Grupfoni mağduru:(

tomb_raider

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
426
3
46
Muğla
Selamlar.
Ben grupfoni den burda nens güzellik salonundanbir kupon satn almıştım.Kupona göre pazar hariç haftanın her günü yararlanılıyordu ve 5 temmuzda bitiyordu.ben de 27 ağustosda aradım ve 30 ağustos perşembeye randevu istedim.bana düğün davet var çok yoğunuz dediler,o zaman cuma yada cumartesi verin dedim,o zaman da çok yoğunuz dediler.Ben de işim sebebiyle pzt salı gelemeyeceğim,zaten sonrasındada bitiyor dedim.Gayet pişkin bana o zaman iptal ettir dediler.Sonrasında grupfoniye durumu anlatır bir mail attım ve telefondan ulaştım,sorunu çözeceğiz yarım saate mail atacağız dediler.Tam 1 hafta bekledim ses seda yok.Sonrasında 1 hafta boyunca bir çok mailler telefonlar açtım.Zaten telefonlara bakmıyorlar bile,maillere cvp ta yazmıyorlar.Telefonu ancak 1 2 kez düşürebildim ve yine gün içinde cvp vereceğiz dediler.1 kaç gün sonrada iade talebiniz reddeilmiştir diye cvp mail gelmiş.Ben bu durumda kime şikayet edeceğim? resmen kandırıldım.

sikayetvar.com a yaz istersen canım ordan ilgilenildiğini duymuştum.
İnşallah iadeni kabul ederler

ne tesadüf ki..ben de geçen hafta grupfoni den ; 1 gece konaklamalı otel satın aldım.....oteli arayıp bir hafta öncesinden rezervasyon yaptırdım..otele giriş bugün saat 14 te ydi..neyse biz de eşimle bir heves otele gittik..işlemlerimizi yaptırdık...

oda temizleniyor diyerek 15 20 dakka bekledik.....oda hazır olunca bellboy bizi aldı asansöre bindik.ve malesef bodrum kata indirdi..koridordan geçtik virane leş gibi ,,, penceresi olmayan bir odaya götürdü... tabi bizim odaya girmemizle çıkmamız bir oldu....

ayyyy hala midem bulanıyor...şimdi de evde köskös oturuyoruz....yarı sabah ilk işim grupfoni yi aramak olacak bakalım bana ne cvp vereceklerr...

Son düzenleme:
Best fm de bununla ilgili bir bolum var isin icine medya girince firmalar daha ciddi davraniyor onu dene derim ben. Bircok taninmis ve taninmamis firmaya isteklerini kabul ettiriyorlar.

biz de arkadaşımla ağda için fırsat satın almıştık, arkadaşım benden önce gitti, tecrübesiz biri yapmış hep kan toplamış koltuk altı falan, gerisini de yaptırmamış zaten. Öyle olduğunu duyunca ben arayıp iptal ettirdim sorgusuz sualsiz param geri ödendi kartıma, gerçi grupfoni değildi ama yine de şanslıymışım o zaman :18:

canım en güzeli şikayet var sitesine yaz..ordan mecbur ilgileniyorlar..bende bir siteden buharlı temizlik makinesi almıştım...ellerinde olmadığını söylediler ve iptal ettirdim..ama 1 ay geçmesine rağmen kredi kartıma ödeme yapmadılar...ben şikayet var sitesine yazdım ve ertesi gün sorunum halloldu..sende dene canım..

Bir cok firma "sikayetvar" sayfasinda yapilan sikayetlere olumlu cvp veriyor...

genelde şikayetvarda sadece müşteriyi arıyorlar onu da sorun çözüldü diye yansıtıyorlar bişey yaptıkları yok çok büyük firmalar hariç radyo fikri güzel ve bence kesinlikle tüketici heyetine git cebinden para çıkmıyor ama uğraşamam diyor birçok insan uğraşmaya uğraşmaya böyle oluyor peşini bırakma

Kızlar hepinize teker teker tşk ediyorum.Şimdi yazdım bi taraftan şikayetvar a ilettim.Umarım çözüm bulunur.
Best fm de ne zaman oluyo bu yayın kim yapıyo hemen araştırıcam onlarada ileticem.
Sinir oluyorum ya vermediğin hizmetin parasını nasıl alırsın?
Üstüne üstlük kaç gündür oralı bile olmadılar.
Hayatta bi daha grupfoni den hiçbişey almam artık

bağlı bulunduğunuz kaymakamlığın tüketici hakları birimine danışsanız yol gösterirler şikayetimvar com ise bana güvenilir gelmiyor bir şikayet yayınladım altına gerekli bilgilendirme yapılmıştır deniyor ama tarafıma hiç bilgilendirme olmadı

tşk canım.Evet bunu da yapacağm.Mümkün olduğunca üstne gideceğim

grupfoniden kahvaltı aldım bende... rezervasyon için arıyorum açmıyorlar arıyorum açmıyorlar, grupfoniyi aradım bende... müşteri temsilcisi 'kapandı orası' dedi... 'yapılacak birşey yok mu yani' dedim, 'hayır ne yazık ki' dedi... sustum bi süre, sora 'yani bu dolandırıcılık değil mi' dedim... hayır hanımefendi de şöyle de böyle de, o zaman şöyle yapalım size bedelini indirim kuponu olarak verelim başka bir fırsatınızda kullanın dedi... tamam bu indirimi kullandıktan sonra sizden asla birşey satın almayacağım dedim kapattım... çemkirmeden olmuyor kızlar... ben kafaya koymuştum zaten tehditte edecektim tüketici haklarını da arayabiliyorsunuz böyle durumlarda... şehir fırsatı ile tatil yaptım ama misal o mükemmeldi, otel de hizmette çok iyiydi normal müşterilerden ayrı tutulmadık, istediğimiz oda verildi.. ama grupfoni böyle demek ki

böyle bir sistemle nereye kadar gidebilirler ki

gidebildikleri yere kadar sonuçta bu duruma susan bir çok insan olacak onlar da paraya konacaklar... nereye kadar giderse kar

grupfoniyi takip ediyordum henüz herhangi bir hizmet satın almamıştım iyikide almamışım.
Ama iki hafta önce semt fırsatından kahvaltı için iki kupon satın almak istedim iki adet girmeme
rağmen dört adet kupon numarası verdi kredi kartımdan 4 kişilik ücret kesildi. Hemen mail attım
ertesi gün aradılar isteğim üzerine iki adet kuponu iptal edip kredi kartıma iadesini yaptılar arayan bayan
çok nazikti ikiletmeden talebiniz üzerine üzerine iptali yapılmıştır dedi. Rezervasyon yaptırdım bu hafta sonu
kullanacağım hizmetlerini herhangi bir sorunla karşılaşmazsam semt fırsatına devam ederim.

İnanılır gibi değil ya azkalsın grupfoniden kampanya satın alcaktım bi de burda yazılanları görüyüm dedim iyiki de bakmışım vazgeçtim almaktan.Hepinize teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…