Suan bir savunma soz konusu degil
Paylasim bununla alakalida degil
pess yani okuduğunu böylemi anladın sen beyaaa..Yani chp'liler mi vatan haini?
Yok tabiki ne alakasi var bana surekli AKP ile savunma yapmami tetikleyen yazilar yaziliyor.Actigim haberde CHP ve DHPK C alakali bir haber Desteklerdigim siyasi secimini savunma geregin duymuyrum yazimda onunla alakali tabiki istedigini yazabilirsin.Yorumlarınızı sizin istekleriniz doğrultusunda şekillendirmeyeceğiz sanırım!!
İyi ben açıklayayım o zaman,bu adam Dhkp-c'li terörist(sana göre),Chp'liler de oy vererek Dhkpc'li birini desteklemiş oluyorlar ve terörist gruptan birini destekledikleri için de vatan hainleri
pess yani okuduğunu böylemi anladın sen beyaaa..
Gozumuzde acik kulagimizda acik tartismaya girmiyrum artik dusunceleriniz sizi baglar saygi duymuyrmBirakin show yapmayi bayanlar. Bugun dhkpc denilen ve bitmis olan bir orgutu hortlatan akepedir. Tipki gecmiste biten pkk yi hortlattigi gibi. Savciyi sirf sol goruslu,chpli ve alevileri hedef alip millete kine nefrette tesvik etmek icin harcadilar. Aynisini iki gun oncede agrida 16 askeri ates hattinda olume terk ederek yapmaya calistilar.
Siz kimi kime anlatiyonuz. Acin gozunuzu acik, yada isinize gelmiyor neyse...
this HTML class. Value is http://m.hurriyet.co
Evet sizin gibilerin bu ulkede saygi duymadigi o kadar cok dusunce varki, benimkine duysan nolur duymasan nolur.Gozumuzde acik kulagimizda acik tartismaya girmiyrum artik dusunceleriniz sizi baglar saygi duymuyrm
Showa ihtiyacimiz yok
sanki sen çok saygı duyuyosunn yada senin düşüncelerinde olanlarr..Evet sizin gibilerin bu ulkede saygi duymadigi o kadar cok dusunce varki, benimkine duysan nolur duymasan nolur.
Dusuncelerimle ilgilenmiyorsan beni alintilamazsin olur biter...
muhatab olunsa ne olurkii..adam gibi cevaplar yazıyoruz sıkıştığınız yerde ,,cahillikler,bir şey bilmemekliklere kadar getiriyorsunuz işi.. yeni modayı tuttum benn..Yeni moda sizle muhattap olmuyorum.Polemige girip seviyenize dusmeyecegim size saygi duymuyorum demek mi :) Yazmazsin olur biter aportta bekleyip herkesi alintilamakla olmaz ki.
Evet ben duyuyorum, bu yuzden kimseyi alintilamam, polimige girmem. Ortaya konusurum. Zaten ustune alan alir, senin gibi...sanki sen çok saygı duyuyosunn yada senin düşüncelerinde olanlarr..
Dhkp c adi bir orguttur ve bu grupta onun destekcisidir.Haberi yayinlayan gazeteden coknhaberin dogrulugu benim icin daha onemlidir Herkesin kendi secimidir ama artik kimseye saygi duymuyrum.Benim icin onlara destek verenlerde vatan hainidir.
muhatab olunsa ne olurkii..adam gibi cevaplar yazıyoruz sıkıştığınız yerde ,,cahillikler,bir şey bilmemekliklere kadar getiriyorsunuz işi.. yeni modayı tuttum benn..
Peki bebek katili apoyu baris elcisi gosteren Akp ne oluyor senin gozunde?Dhkp c adi bir orguttur ve bu grupta onun destekcisidir.Haberi yayinlayan gazeteden coknhaberin dogrulugu benim icin daha onemlidir Herkesin kendi secimidir ama artik kimseye saygi duymuyrum.Benim icin onlara destek verenlerde vatan hainidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?