Gü-ve-ne-mi-yo-rum

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
Son zamanlarda beni çok rahatsız eden bişey var sevgili hemcinslerim..
sizlerle paylaşmak istiyorum benimle aynı durumda olan var mı çok merak ediyorum..
ocak ayında 2 yıllık olan ilişkim bitti benim için büyük bi aşktı..
sonuç ALDATILDIM..
şu an ki sorunum hiç kimseye güvenemiyorum..
ve bu korkunç bişey içim sürekli huzursuz..
daha sonra görüştüğüm biri daha oldu, onun da büyük bi yalanını yakaladım..
şu an hayatımda biri var yürekli adam denir ya bu öyle görünüyo
1 aydır görüşüyoruz ama hiç ama hiç inanmıyorum güvenmiyorum söylediklerine
yalnız o değil öncelikle erkekler ve hiç bi insana inanıp güvenemiyorum..
ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyo..
yalnız duygusal ilişkilerde değil beşeri ilişkilerde de güvenin yeri o kadar büyükken ben ne hayatıma giren insanlara ne iş arkadaşlarıma kimseye inanmaz güvenmez oldum.
insanlara sürekli şüphe ve kuşkuyla yaklaşmak gerçekten çok yoruyo.
öküz altında buzağı aramak yıpratıcı..
çıldırıcak duruma geldim..
panik atak mı şizofreni başlangıcı mi ne bu durum
eski salaklığımı özledim insanlara körü körüne inanmayı..
cehalet gerçekten mutlulukmuş.
gözün açılınca yaşamak çok çok zor oluyo
derdime bir çareeeeee

Kazık yiye yiye insanların kişiliklerini çözüyor insan. Tabi biraz zaman alıyor.
Herkesi aynı kefeye koymamak lazım. İnsanlara yaklaşırken bende kuşkucuyumdur.
Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Senin ilişkinde de hayırlısı neyse olsun İnşallah. :42:

zamanla geçer canım çok iyi anlıyorum seni ilişkinin temeli yapan şeylerden biridir güven ama bunu kazanmak ne kadar zorsa kaybetmekte o kadar kolay oluyor herşey halolur biraz ön yarığını geride plana atman gerek hayatın boyunca kurgulu olmaman için umarım inşallah yüce rabbim iyi insanlarla karşılaştırır seni

bende aynı senin gibiyim güvenimi kaybettim diyorum ve hiç ama hiç kimseye güvenemiyorum dediğiniz gibi her söylenen lafın altında bir şey aramaktan mutlaka buda yalan demekten çok yoruldum...

yaşadığımız olaylar bizi bu duruma düşürdü nasıl üstesinden gelindiğini henüz bende bilmiyorum ama mutlak vardır bir çaresi..

belki de zaman....

Bu yaşadıkların normal yine de sana tek tavsiyem karşındakini iyice tanımadan hep alttan al derim. Önce iyice bir tanı. Çünkü ikinci bir yıkımı kaldırmak daha zor gelebilir sana. İbini dibini öğrenmeden kapıp koyverme kendini.

oncelıkle bune hız dıyorum. Ocak ayında 2 yıllık ılışkın bıtmış ondan sonrada bu ıkıncı adam görüştüğün. canım bı dur acele etme. once kafanı ıyıce boşaltman yaşadıklarını özümsemen gerekır. bukadar kısa zamanda bunları yapabıldınmı bılmıyorum
guven meselsıne gelınce......bende vaktınde epey okkalı bı kazık yedım. Artık kımselere guvenmem sanıyordum bır daha kı şimdiki eşim karşıma cıktığı ılk gun ona guvenmeye başladım. nedenı yok içimden geldı
sana tavsıyem guven zamanla olur elbet ama hayatta hıçkımseyede yuzdeyuz guven olmaz. kımseye köru körune guvenme ama durduk yerede içini bulandırma. hayatta herkes yalancı değildir sonuçta:34:

Doğaldır..Ocak ayında 2 yıllık ilişkini bitirip kendine hiç süre tanımadan, kendini dinleyip toparlamadan erkekler biyere kaçıyomuş gibi 5 ayda 2 kişiyi daha hayatına sokarsan güvenemezsin tabi..Belli ki ruhen de kafa olarak da hazır değilsin ama şansını denedikçe deniyosun ve sürekli tüketiyosun elinde kalanı da..

İnsanları iyice tanımadan, hareketlerini uzun süre izleyip ölçüp biçmeden hayatına sokarsan böyle olur..

bu ne sivri dildir yahu... bazı insanlar sırf yargılamak ve ya yadırgamak için üye olup yorum yapıyolar sanki.. benim anlatmaya çalıştığım konu ne insanların takıldıkları şey ne..

malesef ayni durumdayiz bunun cozumu nedir ben de bilmiyorum.. kafamda kura kura kendimi psikiyatride bulucam en son

Back
X