Gss prim borcu

• Konu Sahibi Konu Sahibi etpk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi olmuş o zaman halletmis sayılırsiniz sizde ogrenci olduğunuz icin o dönem borcunuz olmamali çünkü bana 2 kasim son dendi o konudada bilginiz olsun sonra başımıza kalmasın o borclar :)

Ya dediğiniz gibi bir de canlıdan konuştum ama olumsuz olabilir itirazımız.

Vatandaş Temsilcisi XXX hanım siz o dönemde part time çalıştığınız için: Part-Time çalışanların ödedikleri sigorta primi 30 günün altında olduğundan bu şekilde çalışanlar da bağlı oldukları Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Fonuna müracaat ederek gelir testi yaptırmak ve GSS Primi ödemek zorundalar. Bu işlemi yaptırmadıkları takdirde Re’sen aylık 212,00 TL GSS Primi ödemek zorunda kalacaklar. Part-Time çalışan kişi eğer bir öğrenci ise ve çalıştığı süre kadar sigorta primi ödendiğinden bu kapsamdaki öğrenciler de çalıştıkları için gelir testi yaptırmak ve GSS Primi ödemek zorundalar. (25 yaş altı yüksek öğrenim öğrenciyim GSS Primi ödemeyeceğim diye düşünmesinler)

Ben öyle bir işlem yaptırmamıştım

Yapılandırmaya girmek için ne gibi şartlar gerekiyor biliyor musunuz

benim anladığım en azından 30 Ekim e kadar gelir testi gerektiği. Tam çözemedimya..
Sinirim bozuldu yine..
Yarın sabah şirketten izin alıp gidebilirim. Gidersem yazarım buraya detaylı.

Gelir testi mi yaptırmamiz lazım bende ise baslayali iki gün oldu izin almak istemiyorum. Gelir testi yaptırmadimda bilgi alinca yazarsaniz cok sevinirim sürekli farkli diyolar bende anlamadim hiçbişey

Yapılandırmaya girmek için ne gibi şartlar gerekiyor biliyor musunuz

Önce gelir testi yaptırmanız gerekiyordu ve 20 gün sonra sgk ya başvuru yapıp elinizdeki gelir tespit kağıdıyla yapılandırma yapılıyor.

Önce gelir testi yaptırmanız gerekiyordu ve 20 gün sonra sgk ya başvuru yapıp elinizdeki gelir tespit kağıdıyla yapılandırma yapılıyor.
Gelir testi yaptırsak da eşim çok kazanmış gibi görünüyor kendisine ait kepçe var ama bu kepçe borç kazandıklarımız borca gidiyor borçları da hesaplıyorlar mı

Gelir testi yaptırsak da eşim çok kazanmış gibi görünüyor kendisine ait kepçe var ama bu kepçe borç kazandıklarımız borca gidiyor borçları da hesaplıyorlar mı

Resmi kazancı belli değilse borçları çıkıp kalan meblayı sunabilir gelir testine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…