Güç istiyorum!!

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhaba ark.lar önceden sevgilim çok baskıcı diye bir konu açmıştım ayrıldık 3 hafta oldu.çok iyiydim ama 2 gundur öyle msjlar attıki duygusal yönden mafoldum.ilk aşkımsın..bizi bitirme,sana hala çok aşığım abartmış olabilirim fln gibi.son msjm artık rahatsız etmicem seni mutsuz ettiğim fikri beni uzak tutucak yazmış.mantığımla hareket etmek zorundaydım ettimde doğru bir karar bliyorum.ama yinede duyarsız kalmakta zorlanıyorum.seni istemiyorum dedim bitti değim..kararımın arkasında durmak zorundayım.sizden güç istiyorum..

Eğer cevap vermemekte zorlanıyorsan telefon hattını değiştirebilirsin sana ulaşamadığında mesaj atarak yada arayarak kafanı karıştıramayacak bir nebze daha iyi hissedeceksin kendini

Kritik bir dönem... Doğru kararı verdiğinize inanıyorsanız (ki inandığınız için açmışsınız bu konuyu) acitasyonlardan etkilenmeyin... Arkadaşlarınızdan severek ayrılanlar yahut sevgilisi tarafından terk edilenler; "Aşk kolay bulunmuyor, bir şans ver" diyerek "pembelere, yeşillere boyayacaklar" erkek arkadaşınızın tavırlarını... En nefret edilesi hallerini bile arayacağınızı söyleyecekler kendi aşklarına istinaden... Siz kendi yaşanmışlığınıza bakın... Erkek arkadaşınız makul biri olsa şu an gösterdiği gayreti, özeni ilişkinin devamında kullanırdı... "Nasıl olsa elimin altında, ben ne dersem o!" diyerek bildiğini okup sevgisilini boğan bir adamın "jeton"u ancak ayrıldığınızda düşer ama "aradığı kişiye ulaşılamaz" işte böyle... Adam da haklı, terk ettiği sevgilisinin ucuz numaralarına aldanıp biraz ilgi, şefkat görünce geri dönen o kadar kız var ki sizde de vardır "o genler" diye düşünmüştür... Hele ki ayrılı "silah" olarak kullananlar yok mu... Adam pişman olur da tekrar başlarlarsa her şey güllük gülistanlık olacak sanıyorlar ama adamın tek amacı ilişkiye kaldığı yerden devam edip en ufak bir pürüzde ele güne karşı sizi kendisi terk etmiş göstermek...

"İlk aşkı" olduğunuzu daha evvel idrak edip ona göre davransa sizi boğmasaymış; "bizi bitirme" diyeceğine "bitiş çizgisine gelmeseymiş" keşke... Olur da zayıf bir anınıza gelir, daha etkili numaralar bulur; bu durumda sizin onu terk ettiğinizi asla unutmaz ve başlasa da sağlıklı yürümez çünkü erkekler bu konuda hassastır ve sizin tekrar gitmenizi beklemeden onlar yol alır bu sefer...

Kaldı ki "Artık seni rahatsız etmeyeceğim" demesi de çok planlı bir hareket... Onun ilgisine, ısrarına aşıştınız; size düşünüp pişman olmanız için süre vermiş... Sizin de kafanız karışmaya başlamış bile... "Ya doğru insansa, ya sürdürmek gerekiyorsa bu ilişkiyi..." (Yoksa neden güç isteyesiniz) Siz "Bir şans daha verdim" derseniz bundan böyle size ne yaparsa yapsın "Artık bitti" demenize inanmayacak hatta bunu umursamayacak bile... "Ne de olsa ikna ederim" diye düşünecek... Ne basit ne düz mantık...

Kafanız karışacak gibi olursa aradığınız cevap kendinizde: Siz bu adama katlanabiliyor olsaydınız en başta ayrılık kararı alır mıydınız? Her şey yolunda olmaz mıydı zaten? Madem bunlardan şikayetçisiniz neden tekrar bir araya gelesiniz? Madem tekrar bir araya gelebilecek kadar tahammülünüz vardı, neden ayrıldınız?...

Demem o ki ayrılık hayattaki üç beş önemli kararımızdan biridir... Geri dönüşü olmaması gereken, sağlam durulmayı hak eden... Kendinize saygınızı, kararlılığınızı, sınırlarınızı buradaki tutumunuz belirleyecek... Bundan sonra atacağınız adımlarda da "Acaba yanlış mı yapıyorum?" demek istemiyorsanız kararınızın arkasında durun... Özlemlere, söylenen sözlere bakmayın; üç beş gün sonra size ayrılığı düşündüren adamla baş başa kalacaksınız... Karakter özellikleri değişmez, en fazla törpülenebilir... Adama sizden sonra "sihirli değnek" değmedi ya... Törpülenebilecek, dayanabileceğiniz bir hale gelecek olsa zaten ayrılmazdınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…