AYNENNNN !!!....
Ama ya ben ne yapayım arkadaşlar ben daha nişanlı olduğum halde nişanlım hiç durmadan görümcelerden biriyle beni kıyaslayıp duruyor.
Nişanlım ticaretle uğraşan biri ve kafayı tamamen ticaretle bozmuş ona göre hayat bir ticaret!!!
Ve inanılmaz pazarlıkçı 1 tl'lik üründe bile 25 kuruşa indirme çabalarına girer bende hiç pazarlıkçı bir tip değilim, yapı meselesi sonuçta....
Kız kardeşide kendi gibi pazarlıkçı bir tip ve haddinden fazla cimri,pinti...
Bende onun gibi olmadığım için saftirik oluyorum ama pazarlıkçı olduğu için kıvrak zekalı, akıllı, zeki vs....
Bende saf salak işte.....
Nasıl sinir oluyorum ya bilemezsiniz....
Birde bir gurur duyuyor kardeşiyle görmelisiniz....
Geçende dondurma almaya gitmiş hanfendi bakmış satıcı pazarlığı kabul etmiyor içinden diyormuş ki birşeyler koparmam lazım külahı zaten verecek vermek zorunda bende kağıt helva kopardım diye anlatıyor aman yaRabbim bir gülüyorlar bir gülüyorlar kahkahalarla abisi deseniz göğsü kabarıyor böyle bir kardeşe sahip olduğu için......
Bense onların bu hallerine gülüyorum yaa....
İnsan bunları anlatırken çekinir.... O aldığı dondurmayı ben akşam evlerine misafirliğe gidicem diye alıyorlar ve muhabbetlerimiz bunlar oluyor işte hep....
Ben çok safım o çok kıvrak zekalı, akıllı, zeki.....
Birde muhabbetlerini bir görseniz.... İnsan nişanlım kendini yalnız hissetmesin yabancılamasın diye uğraşır sonuçta ben onların evlerine gitmişim ben bir köşede oturuyorum onlarda kahkaha gırla.....
Arkadaşlar çok moralim bozuk lütfen bana akıl verin, ne yapmam lazım????
Nişanı atmayı dahi düşündüm çünkü çok ayrı yapılarda kişileriz bir sürü soru işaretlerim ve sıkıntılarım var

((((