• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grip oldum :(

miniksusamm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
73
41
8
29
Kızlar transfer sonrası çok dikkat ettim ama soğuk algınlığı grip oldum sanırım. Burun akıntısı boğaz acısı var şimdilik çok şükür sadece ama bir şey olur mu sizce?
Prednol hap kullanıyorum bağışıklığı düşürsün vücut embriyoyu kabul etsin diye. Şimdi hasta oldum diye bağışıklık yükselir zararı olur mu

Endişe etmeyin ne olur aksine vücut artı olarak bağışıklığı aşağıya çektiğinden de gribe yatkınlığınız artmıştır. Normal gebeliklerde gebeliğin erken haftalarında bu şikayetlerle gidip gebe olduğunu öğrenen çok insan var. Allah nefes verdiyse bebeğiniz sizinle olacaktır, güzel haberleriniz olsun.

Kızlar transfer sonrası çok dikkat ettim ama soğuk algınlığı grip oldum sanırım. Burun akıntısı boğaz acısı var şimdilik çok şükür sadece ama bir şey olur mu sizce?
Prednol hap kullanıyorum bağışıklığı düşürsün vücut embriyoyu kabul etsin diye. Şimdi hasta oldum diye bağışıklık yükselir zararı olur mu
Canım bağışıklık düştü diye zaten oldun ya grip 🤭 korkmaaa

Bişey olmazzzzz içini ferah tut Allah ol dedikten sonra ne engel olabilir

İçinizi rahat tutun el bebek gül bebek 4 transfer oldum tutmadı. 5. Transferim de antibiyotik alacak kadar ağır hastalık geçirdim tuttu. Ellerinizden öper 7 aylık kızım var. Rabbim ol deyince oluveririr, zorlaştırmasın kolaylaştırsın. Kalbinizi ferah tutun

Back
X