıyor. Onun fikrini almam lazım ama kendisi uzun zamandır girmemiş hesabına. Bilmeden fake demeyelim lütfen.
Ne alaka fake? Bicirkiz bi konu açmış bu sayfada araştırırken gördüm. Beni anlatıyor. Onun fikrini almam lazım ama kendisi uzun zamandır girmemiş hesabına. Bilmeden fake demeyelim lütfen.