Grip gebelik belirtisi olabilir mi?

Elifcik67

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
259
221
18
36
selam kızlar garip ama birkaç yerde okudum internette bazı gebe kadınlar öncesinde grip geçiriyorlarmış vücut direnci düşüp nezle yada griple gelen gebelik olabiliyormuş saçma geldi ama aranızda grip gecırıp peşine hamıle olduğunu öğrenen varmı

Gripim ve hamilelik yok.

Benim hamileliğim,ağır br girple beraber gelmişti. Ama tabi aynı zamanda 3 gün adetim gecıkmıştı...

Benim hamileliğim,ağır br girple beraber gelmişti. Ama tabi aynı zamanda 3 gün adetim gecıkmıştı...
Öylemi bende ağır bi grip gecırıyorum heryerim ağrıyor kırılıyor vücudum resmen ve ilaç almak istemıyorum ya hamıleysem dıye çünkü istıyoruz hamileliği ve deniyoruz iki aydır

Yok daha 4 gün var adetıme ama çocuk istıyoruz denedik bu ayda olması gereken günlerı degerlendırdık olursa ikinci hamileliğim olcak inş 6 yasında kızım var kardeş istıyoruz artık
İnsAllah diledigin gibi olur o zaman cnm :)vardir insAllah.

Evet canım çok kişi oldu öyle tanıdığım :) tutunma esnasında oluyor yerleşim sırasında :)

Yanlış bilgi deil demekki bana garip gelmişti grip belirti olurmu dıye

Yanlış olmasın ama, vücudun gebeliğe hazırlanmak için tüm enerjisini buna harcamasından kaynaklı bağışıklığın güçsüz düşmesi gibi bir açıklaması var :)

selam kızlar garip ama birkaç yerde okudum internette bazı gebe kadınlar öncesinde grip geçiriyorlarmış vücut direnci düşüp nezle yada griple gelen gebelik olabiliyormuş saçma geldi ama aranızda grip gecırıp peşine hamıle olduğunu öğrenen varmı

Kuzenim. O ağır bi grip geçirirken öğrendi. Önmzdeki ay doğumu var

Öylemi bende ağır bi grip gecırıyorum heryerim ağrıyor kırılıyor vücudum resmen ve ilaç almak istemıyorum ya hamıleysem dıye çünkü istıyoruz hamileliği ve deniyoruz iki aydır
Kesinlikle almayın.. Her ihtimale karşı. Riske atmaya değmez öyle değil mi ? Bol bol C vitamini yiyin. Sebze yiyin. Ben o zamanlar böyle beslenerek atlatmaya çalışmıştım. Biraz uzun sürüyor iyilesmeniz. Ilaca nazaran . Ama olsun. Ne olur ne olmaz..

Çok yakın bir tanıdığımın böyle bişey başına geldi ama hissetmiş olacak ki hiç ilaç kullanmamıştı adeti geçene kadar adeti geçti hamile olduğunu öğrendi inşallah Seninde bebişin gelmiştir

Böyle bir kriter doğrumu bilmem ama ; Ben varım :) Hatta gebeliğimi öğrendiğimde doktora dedimki 1 hafta 10 gün evvel ilaç kullandım ben grip oldum eyvahh!!!!!

sorun değil ilk zamanları şimdiden sonra yok ilaç dedi:)

Böyle bir kriter doğrumu bilmem ama ; Ben varım :) Hatta gebeliğimi öğrendiğimde doktora dedimki 1 hafta 10 gün evvel ilaç kullandım ben grip oldum eyvahh!!!!!

sorun değil ilk zamanları şimdiden sonra yok ilaç dedi:)
Bi ihtimal artık Can'ım dogruysa da inş öyleyimdir adete üç dört gun kaldı olmam inş

Back
X