Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Grip asisi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
Selam arkdaslar yurt disinda olupta rota virusu asisi yaptiran varmi bana kimse asiyla ilgili bisey soylemedi her ay cocuk doktoruna kontrol ve asi icin gidiyorum kendi doktoruna soylesem asi yaparmi cok gereklimi bu asi once yasaklanmis o yuzden korkuyorum burda ne ev doktorum nede cocuk doktoru hic bisey soylemedi bebegim ishal olunca korkuyorum bu gribin belirtileri neler yardimci olursaniz sevinirim hayirli gunler

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkdaslar yurt disinda olupta rota virusu asisi yaptiran varmi bana kimse asiyla ilgili bisey soylemedi her ay cocuk doktoruna kontrol ve asi icin gidiyorum kendi doktoruna soylesem asi yaparmi cok gereklimi bu asi once yasaklanmis o yuzden korkuyorum burda ne ev doktorum nede cocuk doktoru hic bisey soylemedi bebegim ishal olunca korkuyorum bu gribin belirtileri neler yardimci olursaniz sevinirim hayirli gunler

canım bu aşı grip aşısı değil. ishal yapan rota virüs mikrobuna karşı yapılıyor. 5 yaşından önce her çocuk bu hastalığa 1 kez yakalanıyor ama aşı bebeklik döneminde ciddi su kaybı ve ishal durumunda koruyor.. bebeğin kaç aylık? 6. ayı 1. dozu olmadan geçtiyse zaten yapılmayacak artık.. aşı olsa bile yine de ishali ağır geçirme ihtimali var.. kızım aşısını oldu ve henüz ciddi bir ishalimiz olmadı en azından ilk 2 yılı atlattık.. türkiyede aşı takviminde yok özelde isteyen yaptırıyor ama genelde doktorlar öneriyor.. ağızdan damla şeklinde.. zaten birçok aşı oluyor bunu yaptırmama gibi bir riski kendi adıma alamadım ve yaptırdım..

Tesekkur ederim canim bebegim 2 bucuk aylik bana kimse bu asiyla ilgili bisey demedi yarin doktoru ariyip soracam insallah ilerde asi takvimine ekkenir burdada hala asi takviminde yok hatta bazi ulkelerde yasaklanmis yavrularimiz icin herseyin hayirlisi olsun :emir_bebek:

Tesekkur ederim canim bebegim 2 bucuk aylik bana kimse bu asiyla ilgili bisey demedi yarin doktoru ariyip soracam insallah ilerde asi takvimine ekkenir burdada hala asi takviminde yok hatta bazi ulkelerde yasaklanmis yavrularimiz icin herseyin hayirlisi olsun :emir_bebek:

Biz yaptırmadık. Hatta doktoumuz önermedi.

Çok elzem bir aşı olsa sağlık bakanlığı yapardı diye. Bir nevi para tuzağı boşverin dedi.

Biz yaptırmadık. Hatta doktoumuz önermedi.

Çok elzem bir aşı olsa sağlık bakanlığı yapardı diye. Bir nevi para tuzağı boşverin dedi.
evet hatta bazi ulkelerdede yasaklanmis burdada adini bile duymadim internette gordum sadece bu asiyi yaptiran cocukarda hastaneye yatiyormus degisen bisey olmuyormus o cocugun bunyesine bagli kolay yada zor atlatmasi eger gerekliyse asi takvimine eklenir gereksizse eklenmez hayirlisi

Back
X