güçlü gorunmekten yoruldum

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Ailemden hep ben güçluyum bütün dertler bana anlatilir hep baskalarinin sorunlari paylaşılır kimse bana gerçekten nasılsın demiyor gibi geldi ve geçen gün patladim babam hastalık hastası geçen ziyaretine gittim bu arada tek yaşıyorum bana dedi ki disim ağrıyor ben de dedim ki dişin agriyorsa disciye git ne biçim konusuyon dedi annem bunaldim dedim bi halimi derince sormadan başlıyorsunuz sizlanmaya bu arada geçen yanlarına gittiğimde çok halsizim beni dra götür dedi götürdüm onla beraber kendime tahliller yaptırdım benim bütün değerlerim düşük onunkiler tam değerinde çıktı bıktım artık dedim dert küpü oldum beni siz gomersiniz böyle dedim baya bi sinir krizi geçirdim. Ya benim artık kimsenin derdini sorununu dinleyecek tahammulum kalmadi

Sonra ablam aradı burdaki insanlar beni çok bunaltti dedi annem desen benim çok ağrıyor ya diyorum belin agriyorsa gidelim tedaviye tedavi ise yaramaz diyor ben artık başkalarına aglamaktan sıkıldım en yakinimdakilerin beni anlayıp destek olmalarini istiyorum

Ki ben nisan attım yaşım baya var talihsizlikler yaşadım acaba annem babam şey demeye mi getiriyorlar sen bizi uzdun bak hasta olduk biz eğer böyleyse allah canımı alsın ben ister miydim böyle talihsizlikler yasayim ele güne rezil olalım çok bunaldim coooook

Hastayım diyorlarsa ve birşey çıkmıyorsa kuruntudur, geçmiş olsun takma geçer deyin sizde o zaman.
Her sorunu bana anlatmayın psikolojim bozuldu deyin.

Back
X