Güçlü Görünüp Dibine kadar Güçsüz Hissetmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
53
Herkese selamlar,
Değerli KK üyeleri
Biraz iç dökmek istedim bugün. Bazen çevrem ve bazen yaşadıklarımı ya da içimi az çok bilenler hep çok güçlüsün der bana.
Ama ben dışarıya çok güçlü,hatta yaşadıklarını atlatırken dahi yılmayan bir izlenim versem de,içeriden berbat durumdayım. Güçlükleri önce kolaymış gibi kaldırır, sonra içerden hasara uğrarım. Ve bu hasar çok sonraları çıkıyor bende ortaya. Kısadan izah etmek gerekirse: Güç aslında nedir? Güçlü kimdir? O anda zorlukları atlatıp sonra içerden de kendinizi nasıl koruyorsunuz? Dışarıya güçlü izlenimi verirken içerden sağlam kalmayı nasıl başarıyosunuz? Çünkü,güçsüzleri iyiler de kötüler de ezip geçiyor gibi bir devirdeyiz sanki..

Insanlarin çoğu bu durumda bence.
Hem icten hem distan gülmek , güçlü olabilmek pek mümkün değil.

Kisisel sorunlarimizin yaninda birde ülkesel sorunlarimiz var.

Turkiyem seni cok seviyorum. Hak ettigin gibi coğrafi , fiziki güzelliğin gibi güzel bir ülke olarak kalırsın inşallah En Büyük TÜRKİYE

Yalnız değilsiniz merak etmeyin şu an herkese söylemem gereken ama söylemediğim o kadar çok şey var ki , çığlık çığlığa aglayasim var ama yok söylemem.

Ben de dışarıdan güçlü görünüp aslında kendimi çok güçsüz hissediyorum. Hatta böyle güçsüz tepki verdiğimde insanlar şaşırırlar. Göründüğümüz gibi olmak lazım.

Tam olarak beni anlatmışsınız dışarıdan görenler ne kadar mutlu özgüvenli fln sanarlar ama içim tam bir savaş alanı her gün her saniye kan ağlıyorum müzik bile dinliyemiyorum artık o kadar bitik bir vaziyetteyim

Herkese selamlar,
Değerli KK üyeleri
Biraz iç dökmek istedim bugün. Bazen çevrem ve bazen yaşadıklarımı ya da içimi az çok bilenler hep çok güçlüsün der bana.
Ama ben dışarıya çok güçlü,hatta yaşadıklarını atlatırken dahi yılmayan bir izlenim versem de,içeriden berbat durumdayım. Güçlükleri önce kolaymış gibi kaldırır, sonra içerden hasara uğrarım. Ve bu hasar çok sonraları çıkıyor bende ortaya. Kısadan izah etmek gerekirse: Güç aslında nedir? Güçlü kimdir? O anda zorlukları atlatıp sonra içerden de kendinizi nasıl koruyorsunuz? Dışarıya güçlü izlenimi verirken içerden sağlam kalmayı nasıl başarıyosunuz? Çünkü,güçsüzleri iyiler de kötüler de ezip geçiyor gibi bir devirdeyiz sanki..

iyi dinle :)

Dışarı güçlü görünsen de olay yeniyken öfkelen ağla bağır çağır o an yasa.
Yaşamazsan sonraya hasar olarak kalır.

Kesinlikle katılıyorum. Ama bunu yaptığımı açık açık söylediğim için resmen linç edildim burda:halay: ama önemli değil ben o şekilde içimi boşaltıp sonrasında toparlıyorum. Hiç de pişman değilim. Güçlü görüneceğim diye fizik ve ruh sağlığından olmanın gereği yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X