ben evleneli 4 yıl oldu görümcem evlenelide 2 yıl oldu biz evlendiğimizde cok borcumuz vardı hepsini eşimle ikimiz ödedik ama o sırada k.validem evini tadilata soktu bizm borcumuz kadarda para yolladık ona am bize kimse demediki siz yeni evlisiniz borclarınızı nasıl ödüyorsunuz diye hep istedi ama görümcemin evlendikten sonra borcları fazlalaştı zor ödüyorlarmış k.valideme gittik dün k.validem kızım alışık değil böyle yasamaya borclar yüzünden zayıfladı erkek tarafının işi evlenince bitti hiç yardımcı olmuyorlar peki sen bize ne kadar yardımcı oldun üstüne üslük bide para istedin ben anamın kapısında alışıkmıydım borc ödemeye hiç bir şey demedim daha doğrusu muhattap bile olmadım sesimi cıkarmadım ama zoruma gitti biz ev aldık tasındık benim evime gelirken bir ev hediyesi bile getirmdi bana demedi hayorlı olsun diye eşime dedi ben ona dedim sen bana hayırlı olsun bile demedin diye bana dediki oğluma hayrı dokunmayan sana mı hayrı dokunacak neden kızın zora düştümü üzülüyorlar oğlanları evlat değilmi içim burkuldu aman boşver dedim ama içimde acıdı
içimi döktüm işte kızlar size dertleşmek istedim
içimi döktüm işte kızlar size dertleşmek istedim