Grip oldum ve emziriyorum.. Acill

Buyuk oglum 10 yasında aslında bende gondermem tabiki istemiyorum ama nefes yoluyla gecıyor hemen onunda gribi bebek ıkı aylıkken bebege su cıcegı gecırdı o kadar uzak dur yaklasma Dedigim halde ama emzırdıgım ıcın atlattık sukur suan bende hastayım ve haliyle korkuyorum oda grip olucak diye

allah allah gece gece yanlis okumusum demek,

olsun caninizi sikmayin.

benim buyuk oglan 5 yasinda, herkes kucuk cok hasta olacak buyukten dolayi demislerdi, hic oyle olmadi,

simdi kucuk kendisi krese basladi da yeni hastalanmaya basladi.

siz kendinize aman iyi bakin, yiyin icin bol bol, gucten dusmeyin, geri kalani sutunuz halleder :)

Emziriyorsaniz süt yüksek ihtimalle koruyacaktır ama yinede siz kendinizi geri çekin sütünü den antikorlar bebeğe geçer o daha güçlü olur büyük oğlunuza da verebilirdiniz ilk hasta olunca daha çabuk atlatirdi

Maske takabilirsiniz çok yakın olmamaya çalışın sadece emzirin başkası bakabilirse baksın ilk 3 gün sonra geçmez
Emiyor bakacak kimse yokkı

allah allah gece gece yanlis okumusum demek,

olsun caninizi sikmayin.

benim buyuk oglan 5 yasinda, herkes kucuk cok hasta olacak buyukten dolayi demislerdi, hic oyle olmadi,

simdi kucuk kendisi krese basladi da yeni hastalanmaya basladi.

siz kendinize aman iyi bakin, yiyin icin bol bol, gucten dusmeyin, geri kalani sutunuz halleder :)
Suan kamyon carpmıs gibiyim butun vucudum agrıyo, o kadarda dikkat ettim ama benım buyugm biraz dik baslı laf dinlemiyor sonuc bu

Gecmis olsun. Ellerinizi devamli yıkayın ve desenfekte edin. Bebegi öpüp koklamayin (en zoru:emir_bebek:). Ve bol bol emzirmeye devam edin. Ben ne zaman hastalansam daha cok emzirirdim. Böylece bebek daha cok korunur (antikorlar sayesinde).Oğlunuzun gitmek istememesi de normal. Sonuçta her hasta çocuk da annesini istiyor. Göndermek hatta yalnis olurdu. Bebekten bilebilirdi

Gecmis olsun. Ellerinizi devamli yıkayın ve desenfekte edin. Bebegi öpüp koklamayin (en zoru:emir_bebek:). Ve bol bol emzirmeye devam edin. Ben ne zaman hastalansam daha cok emzirirdim. Böylece bebek daha cok korunur (antikorlar sayesinde).Oğlunuzun gitmek istememesi de normal. Sonuçta her hasta çocuk da annesini istiyor. Göndermek hatta yalnis olurdu. Bebekten bilebilirdi
Tesekkur ederim. Inanın hıc gondermek istemiyorum zaten gitmiyorda oda daha kucuk ama oyle bı cozum bulmuştum ama ise yaramadı zaten

Vitaminlerinizi alın bol c vitamini ve meyve ile. Maske işe yarar mı bilmem ama anne sütü aldıgı için kolay geçmez kızınıza belki.
Ben grip oldugunda kızım 3 aylık tı bol meyve yedim çorba içtim. Ceviz ve bal yedim. Kızıma hiçbir şekilde bulaşmadı. Hafif öksürük
oldugunda da pediatrik şurupları vardı emzige batırıp birkez ondan verdim kesildi hemen. Evi de havalandırın sürekli

Back
X