Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Gri ocak kullanışlı mı leke belli ediyor mu?

renahtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
29
0
36
İstanbul
Kızlar geçen ay beyaz eşya aldım arçelikten..Henüz beyaz esya eve gelmedi eylülde teslim alacağım lakin rengine karar veremedim..Griyi çok beğendim ama satıcı onun hiç kullanışlı olmadığını söyledi..Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum..Kolay gelsin..

arkadasım 3yıldır evlıyım arcelıkten set ustu ocak almıstım suan ocak paslandı gıdıyor valla.lanet ettım garantıde gecmıs sana tavsıyem beyaz ocak alma ama buzdolabı camasır mak. Vıse dıyemem..ama gayet hos olur..sımdıkı aklım olsa ben grı alırım,varsın hergun sıleyım..

siyah almada gri paslanmaz çelik al ccifin gri renkli bir deterjanı var yanlız onda siliyorum parıl parıl oluyoo ama beyaz daha da kullanışlııııı

leke olur sorunu eskiden miş sanırım şimdi inox ürünlerde olmuyor o sorun
hem bosch markanın bütün gri beyaz eşyaları paarmak izi bırakmayan teknolojide üretiliyor o markadan al madem:34:

parmak izi birakmayan esya diye birsey yok canim, malesef hepsi parmak izi yapiyor. esyalarin yuzeyine sikilan bir malzeme bir sure koruyor beyaz esyanizi o kadar, celik alasim her esya iz tutar.

parmak izi zaten yagdan olan birsey, temiz elle istedigin kadar tut ne beyaz da ne gri esyada leke olmaz..sorun yok ama mutfakta ozellikle ocakta sorun , ancak ben ocagim ve buzdolabim icin bir sprey kullandiriyorum kadinima, temizlerken yuzeylerini cok isimize yariyor .gri yuzeyli tum beyaz esyalar icin guvenli... bulabilirsen turkiyede onu kullan yada benzeri bir urun varsa onu kullan.

saticilarda gordugun tum gri esyalar cok parlak hosunuza gider ama eve getirip koyunca aradan gecen zamanda grinin rengi kotulesir, matlasir sildikce , bu malzeme hem temizleyip hem parlatiyor, hem bi nebze yuzeyi kayganlasrtirdigindan leke olusumunu engellemesede geciktiriyor, turkiye de de bunun muadili birsey muhakak vardir aldiginiz yere bir danisin derim..

$Hopes-Perfect-Stainless-300x225.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar teşekkür ederimm..Sanırım benim korkuttukları kadar yokmuş herşeyin bir çözümü var..Artık gri almakta karar kıldım..Tekrar teşekkürler..

benmde ankastre grı herseyım ve su kaynatsam leke tutuyor hıc kullanıslı degıl sılıosn sonra pahalı bı parlatıcısı var onla yag gbı bısı
parlatıosn ama deıorm ya su kaynatsan sılıceksın.
goruntu guzel ama işlew kotu
ama beyaz almazdım yıne grı alırdım 9 aydır kullanıorm
anne ewımde beyazdı hersey

Son düzenleyen: Moderatör:
evet,gride leke kalıyor ama bunu en aza indirmek için ben ocağı deterjanla silip sirkeyle duruluyorum.aşırı kireçli sularımız olmasına rağmen işe yarıyor:34:

bende boschun demirdöküm çelik ankastre ocagı var. kesinlikle su bie kaynatsan leke tutuyor. ayrıca ufacık bi pirinç tanesi bile düşmüş olsa çiziliyor. alacaksanız tırtıklı yüzeylerden inox sanırım. öyle alın :(

Back
X