Saç Rengi ve Saç Boyama Gri saç istiyorum

mmjanee

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
8
0
16
Ankara
Kızlaar merhaba..Yeni üye oldum ve eğer yanlış yerde konu açtıysam ve ya zaten böyle bir soru varsa kusura bakmayın lütfen :)

Benim saçlarım aslında koyu kestane rengi.Önce irlanda kızılına boyadım.Sonra koyu renge dönmek istedim ve 6-7 Ay kadar önce normal siyaha boyattım en son 2 ay kadar önce de koleston köpük boyayla boyadım böğürtlen siyahı renginde.Renk çok güzel oldu aslında tonu ve parlaklığı muhteşem oldu ancak yine bir değişiklik arar gibiyim..Daha doğrusu fazla parlak siyahı kendime yakıştıramıyorum niyeyse.Böyle çok açık olmamak kaydıyla gri gibi olsun istiyorum saçlarım.Yani küllü,tozlu bir siyah rengi olsun istiyorum..Birazcık koyu bir gri arıyorum anlayacağınız :)
Sizce böyle bir rengi nasıl elde edebilirim?Mümkün görünüyor mu yani :)

vay be ilginç olurdu.. ama bilmiyorum ben de.kesin vardır ama böyle uçuk kaçık boya markaları var ya cnm

ya tatlım ben de hoş olacağını düşünüyorum.Gerçi yaşlı göstereceğini söyleyenler de var ama bilemiyorum işte :s
Yapsam en azından görmüş olurum diye düşünüyorum :)

hanımlaar yok mu bana yardımcı olabilecek
İnternette falan araştırdım birazcık ama pek bi şey bulamadım bir fikri olan ya da denemiş olan yok mu hiç?

Teşekkür ederim.Baktım kataloglara.Bu verdiğiniz örnek resimden gördüğüm kadarıyla tam da aradığım ton.
Anlattığınıza göre açık saçın üstüne uygulamak gerekiyor.Ben hani siyah saçı bu renge soldurabilir miyim acaba diye düşünüyordum.

istemekte haklısın gördüm ben teni esmer ve çok tarz bir kadında bayılmıştım yakışana her şey mübah derim ben

ancak rengi nasıl elde edersin bilemedim...

ben de gri saça bayılırım, koyu açık farketmez. liseden beri aklımdadır ama bir türlü cesaret edemedim. bu rengi açık zemine uyguladığında akma olacaktır ve o zaman kötü görünmesi de muhtemel. soluk bir görünüm istiyorsan buzlu renkleri deneyebilrsin belki.

Ben şu saçı çok beğendim misal, gri diyince bu renk geliyor aklıma

Eklentiler

• $article-1368239-0B44205E00000578-697_468x491.webp
    34 KB · Görüntüleme: 444
üniversite yıllarımın ilk zamanlarında saçlarım siyah boyalı iken bende saçlarımın ön birkaç tutamını gri yapmayı çok istemiştim. açıcıyla rengi bayağı açtıktan sonra çok aradığım halde piyasada o renk boya bulamamıştım, hevesimde yarım kalmıştı. başlığı görünce yine hevesim depreşti. siyah dısında başka bi renge uyacagını dusunmuyorum o yuzden iyiki kızılımm

ben istemeden gri olmuştum bigun isterseniz o rengide atabilirim fotoyla aklınıza ne gelirse her rengi boyadım cunku :d

canım gri renk soluk göstermez mi öyle yaşlı gibi gerçi koyu tonlarda makyajla kırmızı rujla falan degişik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…