Grup Yorum'un eski solisti Hilmi Yarayıcı CHP adayı

Yorumlarınızı sizin istekleriniz doğrultusunda şekillendirmeyeceğiz sanırım!!
Yok tabiki ne alakasi var bana surekli AKP ile savunma yapmami tetikleyen yazilar yaziliyor.Actigim haberde CHP ve DHPK C alakali bir haber Desteklerdigim siyasi secimini savunma geregin duymuyrum yazimda onunla alakali tabiki istedigini yazabilirsin.

Birakin show yapmayi bayanlar. Bugun dhkpc denilen ve bitmis olan bir orgutu hortlatan akepedir. Tipki gecmiste biten pkk yi hortlattigi gibi. Savciyi sirf sol goruslu,chpli ve alevileri hedef alip millete kine nefrette tesvik etmek icin harcadilar. Aynisini iki gun oncede agrida 16 askeri ates hattinda olume terk ederek yapmaya calistilar.

Siz kimi kime anlatiyonuz. Acin gozunuzu acik, yada isinize gelmiyor neyse...
http://m.hurriyet.com

Son düzenleme:
Gozumuzde acik kulagimizda acik tartismaya girmiyrum artik dusunceleriniz sizi baglar saygi duymuyrm
Showa ihtiyacimiz yok

Gozumuzde acik kulagimizda acik tartismaya girmiyrum artik dusunceleriniz sizi baglar saygi duymuyrm
Showa ihtiyacimiz yok
Evet sizin gibilerin bu ulkede saygi duymadigi o kadar cok dusunce varki, benimkine duysan nolur duymasan nolur.
Dusuncelerimle ilgilenmiyorsan beni alintilamazsin olur biter...

Yeni moda sizle muhattap olmuyorum.Polemige girip seviyenize dusmeyecegim size saygi duymuyorum demek mi :) Yazmazsin olur biter aportta bekleyip herkesi alintilamakla olmaz ki.

Yeni moda sizle muhattap olmuyorum.Polemige girip seviyenize dusmeyecegim size saygi duymuyorum demek mi :) Yazmazsin olur biter aportta bekleyip herkesi alintilamakla olmaz ki.
muhatab olunsa ne olurkii..adam gibi cevaplar yazıyoruz sıkıştığınız yerde ,,cahillikler,bir şey bilmemekliklere kadar getiriyorsunuz işi.. yeni modayı tuttum benn..

Dhkp c adi bir orguttur ve bu grupta onun destekcisidir.Haberi yayinlayan gazeteden coknhaberin dogrulugu benim icin daha onemlidir Herkesin kendi secimidir ama artik kimseye saygi duymuyrum.Benim icin onlara destek verenlerde vatan hainidir.

grup yorum DHKP-C ye destek veren bir PKK yandaşı ya ; AKEPE PKKya yandaşlık yapıp SAYIN öcalanı besleyendirr eee napcaz şimdi __

muhatab olunsa ne olurkii..adam gibi cevaplar yazıyoruz sıkıştığınız yerde ,,cahillikler,bir şey bilmemekliklere kadar getiriyorsunuz işi.. yeni modayı tuttum benn..

Sen şu x partisinin fitratinda dinsizlik var yazacak kadar inanca belalti vuran usersin dimi hatirladim.Adam gibi cevap veriyoruz yazisi cok sakil durmuş simdi ama sende.Aldiginiz karar iyi olmus sıkı tut bırakma o modayı.

Dhkp c adi bir orguttur ve bu grupta onun destekcisidir.Haberi yayinlayan gazeteden coknhaberin dogrulugu benim icin daha onemlidir Herkesin kendi secimidir ama artik kimseye saygi duymuyrum.Benim icin onlara destek verenlerde vatan hainidir.
Peki bebek katili apoyu baris elcisi gosteren Akp ne oluyor senin gozunde?

Velev ki bu adam terorist. Sanki meclise ilk kez mi bir terorist girecek? Bak iyice bak meclis terorist yuvasi olmus hem de kimin sayesinde.

Sen cehape ye b.k atmaya çalışıyorsun ama bi aynaya donup bak akp neler yapmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…