Grmcemin yaptklar :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi folyooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sıra da kim var kaynana kayınpeder.Canım akıllı davran.

darp raporu alın ne olur olmaz dıye..
ama gorumcenız neden sızı ıttı durduk yere anlıyamadım..
aceba baska bı mevzu fılanmı vardır aranızda..
yya normalde yengedır saygı duyulur duyulmazsada ıtmek sacma geldı bıraz..
esınıze kızmamalısınız cunku doldurusa gelmıs..
her tartısmada bavul alınıpda babaevıne donulmemelıdır..

Oldu sizin kocanız sizin dudağınızı patlatıp saçınızdan sürüklerse oturup bir sonraki dayağı beklersiniz.Ayrıca görümcesiyle arasında başka bir mevzu olsa ne farkeder bu ona karşısındakini itip yere düşürme hakkı verir mi?

folyo darpı kanıtlaman için rapor alman şart
önce raporunu al sonra da hem görğmcen hem eşin hakkında suç duyurusunda bulun savcılığa o darp raporu ile de boşanma davanı aç ayrıca sana yaklaşmaması için eşinin karar aldır boşanma davasında da bir güzel maddi manevi tazminat iste

ben kocama bişi anlatacağım o da bana inanmayacak burnundan fitil fitil getiririm adamın zaten dayağın lafı olmaz anında boşarım o ayrı da bana inanmaması ne demek yaa ben onun karısıyım bu bile çok zor kabul edilebilecek bişi

Bu tür sorunlarla buraya yazanların çoğu ne yazık ki geri dönüyor evine, biz burda kendimizi harap ettiğimizle kalıyoruz, yinede fikrimi söyleyim o insanla evli kalsanın o yumruğun acısı geçer belki ama ya yüreğiniz, size inanmayan biri ile nasıl aynı yatağa gireceksiniz?

malesef o yumrugun acisi gecmicek cünki o adam gecmesine izin vermeden yumruklamaya devam edicek ....

malesef o yumrugun acisi gecmicek cünki o adam gecmesine izin vermeden yumruklamaya devam edicek ....

bayanın ekonomik durumunu bilmiyoruz çocuğu varmı bunu bilmiyoruz

ayrılmak cesaret yürek ister hangisi daha kolay gitmek mi kalmakmı

dayak sonradan yine yemekmi acaba?

:kahve::teselli:

darp raporu alın ne olur olmaz dıye..
ama gorumcenız neden sızı ıttı durduk yere anlıyamadım..
aceba baska bı mevzu fılanmı vardır aranızda..
yya normalde yengedır saygı duyulur duyulmazsada ıtmek sacma geldı bıraz..
esınıze kızmamalısınız cunku doldurusa gelmıs..
her tartısmada bavul alınıpda babaevıne donulmemelıdır..

saka yapiyon demi karimkaydirigubbakcemile:smiley-cool:

benim ablam 1 yillik evli 3 cocugu var ablami nerdeyse hastanelik etti adam dövmekten adam en snunda balam sucuymus gibi ailenle görüsme beraber olalim dei ya ablamda kabul etti ve hala dayak yemege deva oh olsun kendi istedi

benneyaptımki
3 yil evli 1 cocuk olmasin
yoksa ücüzmü-tatlicadiarzu-

bayanın ekonomik durumunu bilmiyoruz çocuğu varmı bunu bilmiyoruz

ayrılmak cesaret yürek ister hangisi daha kolay gitmek mi kalmakmı

dayak sonradan yine yemekmi acaba?

