• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GsMobile ile Başım dertte

Tuhafanne

Sandığımda kumaş var :)
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
917
3
96
İstanbul
Benim sorunum şöyle:
Gsmobile (mobil modem) internet kullanıyorum.Kota aşımı yüzünden normalde 35 lira gelmesi gereken faturam 219 lira geldi ve itiraz ettim. Görüştüğüm müşteri temsilcisi itirazımın inceleneceğini, fakat bu arada faturayı ödemem gerektiğini, itirazım olumlu sonuçlanırsa ücreti iade edeceklerini söyledi. 20 Haziranda ödememi yaptım. 7 Haziranda iademin yapılacağının kesinleştiğini öğrendim.

Önce bana fatura tutarını ödenmemiş faturam varsa ona yoksa daha sonraki faturalarıma mahsup edeceklerini söylediler. Kabul etmeyip, hesabıma aktarmalarını istedim ve iademin yapılması için banka hesap bilgilerimi verdim. Maksimum bir hafta içinde iade yapılacağını söylediler. Hala iadem yapılmadı ve müşteri hizmetlerini aradığımda işleminiz sürüyor hızlandırılması için elimizden geleni yapacağız deyip duruyorlar.
Bunlara dava açsam sonuç alabilirmiyim?. Ne kadar masrafım olur?
Bu arada ben internetimi 12 ay taahhütlü almıştım.Taahhüdüm bu ay sonunda bitecek.Taahhüdüm bitince internetimi kapattırmayı düşünüyorum. Eşimde kapattırırsan paranın üstüne yatarlar diyor. Kapattırmamın mahkeme sürecine etkisi nasıl olur?

Back