• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grlerinizi merak ediyorum

baharcix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
5
0
86
38
Kocaeli
meraba herkese ben 21 yaşındyaım hayatımda biri var evlenmek istiyorum ama daha askere gitmedi kasımda gidecek aileme sölesemmi söz yapsakmı diye çok düşünüyoruz ailemeden gizlide takılmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdımmafoldumben

bence askerden gelincede söz yapabilirsiniz acelesi yok,şimdilik kendi aranızda bir söz yapın

asker yolu beklemek çok zor çünkü o yolu birgün bende bekleyeceğim eşim tecilli
söz olursa kaynana vs derdin filanda olur
o askerdeyken her hareketin göze batabilir
gelince olması bu sözün daha mantıklı
ama yinede siz bilirsiniz tabi

Senin profilin öğrenci, onun önünde askerlik gördüğüm kadarıyla...

Bence her ikinizde bunları aşın önce...

Sonrasında herşey sizin için daha kolay olur...

ne kadar zamandir cikiyorsunuz?
ve ne zaman evlenmeyi planliyorsunuz?

askerden dönünce söz daha mantıklı çünkü askerlik bir çok erkeği değiştirir diyorlar bakarsın dönünce hala fikirleriniz uyuşuyorsa yaparsınız birşeyleropuyorumnanaktan

en azından annenle paylaş hayaında bu derecede ciddi birisi olduğunu bilmeye hakkı var ama söz için bence de dönmesini beklemelisin..

canım eğer partnerin askere gitmeden illa birşey olsun demiyorsa bence döndükten sonra yapsan senin içinde daha iyi olur... dedikleri gibi kayınvalide aile baskısı farklı oluyor çok küçük bir örnek sözlüyken bile bazen aşırı ilgi bekliyorlar gelinleri olduğun için her şeyde yanlarında istiyorlar alınıyorlar birde aileler işin içine girince daha farklı oluyor herşey... dönsün her engel ortadan kalksın öyle bir adım atın derim ...

askerden gelince söz yap bence ailen de bunu söyleyecektir. ama sefgilin içinden isteyecektir hep bi yüzükle gitmeyi. Askerden önce ailelere bu konu acılırsa cok karın ağrısı olur bana göre. ama tabii senin aileni bilemem

en güzeli askerden gelince yapmak lazım bu işleri adam kaçmıyoya bu işler aceleye gelmez.gelsin bi bitirsin bakalım sonra ne yapacaksan yap ama yavaştan iyi tanıyın birbirinizi:içelim:

valla askerlik uzun, sonra o şunu dedi bu bunu dedi yorar insanı, o yüzden bekle derim

kesinlikle askerden gelmesini bekle canım.ne olacağı belli olmaz askerlik uzun bir süre erkekler içinde bir olgunlaşma süreci karakteri ve fikirleri değişebilir.sen bu sürede farklı düşünebilirsin.herşey olabilir.dereyi görmeden paçaları sıvama derim ben....önünüzde uzun bir yol var.yapsın gelsin askerliğini , senin öğrencilik hayatın şekillensin hayata hazır olduğunuzda aileleri bilgilendirirsiniz..sırası geldiğinde...
birde sana bir tavsiye kulağına küpe olsun nişan söz olayları çok zordur mümkün olduğu kadar uzat o süreyi düğün zamanına az bir zaman kala o işlere kalkış..aileler işe girdimiii oooooooooooooooo :sinifsinif:

rahat görüşebilek için söz takmak mantıklı gelmiyor bana
askerden dönsün önce
ilişki tam otursun ondan sonra düşünürsünüz
yaşın da küçük daha
arkadaşların da dediği gibi aile işin içine girince daha farklı oluyor her şey
hesap vermek zorunda kalacağın kişi sayısı artıyor

canım ben de 10 yıl evvel böyle düşünüyordum ama annem askerlik bitsin ondan sonra dedi
iyiki öyle olmuş..... ayrıldık eğer sözlensek ayrılmak zor olacaktı....
kısmet zaten kısmetin o ise askerden gelince herşeyi yaparsınız....
annen ile paylaş dönünce ciddi planlarımız var de bu kadar canım
herşeyin hayırlısı

askerden geldktn sonra söz yap cnm . bende 3 sene önce aynı senin gibi düşnüodm .
ama insan sözlendktn sonra üzerine ister istemz yükümlülükler binio.nişanlının ailesine karşı yapmn gereknler oluo. . . zor bi dönem sözlülük nişanlılık . . .bence erteleyin askerden sonraya.ayrıca askerdeyken erkekler bi evrim geçiolar. hal ve hareketleri deişiyor.kimi iyi yönde kimi kötü .aranız bozulduğunda şmdiki gibi hemn kestirip atamazsınız . benden sölemesi

Back
X