• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Greyder marka ayakkabı almak sonu olmayan bir yola girmek gibi

yorguncadi

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.133
21
318
İstanbul
Merhaba, 1,5 ay önce Greyder marka sandalet tarzı bir ayakkabı aldım, 2 hafta kullandığım ayakkabının derisi soyundu bantlar potluk yaptı vs. 2 haftadır tadilat yapsınlar diye uğraşıyorum:( tadilatı geçtim ilgilenmiyorlar bile, ayakkabı gitti geri geldi, birde müşteri hizmetlisinin alaycı konuşmaları, siz nerde giydiniz felan dedi. inanın sadece tatildeyken akşamları kullandım + ayakkabı giymek için yapılır dimi. sonrada int de baktım ki greyder markası ile ilgili bir sürü şikayet var.. tüketici haklarını bile aradım ve bir sürü şikayet varmış bu marka ile ilgili, 130tlye aldığım ayakkabı çöp oldu :( siz siz olun bu markadan ayakkabı almayın..

sonuna kadar katılıyorum..180 tl ye bot aldım,tabanı boydan boya yarıldı..kışın ortasında 2. bot almak zorundayım şimdi.sakın bulaşmayın..

ben 3sene once almıstım bırtane cokta memnun kaldım butun kıs nerdeyse onu gıyıyorum.hamılelıgımde de gıymıstım,suan bot tarzını arıyorum.

malesef bende greyder mağduruyum arkadaşlar. greyder ne yazıkki eski kalitesini yitirdi. 2 sene önce bir bot aldım ve bir baktım ki daha yeni almış olmama reğmen ayağım ıslak. su çekmiş. hemen geri götürdüm, faabrikaya yolladılar. zaten o da ayrı bir sorun. gitti gelmez muhabbeti falan derken geldi.ama ne yazıkki hiçbişey yapmamışlar gibi yine aynı sorun devam ediyor. şimdi çizmeyi yağışsız havalarda giyiniyorum ama saçmalığa bakın yaniiii.... dünyanın parasını veriyorum çizme alıyorum ve kuru havalarda giyinmek için. o gün bu gündür greyderden asla ayakkabı almıyorum. yeğenimde bot almış, onda da aynı problem olmuş. su çekiyormuş. onuda fabrikaya göndermişler fakat sorun devam ediyormuş yani fabrikaya yollamaları da çözüm değil.

Arkadaşlar sevdiğim bir arkadaşımın başına gelenler Greyder'in ne kadar iğrenç bir marka olduğunu kanıtlıyor.

Dünya kadar para verip rezil olmak çok kötü, markayım diye geçinenlerin bu kadar umursamaz olması da ayrıca büyük rezalet

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X