:kahve::teselli:

eger bir kadin calisip kendine ufacikta olsa bi ev tutamayacaksa kendi ayaklarinin üzerinde duracak kadar özgüveni yoksa :gitme::gitme:aileside destek olmuyorsa cekecek besbelli helede rahata alismissa...
hemen yapamasa bile ben olsam yavas yavas hazirlardim kendimi isimi bulur bikac ayda para biriktirip evimi tuttugum gibi viinnnnkaydirigubbakcemile4:dilcikar:

bende bosandim canim hatta burda hickimsem yok ailemden bir kisi vardi burda oda bana destek olacagina aksine köstek oldu:mymeka:, herseyi tek basima yaptim kolay olmadi tabiki ama o cektigim zorluklara deydi simdi cok huzurluyumzemuszemus kararli olmak gerekiyorturkbayragi

benneyaptımki
3 yil evli 1 cocuk olmasin
yoksa ücüzmü-tatlicadiarzu-

eger bir kadin calisip kendine ufacikta olsa bi ev tutamayacaksa kendi ayaklarinin üzerinde duracak kadar özgüveni yoksa :gitme::gitme:aileside destek olmuyorsa cekecek besbelli helede rahata alismissa...
hemen yapamasa bile ben olsam yavas yavas hazirlardim kendimi isimi bulur bikac ayda para biriktirip evimi tuttugum gibi viinnnnkaydirigubbakcemile4:dilcikar:

bende bosandim canim hatta burda hickimsem yok ailemden bir kisi vardi burda oda bana destek olacagina aksine köstek oldu:mymeka:, herseyi tek basima yaptim kolay olmadi tabiki ama o cektigim zorluklara deydi simdi cok huzurluyumzemuszemus kararli olmak gerekiyorturkbayragi
evet kararlı olmak önemli.seviyorum yalnızım yapamam diyen biri bu kararlılığı gösteremez.tebrik ederim seni canım ne güzel isteyince yapılabiliyor demekki.

alamanyada olduğuna göre burdaki durumlar yaşantılar gelenekler ve kadınların caresizliği

çok farklı sen devletten yardım alırsın çocul parası alırsın hatta devlet sana iş dahi bulur ama türkiyede tek başınasın anlıyormuısun ve ülkede büyük işsizlik var
üniversiteli dahi iş bulamıyor, ve ben çalışan bayan olarak biliyorum ki

bir patronum eski söylemişdi bir daha dulları işe almıyacağını neden sorduğumda dediki dertleri bitmiyor onların verimli değiller

tabi o vakit patrondan nefret etmiştin bi düşünin dostu olmuyor diye

gerçek hayat işte

Görümceniz sizi itip kaktığında bir güzel benzetseydiniz kıymetli olurdunuz.

Sessiz, sedasız ağlayıp odanıza çekildiğiniz hatır için göz yumduğunuz için haketmediğiniz durumdasınız ne yazık ki!

Arkadaşlar merhaba şimdi size geçen günlerde başımdan geçenelri anlatmak ve biraz olsun rahatlamak istiyorum :sinifsinif:

Her zamanki gibi sabah kalkıp eşime kahvaltısını hazırlayıp işine uğrladım.Görümcem bir haftalığına bizde kalıyordu.O sabah geç kalktı ama bilerek geç kaltığını nerden bilirdim:1no2: neyse sabah kalktı daha masayı toplamamıştım.Zaten sabah sabah suratı mahkeme duvarı gibiydi.Yanıma geldi kendisi benden biraz daha uzun ve kiloludur.Sabah günaydın yok bişi yok durduk yere işte çay soğuk kahvaltılık bitmiş bana bilerek mi getirmiyorsun sen benim bu eve gelmemden rahatsızsın dimi diyerek sölenmeye başladı hiç bir şey yapmadığım halde:sinifsinif: sonra birden böle geldi beni itti.İtmesiyle yere düşmem bir oldu.Ben ne yapıyorsun sen çıldırdın mı neden vuruyorsun dedim.Neymiş zaten beni başından beri sevmiyormuş yok beni her gördüğünde rahatsız oluyormuş.Tamam biliyorum beni sevmiyor ama bu kadar ileri gideceğini nerden bileyim.Neyse ben olay büyümesin diye sesimi çıkarmadım.Sessizce ağladım ve odama çıktım.Sonra oda çıktı gitti.Akşam kocam geldi.Olanaları anlattım önceleri inanamadı sonra yeminler ettim ağladım sızladım gerçek bu dedim.Gene inanamadı kazrdeine telefon açtı oda hayır yalan sölüyor bütün gün onula uğraştığımı felan sdemiş.Kocam olacak adam ne yaptı derseniz.Bana neden ailesine iftia atıyorum diye yumruk attı dudağım patladı.Yetmedi saçımdan çekip koltuğa fırlattı.Bende dhaa fazla uzatmayayım bavulumu toplayıp babamın evine döndüm şimdi söleyin ben ne yapmalıyım kocamı seviyorum ama bu aile oldukça olmaz diye düşünüyorum

