• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gripken sezaryan olur mu?

JETFINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
61
0
36
Kocaeli
Bayanlar 2 gün sonra spinal yöntemle epudural doğum yapacağım ama hafif bir grip başlangıcı var, burun akıntısı ve hafif baş ağrısı, sizce ameliyat ertelenir mi? narkoz almayacağım için ve çok şiddetli olmadığı için ertelenmez gibi geliyor ama tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum....

canım benim bildiğim herhangi bir enfesyonda (kulak burun boğaz enfeksyonu) narkoz vermiyorlar. ama 1 hafta gibi uzun bir zamandır varsa belki. yani burunda tıkanıklık veya öksürük yoksa. doktoruna mutlaka danış. Allah hayırlısıyla kurtarsın bebeğin sağlıcakla gelsin dünyaya canım :34:

ben de nezleyim ben deee 15 gündür hem de geçmiyor..ama arkadaşım da böyleyken sezeryana aldılar narokz vermediler ama bizi de alırlar bence bebişiniz hayırlı olsun Allah kolaylıkla kavuştursun inşallah

Genel anesteziye gireceksen ertelemeyeceklerdir muhtemelen. Ama genel anestezi durumlarında solunum zaten baskılandığı için bir de solunum sistemi hastalığı istemiyorlar.

Back
X