Sevdiğim kadar sevilmedim, kırdığımdan fazla kırıldım. Bunlar beni darmadağın etti. Hayal kırıklıklarım da omzumda birer yük, keşkelerim, pişmanlıklarım da öyle. Önüme bakmamı zorlaştırıyorlar.Nasıl darmadağın oldun? omzundaki yükler ne?
Çokta farklı değiliz aslında. Ama bu güçsüzlük değil. Sadece zor bi dönemdeyiz. Geçecek bitecek biliyorum. O haketmese de aşk hakeder. Dibine kadar yaşa acını. Ben öyle yapıyorum. Ağla zırla ayakta kalıp güçlü görünmeye çalışma. Bırak yahu, insanız biz. Hayata dair keşkelerimiz de olacak iyikiler yanında...
Ağlamak güçsüzlük değil. Haketmese bile verdiğin emeklere çabalara zamana acımanı anlıyorum. Lanet olsun ki halen seviyo olmanı da anlıyorum.
Ama güçsüz olan taraf sen değilsin.
Sen bu ilişki için herşeyi yapan, her türlü fedakarlığı gösteren tarafsın. Güçsüz olan O!
Sana ve sevgisine Sahip çıkamadığı, arkanda durmadığı için...
Dedim ya, boşver. Güçlü görünmek çok sıkıcı, üstelik çok yorucu.
Konu aşk olunca, dünyaya kafa tutabilecek olan ben, bi gülüşüne yeniliyorum.
Aşkın hakkını veriyoruz biz, acısının da verelim...
Hakkında hayırlısı olsun, herşeyi yaşa, ama aciz olmadığını unutma...
Ayarsız sevenlerdensin sende.
Önce ben diyemeyenlerden.
Yapacak bişey yok, belki de Sezen'in dediği gibi, zaman sadece birazcık zaman...
Halen neden onu seviyorsun ? bu kadar kendini üzmene değer mi ,yarın yeni bir gün ,ileri giderken yaşadığın hatalarını unutma
Özsayginiz ve özsevginiz olsaydi zaten bu kisiden uzaklasirdiniz size öyle davranmasina izin ve firsat vermezdiniz..ozaman güclü olurdunuz iste.. o yüzden bu sorunun köküne yani kendinize bakin ve ilgilenin. Gerisi cözülür sonra..
Hem kirilir ama kirilmamis gibi rol yaparsaniz sirf tüyü dik tutmak icin bu güclüsünüz anlamina gelmezdi. Duygularinizi bastiriyor anlamina gelirdi. Kendiniz degilsiniz demek olurdu. Ego oyunlari savas iliskisi olurdu. Kim ister böyle iliski böyle biri olmak`?
Ayrica insanlar hataya düsebilir. Cogu kisi baskasina akil verir ama kendisine gelince kendine söz geciremez veya olaylarin icindeyken yanlisi dogruyu algilayamaz..disardan bir göz herzaman daha net görür zaten herseyi. Ama hersey tecrübe sonucta. Birdaha ayni hatalara düsmemek sizin elinizde. Kalbinizi kapatmayin umutsuz olmayin. Dünyada bircok erkek var yahu :)) Size deger verene deger verin. Sevmek, sevilince daha güzel inanin. Sizi istemeyeni silin atin hic düsünmeye degmez.
Hem dünya dönüyor hala :) Acilara tutunmayin.. acilar gelir ve gecer siz onlari cimbizlayip simsiki tutup kendinize acimayi birakirsaniz..
Umarım hakkınızda hayırlısı olur..Güzel insanlar istemiyorum ki ben, ben halen o canımı en çok yakanı, bana en çok kıyanı istiyorum :)
Yani umarım bu duygu yoğunluğu geçer. Öncelikli duamız bu olmalı, sonra başka kısmetler için dua edebiliriz.
Öncelikle içimizde ki aşkı bitirip, yarasını her gece gözyaşlarıyla tekrar tekrar kanatmadan, sakince kabuk tutmasını beklemeliyiz...
Sonrası Allah kerim :)
Hadi takma kafana bu güçsüzüm de neden allahım falan durumlarını. Bak ben kazık kadar kadın oldum, ama gel bi sor konu aşksa herşey teferruat.
O neden halen seviyorsun, sevme değer mi gibi bi yorum yapan arkadaşın yaşadığı kafayı Allah bize de nasip etsin inşallah :)
Lakin zaten bunca şeyi yaşatan adamı sevmeme ve hemen unutma gibi bi becerimiz olsaydı bu konu altında yazışıyo olmazdık sen de böyle bir konu açmazdın. Sorun zaten haketmediğini bile bile sevgiyi söküp atamamak...
İyi geceler :)
Benim de bir derdim var. İnsanların çektiği büyük acılara kıyasla önemsiz bir dert benimki, ama yine de içimi yakmaya yetiyor. Kendimi bu hale ben düşürdüm, çok fazla suçlu aramaya gerek yok o yüzden. Birini çok sevmek, karşılık beklemeden sevmek, tüm hayatım boyunca onunla birlikte olmayı istemek, bu uğurda karşıma çıkan her engeli görmezden gelmeye çalışmak, tüm haksızlıklara direnmek, her şeyi içine atıp affetmek.. Ve karşılığında kocaman bir hayal kırıklığı. Neye üzülsem bilmiyorum. Yıllarımı verdiğim adamın hiç bir şey olmamış gibi beni yok saymaya çalışmasına mı, elimden bir şey gelmemesine mi, yoksa kalbimde kırılmamış yer bırakmayan o adama karşı hala içimde umut beslememe mi?
Kalbimle mantığım hayatım boyunca çoğu zaman zıt düştü. Ben her zaman kalbimi dinlemekten yana oldum. Kendimi affedemiyorum. Kendimi bu hallere düşürdüğüm için biraz da utanıyorum aslında. Her zaman güçlü bir kadın olmayı öğütledim çevremdekilere. Her kimin derdini dinlesem güçlü ol dedim ona, hangi zorlukla karşılaşırsan karşılaş yıkılma, dik dur dedim. Bir adamın gelip beni böyle darmadağın etmesini yediremiyorum kendime. Herkese söylediğin gibi yap, güçlü kal diyorum kendime. Ama olmuyor. Güçlü kalmak çok zorlaşıyor. Omuzlarımdaki yükten kurtulamıyorum, geceleri uyuyamıyorum. Ağlama nöbetleri ve sonrasında güçlü olamadığım için kendime kızmalarımla geçiyor günler. Ve ne kadar incinmiş olduğumu kimseye belli etmemeye çalışmakla. Ha bi de şu sevgilim olacak adamı hala seviyorum. Belki de en büyük güçsüzlüğüm, en büyük incinmişliğim burada başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?