:1shok:şok geçirdim

kocada iş yok görümce arsızlığı ele alır tabi.Nasılolsa kardeşi adam gibi adam değil:oklava: Boşanmakta kolay değilki öyle. ınsan karısına mı inanır huysuz kardeşine mi? Haksızlık işte. ınanmıyorsan bile dayakatma bari.Burdaki tek suçlu koca aslında.Görümcenin yaptığı edepsizlikleri ispatlama yoluna giderdim ben olsam heralde. Gizlice kameraya alır veya ses kaydı yapardım,Sonrada atardım kocamın önüne. Sonrada gelsin affettirsin bana kendimi attığı dayaktan dolayı. Üzüldüm valla durumuna yaa Allah kocanını aklını başına versin.

okudum sinir oldum görümce denen hayvan çok fazla aşmış haddiinii kocana gelince o ondan beter Allah yardımcın olsun arkanda ailen varsa,elinde mesleğin varsa hiç çekme derim o kocanı ve dengesiz ailesini............

Görümce seni vurup yere düşürsün, sen sessizce ağlayarak odana git...

Allahım olacak şey mi?..Ellerin armut mu topluyor..
Evden kovsaydın..

amanınnnnnnnn, ya Allah bismillah deyip sende girşeydin görümceyeee,
ya insan kendini dövdürürmü,
kocan olacak hıyar demek sana inanmayıp yarmagül kardeşinemi inandı.
Görümce seni sevmiorsa bu olaylar nasılsa tekrarlanacaktır. Sende tedbiri elden bırakma görümce gelince konuşmaları kayıt et,kocan olacak herif kendi kulağıyla duysun.
Sennden özür dilesin,kendi gözüyle görmeden,kulağıyla duymadan sana innmayacaktır.
Ancak böyle inandırabilirsin.
Kocayı inandırdıktan sonra görümcen olacak yarmaı evine sokma bi daha,
hatta bizi ara iki omuzda biz atalım senin görümceyeee.
Bulmuş eline göre gelin ,
bana düşecektiki o görümce.......

Aman Allahım,ben zamanında yapamadım,biraz geç akıllandım arkadaşım ama sen yap...
git hemen darp raporu al ve babanın evine git.
boşanmasan bile kocanı ve görümceni sürüm sürüm süründür...
görümcene acayipp uyuz oldum,kim ki o yaa,hem kahvaltı hazırlıyon onu beğenmiyo,çay soğuk diyo,elleri bir tarafında mı sokuluymuş,kalksın ısıtsın kendisi...
bide gelmiş seni tartaklıyoo...
eşinde ailesine toz kondurmamak için seni dövüyo,kime inanıyosa varsın onun yanına gitsin,uzun bir süre cezalandır onları,vicdan azabı çeksinler varsa tabii hasta kişilikler...

var işte böyle insanlar yap yap yap iyilik,kıymet bilmezler.sinirini,öfkesini,acısını senden,benden çıkartır.
hata sende,ezdirmişin kendini,zamanında benim yaptığım gibi..

ahh o görümcen elime bi geçecek kii bütün iyi niyetli gelinlerin intikamını nasıl alırdım:D
eşin de sana kalsın cezası..
Allaha emanet ol arkadaşım.

Back
X