öncelikle bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Konuyu açan arkadaşım sakın canını sıkma sana şöyle anlatayım benim annemde guatr hastası ben abim ve ablam olmuş artı 2 düşük 2de kürtajı var düşün yani benden sonra olmuş tabi 4 kardeşimde melek artı abimden öncede ikiz hamileliği olmuş annemin ayrıca benim annemin babasında da guatr var ve düşün maşallah annemler 6 kardeş , eşimin teyzesinin kızıda guatr hastası ve haziranda doğum yapacak kız evlendikden 4 ay sonra hamile kaldı hiç canını sıkma annemin guatrı zehirli guatr üstüne üstlük şimdi sana ömür boyu kullanman için guatr ilacı verecekler tefor kullanıyordu annem ama şimdi piyasada bu ilaç yokmuş aynı ilacın daha değişik ismini kullanıyor eyer prolaktininde de yükselme varsa onda da dostinex verirler canım hiç canını sıkma sakın guatr hastası olan arkadaşlarıma moral olsun diye yazıyorum sakın üzülmeyin herşey Allahdan mevlam dilerse 2 taşın arasından ot bitirir yumurtaya can veren mevlam bizlerede meleklerimizi verecek hayırlısı ile sakın üzülme güzel arkadaşım stres en büyük düşman unutma sakın
ben geçen yıl 22 eylülde 23 hafta 4 günlük yavrumu kaybettim erken doğum oldu kanamam çokdu durduramadılar rahim ağzı açıldı pco hastasıyım şuanda yeniden tedavideyim dilerim cennetteki meleğim kardeşini yollar aşılama ile kavuşmuşdum yavruma ama nasip olmadı mevlam kollarımızı ve yuvalarımızı boş bırakmasın Hz. ibrahim a.s , Hz. zekeriya a.s, Hz. meryem anamıza nasıl evlat nasip ettiyse inanıyorum bizlere de nasip edecek sağlıcakla kalın inşallah