Arkadaşlar, üçüncü tüp bebek denememin bekleme sürecindeyim. Bugün transferden sonra 9. günümdeyim ve fena halde grip oldum. Dr'a gittiim hamilelerin kullanabildiği bir antibiyotik verdi, bol su iç ve dinlen dedi. Ama benim tüm ağrılarım birbirine karıştı. Adet ağrılarım da artmaya başladı, rahimde müthiş kasılmalar var..oooooofffffff Artık ümidim de kalmadı, aynı durumda olup ta yine de hamile kalan arkadaşlar var mı? :a015:
canım tranferden sonra vücut bağışıklık sistemini baskılıyor bebişler tutunsun diye. dolayısıyla bu dönemde vücüt bu tür hastalıklara karsı biraz daha açık oluyor. ben de ilk tranferimden hemen önce grip olmuştum , ilaç kullanmadan bol bol dinlenmiştim. bu arada aman ha üşütme. benim 1 kere tranfer yapıldı ve sonuç kimyasal gebelik üşütmek cok etkiliyor. okula başladığımın 2. günü cok fena üşümüştüm ve o gün gitti bebişim bir de yorulmaya gelmiyor. gerci sen bunları benden daha iyi biliyorsundur. cok gecmiş olsun..Allah gönlüne göre versin. bir an önce iyileşmen dileğiyle....
zeyracım, benim zaten ALLAH'a dua etmekten başka bi ilacım kalmadı. Antibiyotik kullanmam zorunlu hale geldi çünkü ciğerlerime kadar inmiş. Rabbim ol derse, bu şekilde de olur gerçi ama yine de insan sıkılıyo..
Buketimm bi tek dinlenme kısmını yapabiliyorum...dinleniyorum ve bol sıvı tüketiyorum,gerisi rabbim'e kalmış.
Benim transferim Haziran'ın ikinci haftası olmasına rağmen klimadan nem kaptım ve ckk feci grip oldum öksürük aksirik burun akıntısı anlatamam hemde transfer Cumartesi yapıldı ben Pazar hastalandım hiç ilaç kullanmadım bol meyve ve sebzeyle geçirdim hamileyim cok şükür p
gözün aydın gulencim, inşallah kucaına da almayı nasip eder rabbim. Ben antibiyotik kullanmak durumundaydım çünkü ciğerlerimden koyu yeşil balgam gelmeye başlamıştı (bu kadar açık yazdığım için özür dilerim..) ınşallah ona rağmen ben de hamile kalırım. Bugün 10. günüm ve benim adet sancım var. Rahimde kasılmalar oluyor...sende de varmıydı bu belirtiler?