• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama GRİ SAÇ ACİL YARDIM!!

anastasia3

Liberty dream.
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
74
95
288
Kızlar saçlarım küllü gri bi şey oldu kuaför 1 saat açtı üstüne gri boyadı ki ben sarı istiyodum akmasını bekliyorum ama daha önceden 1 günde akan boyanın akmayası tuttu ben sarı saç elde etmek için ne yapmalıyım lütfen yardım edin fotoğraf da ekledim

Eklentiler

• AE11B3E6-11EE-45DC-BC08-7109BC721218.webp
    AE11B3E6-11EE-45DC-BC08-7109BC721218.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 400
Abi yüzüne niye b.k koydun:))) kuaför ne dedi akar dedi mi.

Çünkü kendimi öyle hissediyorum :(((( çok yaşlı gösterdi beni önceden ombre yaptırmıştım bunun bi tık koyusu olmuştu ve ertesi gün aktı mükemmel bi sarı oldu bunda aktıkça yeşilleniyo ve bozlaşıyosa sanki. Kuaför akar dedi de bilemiyorum hiç

Kendini öyle hissetme çünkü özellikle gri yaptiriyorlar, adam akar dediyse akar almazsa bı daha gidersin ve grisi de öyle nene grisi gibi değil bence.

Kendini öyle hissetme çünkü özellikle gri yaptiriyorlar, adam akar dediyse akar almazsa bı daha gidersin ve grisi de öyle nene grisi gibi değil bence.

Aktıkça daha gıcık bi renk olur diye endişeliyim açıkcası. Bilgin varsa ben bu rengin üstüne sarı boya yapsam tutar mı?

Aktıkça daha gıcık bi renk olur diye endişeliyim açıkcası. Bilgin varsa ben bu rengin üstüne sarı boya yapsam tutar mı?
Bence bu rengin üzerine sarı tutar. Külsüz bir sarı olur. Loreal 9.0 çok güzel bir sarı verir. O gri renk yok olur veya azalır. Çünkü saçların çok açık bir küllü renk. Ama 9 dan daha koyu bir sarı sürme. Loreal 9 numarayı çok açık küllüce denemiştim. Güzel bir renk . 12.0 da deneyebilirsin ama 9 numara griliği daha fazla kapatır diye düşünüyorum.

Bence bu rengin üzerine sarı tutar. Külsüz bir sarı olur. Loreal 9.0 çok güzel bir sarı verir. O gri renk yok olur veya azalır. Çünkü saçların çok açık bir küllü renk. Ama 9 dan daha koyu bir sarı sürme. Loreal 9 numarayı çok açık küllüce denemiştim. Güzel bir renk . 12.0 da deneyebilirsin ama 9 numara griliği daha fazla kapatır diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim cevabın içinn. Yıkadıkça saçım yeşilleniyo gibi boyadıktan sonra bi sıkıntı olmaz dimi yeşillenme kapanır mı

Çok teşekkür ederim cevabın içinn. Yıkadıkça saçım yeşilleniyo gibi boyadıktan sonra bi sıkıntı olmaz dimi yeşillenme kapanır mı
Küllü boyadan kesinlikle uzak dur canım. Saç rengi çok açık renk olduğu zaman üzerine küllü sarı boyandığında inanılmaz yeşil oluyor. Tecrübeyle sabit :) Kesinlikle külsüz loreal 9 tavsiye ederim . Bu boya ile küllülük bence gider ya da azalır. Sonra belki 9.3 kullanırsın. 9.3 de altın yani dorelik var. Ama önce doğal sarı 9.0 dene. Sonuca göre karar veririz. Sana en önemli tavsiyem sakın rengi koyulaştırma. Bu kadar açık bir rengi istediğin renge getirebilirsin . Ama 8 gibi daha koyu tonlara boyarsan çok yazık olur. Mor şampuan küllü boyalarda daha da yeşil yapar. Mor şampuan sadece kızıllığı alıyor Bunlar deneyimlerim :) Saçımı yaktım ama tecrübe sahibi oldum. Saçının kendi doğal rengi nedir ? Şu anda 9.0 yeşilliği kapatır diye düşünüyorum. Ama loreal al. Deneyimlerime göre bu boya diğer markalardan farklı. Ben saçı açıyor hem de yıpratmıyor . O küllülüğü açacak göreceksin. Sonucu yazarsan sevinirim

