grip olmaktan çok korkuyorum

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
arkadaşlar bende geçen seneden beri başlayan bir takıntı ve korku var. Benim nezle ve griplerim çok ağır geçiyor,özellikle geçen sene kalabalık bi ortamda çalışmaya başladığımdan beri sürekli nezle oldum. boğazım şişti burnum tıkandı. haftalarca sürdü. hatta bir ara mart ayında tekrarladı bu nezle ve ateşim 39.5'a kadar fırladı. acile kaldırıldım yanıyordum. sonra da bi daha zor toplarlandım 1-2 ayda. bu sene de allaha çok şükür ufak bi soğuk algınlığının dışında (o da bikaç gün sürdü) bişeyim olmadı ama şu dönemde yine korkularım başladı. sürekli boğazımı kontrol ediyorum iltihap var mı diye. hapşıran öksüren insanların yanında duramıyorum ama durmak zorundayım, ellerimi yıkıyorum. her gün c vitamini içiyorum falan ama ya yine biyerden virüs kaparsam diye çok korkuyorum. allah başka büyük hastalık vermesin tabi ama bu nezle grip de çok kötü bişey. işinden gücünden zamanından sağlığından oluyor insan. hastalık hastası olmak istemiyorum ne yapmam lazım acaba bu durum beni çok huzursuz ediyor.

üniversitelerin immünoloji bölümüne gidin bir isteseniz.çok sık ve ağır geçiyorsa hastalığınız bağışıklı sisteminiz zayıf olabilir.altındaki nedenleri araştırıyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…