S SEV SAHIN Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2019 164 28 13 31 3 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #1 merhaba beyaz eşyalarımı beyaz olarak almıştım şimdi gri yapmak istiyorum kaplama yapan var mı ıcınız de yada boya nasıl bir yol izleriz ??
merhaba beyaz eşyalarımı beyaz olarak almıştım şimdi gri yapmak istiyorum kaplama yapan var mı ıcınız de yada boya nasıl bir yol izleriz ??
Siyahperi35 İnsan kalbinde ne taşıyorsa , dünyayı öyle görür Kayıtlı Üye 24 Ekim 2019 731 1.536 63 29 11 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #2 multısurface boyalar var tatlım ,her yer boyanıyor ama beyaz eşya boyanıyor mu bilmiyorum bir araştır istersen:)
multısurface boyalar var tatlım ,her yer boyanıyor ama beyaz eşya boyanıyor mu bilmiyorum bir araştır istersen:)
M msgwenpool Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2019 250 268 103 16 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi SEV SAHIN #3 kaplama olarak stickerlar satılıyor genelde ama senin isteğini karşılar mı bilemedim bir bak istersen belki hoşuna gider
kaplama olarak stickerlar satılıyor genelde ama senin isteğini karşılar mı bilemedim bir bak istersen belki hoşuna gider