Küllü boyadan kesinlikle uzak dur canım. Saç rengi çok açık renk olduğu zaman üzerine küllü sarı boyandığında inanılmaz yeşil oluyor. Tecrübeyle sabit :) Kesinlikle külsüz loreal 9 tavsiye ederim . Bu boya ile küllülük bence gider ya da azalır. Sonra belki 9.3 kullanırsın. 9.3 de altın yani dorelik var. Ama önce doğal sarı 9.0 dene. Sonuca göre karar veririz. Sana en önemli tavsiyem sakın rengi koyulaştırma. Bu kadar açık bir rengi istediğin renge getirebilirsin . Ama 8 gibi daha koyu tonlara boyarsan çok yazık olur. Mor şampuan küllü boyalarda daha da yeşil yapar. Mor şampuan sadece kızıllığı alıyor Bunlar deneyimlerim :) Saçımı yaktım ama tecrübe sahibi oldum. Saçının kendi doğal rengi nedir ? Şu anda 9.0 yeşilliği kapatır diye düşünüyorum. Ama loreal al. Deneyimlerime göre bu boya diğer markalardan farklı. Ben saçı açıyor hem de yıpratmıyor . O küllülüğü açacak göreceksin. Sonucu yazarsan sevinirim

Tekrardan çok teşekkür ederim. Dediğin rengi alıp boyıcam ama şimdi çok yıprandı saçlarım daha 3-4 gün oldu boyatalı çünkü ki ondan 2-3 hafta önce de ombre yaptırıp beğenmemiştim. Islakken esneme ve kopma oluyor 10 gün yoğun bi bakım uygulamak istiyorum önerdiğin şeyler var mı :)) saçımın doğal rengi koyu kahve bu arada

Tekrardan çok teşekkür ederim. Dediğin rengi alıp boyıcam ama şimdi çok yıprandı saçlarım daha 3-4 gün oldu boyatalı çünkü ki ondan 2-3 hafta önce de ombre yaptırıp beğenmemiştim. Islakken esneme ve kopma oluyor 10 gün yoğun bi bakım uygulamak istiyorum önerdiğin şeyler var mı :)) saçımın doğal rengi koyu kahve bu arada
Canım benim . Benimde saçım koyu kahve. Şimdiki aklım olsaydı sadece boya ile açardım . Çünkü saçımı 3 numaraya vurdurduktan sonra ufak bir yerinde saçımın doğal rengi üzerinde loreal 12.0 denedim. Doğal saçı çok güzel açıyor. Tabiki platin filan olmuyor ama resmen sarı yapıyor. Bu da aklında bulunsun. Saçın lastikleşme ve kopmasına maalesef çözüm yok. Saçım belki düzelir diye yorumlardan yola çıkarak saç botoksu 4 defa yaptırdım. Sonuç korkunç oldu. Ben memnun kalanlara hayret ediyorum. Yıpranmış saçım iyice yandı . Sonunda 3 numara kestirdim. Sana tavsiyem wattson mağazalarında süpergro diye bir ürün var . Bu ürünü sadece diplere az miktarda sür. Saçı ciddi uzatıyor. Ben açıkçası inanmamıştım ama haftada yarım cm uzatıyor. Diplerden çıkan saçımdan renk farkından anlıyorum. Saç boyları için az yıpranma varsa argan yağı vs..sürebilirsin. Ama lastikleşme ve kopma boyutunda ise tek çözüm kestirmek. Ama kestirmek üzücü oluyor . Aktardan defne garı maskesi al . Saçlarına saf argan yağı sür. Süpergro muhakkak kullan. Uzun saçtan yıkarken süpergro zor çıkıyor . O nedenle sadece diplere sür. Sirke filan yazmışlar sakın kullanma. Organik sirke alıp sürmüştüm saçım iyice kopmuştu . Yağların bile yumuşak olanını sür . Sarmisak çam terebentin gibi kurutucu yağları kullanma . Argan yağı , badem yağı E vitamini iyidir. Saçın diplerden uzayınca lütfen toz açıcılardan uzak dur. Boya sürüp ne kadar açıldığını gözlemle. Saçım bir kaç ay sonra biraz uzasın bende loreal 12.1 veya 12.0 ile boyayacağım. Üzerinde doğal siyah saçı bile açtığını yazıyor . Az önce yazdığım gibi gerçektende açıyor. En azından yıpratmıyor. Süpergro kesin kullan.

Konu sahibi selam akmistie yuzde 300 o sac senelerden beri platin sarısı sac kullanıyorum cogu zaman kuaförden boyle çıkıyorum 2 yikamaya platine dönüyor bizim sac renklerimiz koyu milletimizin yani açıldıkça turuncu olduğu icin kuaforde mecburen kullendirmek zorunsa mavi gri tonlarinda turunculugu yok etmek icin

Back
X