Green35 Burun Estetiği Ameliyatı

burnun tek kelimeyle süper olmuş daha öncedende güzelmiş zaten burun çene ve dudak uyumun muhteşem inan ben sadece gördüğümü söylerim burnun çok güzel yüzünede ayrı bir hava katmış :21: ondan bakıyorlardır takılma boşuna cnm o takıldığın ufak eğrilik gibi görünense sadece düzensiz ödem bendede vardır sol tarafım daha çok ödemliydi birkaç ay içinde ödemler indikçe o da kaybolucak zaten göze batıcak bir durum yok masajla düzelticem derken sakın sakın :20: bozma normal masajını yap cnm tüm dikkatini düğüne ver boşver burnuşun zaten güzel olmuş zamanla mükemmel olucak emin ol :21: güle güle kullan yeni burnuşunu :nazar:

burnun tek kelimeyle süper olmuş daha öncedende güzelmiş zaten burun çene ve dudak uyumun muhteşem inan ben sadece gördüğümü söylerim burnun çok güzel yüzünede ayrı bir hava katmış :21: ondan bakıyorlardır takılma boşuna cnm o takıldığın ufak eğrilik gibi görünense sadece düzensiz ödem bendede vardır sol tarafım daha çok ödemliydi birkaç ay içinde ödemler indikçe o da kaybolucak zaten göze batıcak bir durum yok masajla düzelticem derken sakın sakın :20: bozma normal masajını yap cnm tüm dikkatini düğüne ver boşver burnuşun zaten güzel olmuş zamanla mükemmel olucak emin ol :21: güle güle kullan yeni burnuşunu :nazar:

Dilşadcığım ben fotonu göremedim canım :( koyar mısın tekrar...

Canım çok teşekkür ederim :) Bu burun dengemi bozdu vallahi bigün çok hoşuma gidiyo çok mutlu oluyorum bigün pişman oluyorum :27: burun ameliyatının yanında sağlam bi pskolojide gerekiyomuş demek ki :52: İnan bu söylediklerin içimi çok rahatlattı ilgin ve samimiyetin için bi kere daha teşekkür ederim canım :54:

Evet kızlar acısıyla tatlısıyla en önemliside sabırla 6. ayı geride bıraktım :54: en son halinin fotoğraflarını koydum gerçi doktorumun dediği gibi fındık bi burnum olmadı ama ben şu anki halinden memnunum :21: bakın bakalım nası olmuşş :69:

Evet kızlar acısıyla tatlısıyla en önemliside sabırla 6. ayı geride bıraktım :54: en son halinin fotoğraflarını koydum gerçi doktorumun dediği gibi fındık bi burnum olmadı ama ben şu anki halinden memnunum :21: bakın bakalım nası olmuşş :69:

Canım iyi olmana sevindim.En azından sorunsuz bir 6 ay geçirmen güzel.

ekledim canım :) Benim doktorum Op.Dr. Denizhan ÖZKAYA burda çok tanınan biri değil ama ben hem ameliyat öncesi hemde sonrası çok memnun kaldım :)

denizhan boyacıya 23 ocakta ento hastanesin de ben de estetik yaptırıyorum sizinle nasıl görüşebilirim

sevgili green35,ben de izmir ento hastanesinde hem sağlık hem de estetik amaçlı burun ameliyatı olucam doktorum denizhan özkaya size nasıl ulaşabilirim bu siteyi de pek anlamadım zaten umarım msjımı okuyabilirsiniz

kızlar ben calısıyorum ve ısten uzun süre ızın alamam amelıyattan sonra kac gün sonra ıse dönebılırım acaba

Back
X